- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.361
- 34
- Konu Sahibi vallahoyle
uygun olup olmadığı kişiye göre değişir bence uygun olmaz.
sence uygunsa git, ama en iyisi dışarıda buluşmak.
sence uygunsa git, ama en iyisi dışarıda buluşmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya o kadar iyi bir insanki yani her konuda sadece annesini değil tüm sülaleyi taniyorum.yarin evlenelim desem evlenir sanirim gidecegim
ya o ayrilği ben istemistim ondan kaynakli hic bisey olmadi
oooo o zaman dert kalmadı bu arkadaş gidici ...dağılın arkadaşlar derdimiz bittiii
ya görüntüsünü begenmyodum ayrildim o yuzden ama ondan daha iyi birini bulamiycagmi anladi,Hakikaten gecenlerde sevgilim yok diye konu üstüne konu aciyordun, ne oldu? Ne ara sevgili yaptin kiz?
sorup kaçiyosunYaslar kac acaba?
ya görüntüsünü begenmyodum ayrildim o yuzden ama ondan daha iyi birini bulamiycagmi anladi,
sorup kaçiyosun
ya aslinda sorun var hadi tuttuğu evde kamera varsa ve bizim görüntulerimizi aileme gosterirlerseoooo o zaman dert kalmadı bu arkadaş gidici ...dağılın arkadaşlar derdimiz bittiii
hazır evde tutuluyor evleniversinler hemencecik o zaman yemeği kim yapacak meselesi de kalmamış olur
benim yasim yirmidort onunki yirmidokuzKacmicam merak etme
ya görüntüsünü begenmyodum ayrildim o yuzden ama ondan daha iyi birini bulamiycagmi anladi,
sorup kaçiyosun
benim yasim yirmidort onunki yirmidokuz
ya aslinda sorun var hadi tuttuğu evde kamera varsa ve bizim görüntulerimizi aileme gosterirlerse
artik alistim canim onun yanindayken çok mutluyumPeki sence bu kez görüntüsünü sevebilecek misin?
Daha önce beğenmemişsin, uzağındayken tekrar bir ısınma olmuş.
O da eminim ki yalnız hissettiğinden, boşluktan falan...
Yüz yüze gelince yine söner bu hisler büyük ihtimalle.
Eğer sönmezse ben olsam evine de giderim, yemek de yaparım fırsat bulduğumda.
Sevmiyosun dogru anladim dimi?
basta sevmiyodum ama artik bagimlisiyim onun
Saka misin sen baci?ya aslinda sorun var hadi tuttuğu evde kamera varsa ve bizim görüntulerimizi aileme gosterirlerse