Erkek arkadaşım geçmişimden dolayı benimle evlenmek istemiyor

Bu hikayede (fake değilse tabi) kaçması gereken tabi ki siz.

Sadece transparan mini elbiseli platin saçlı kızı durup dururken neden gömdük onu anlamadım o bacım da ilerde mutlu olsun bence
Konuyu da sildi ben de fake dedim amaç tamamen toplumu kutuplaştırmak 2016 da üye olmuş o zamandan beri bu 2.mesajı yazılanlara bir tane bile cevap yok bir taraf muhafazakar bir taraf özgürlükçü bir taraf karşı tarafı aşağılıyor

bahsettigin kiz olduğunu sanmiyorum. ben de gezgin ruhlu, özgür yasayan bir kadinim. ama 27 yasinda anadolu comarina takilip da birkac ayda artik yasim geldi diye küçücük cocuga evlilik baskisi yapasim gelmedi. gercek özgür ruhlular kimseye evlilik baskisi - imasi yapmaz, sevgilileri tarafindan evlilige heveslendirilir.
ayrica bu laflari duyduktan sonra hala kucuk emrah modunda olmaz, gerekeni söyler.
siz sadece gezmeye görmeye heves etmis birisiniz. oyle traveller ruh falan bambaska seyler. ben de gezerken dunya insanla tanıştım, daha fazlasini bir uygulamadan gönüllü gezdirdim- bazen evimde konaklattim, ninemin köyüne götürdüm. gonul rahatlığıyla diyebilirim ki her gezen özgür ruhlu degildir. siz de degilsiniz

Son düzenleme:
Üyelik pasifleştirmeyi bile biliyorlar.
Kim bunlar ya acaba :)
8 senelik üyeliğimi sittin sene geçse bulamam
Hangi epostamı verdiğimi bile unuttum. Yanlışlıkla şifreyi unutsam giremem galiba

Eskiden olsa böyle konulara sinir oldurdum. Şimdi çok umrumda olmuyor. Yeri geliyor acayip özgür bir kadın oluyorum, yeri geliyor muhafazakar oluyorum ortadayım ben galiba

Anadolu çomarı

Bu özgür ruhlu genç kızın bu kişi ile ne işi var dedim okuduğum an.Hiçte kendinizi anlattığınız biri değilsiniz.Olsaydınız bu 24 yaşında daha olgunlaşmamış erkekle ( erkekler geç olgunlaşır derler) 27 yaşındaki bir genç birlikte ilk adımı bile atmazdı.
Size çok güzel yorumlar yapılmış.Umarım dinlersiniz bunları.

Zengin mi çocuk neden o 24 yaşında erkek daha çocuk gibidir. Siz bir birinize uygun değilsiniz. Kendi kafa yapınıza uygun insanlar bulun.
24 yaşındaki erkek çocuk gibi ise çocuk gibi takılsın, gitsin parkta oyun oynasın kadınlarla sex yapsın, ilişki yapmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…