- 3 Şubat 2018
- 6.007
- 23.658
- 27
-
- Konu Sahibi Nonametravel
Konuyu da sildi ben de fake dedim amaç tamamen toplumu kutuplaştırmak 2016 da üye olmuş o zamandan beri bu 2.mesajı yazılanlara bir tane bile cevap yok bir taraf muhafazakar bir taraf özgürlükçü bir taraf karşı tarafı aşağılıyorBu hikayede (fake değilse tabi) kaçması gereken tabi ki siz.
Sadece transparan mini elbiseli platin saçlı kızı durup dururken neden gömdük onu anlamadım o bacım da ilerde mutlu olsun bence
tam da aklımdan bu geçtibirliktelik yaşadınız mı bu 7 ayda. samimi mi sizi kullanıyor mu, anlaşılır
Hangi epostamı verdiğimi bile unuttum. Yanlışlıkla şifreyi unutsam giremem galibaÜyelik pasifleştirmeyi bile biliyorlar.
Kim bunlar ya acaba :)
8 senelik üyeliğimi sittin sene geçse bulamam
Anadolu çomarıbahsettigin kiz olduğunu sanmiyorum. ben de gezgin ruhlu, özgür yasayan bir kadinim. ama 27 yasinda anadolu comarina takilip da birkac ayda artik yasim geldi diye küçücük cocuga evlilik baskisi yapasim gelmedi. gercek özgür ruhlular kimseye evlilik baskisi - imasi yapmaz, sevgilileri tarafindan evlilige heveslendirilir.
ayrica bu laflari duyduktan sonra hala kucuk emrah modunda olmaz, gerekeni söyler.
siz sadece gezmeye görmeye heves etmis birisiniz. oyle traveller ruh falan bambaska seyler. ben de gezerken dunya insanla tanıştım, daha fazlasini bir uygulamadan gönüllü gezdirdim- bazen evimde konaklattim, ninemin köyüne götürdüm. gonul rahatlığıyla diyebilirim ki her gezen özgür ruhlu degildir. siz de degilsiniz
Bu özgür ruhlu genç kızın bu kişi ile ne işi var dedim okuduğum an.Hiçte kendinizi anlattığınız biri değilsiniz.Olsaydınız bu 24 yaşında daha olgunlaşmamış erkekle ( erkekler geç olgunlaşır derler) 27 yaşındaki bir genç birlikte ilk adımı bile atmazdı.Erkek arkadaşım ile 7 aydır birlikteyiz. Ben 27 yaşındayım o 24. Ben geçmişte dünyayı gezmiş, hep özgür ruhlu traveler bir kişiliğe sahiptim. Ömrüm boyunca kafe, mağaza, fırın, otel, havalimanı , hastane her türlü işte alnımın teriyle çalıştım. Kendimede , aileme de destek oldum. İdeolojik ve yaşam tarzı olarak özgürlüğü benimsediğim için birileriyle bişeyler yaşamak benim için tabu olmadı ve geçmişimde normal olarak bişeyler yaşadım. Erkek arkadaşım ise anadoluda büyümüş, alkol kullanmamış , muhafazakar aile yapısında bu şeyi tabu olarak görerek yetişmiş. 7 ay boyunca güzel sevgi dolu bir ilişkimiz oldu ancak ben artık işlerin ciddiye evrilmesini istedim. Yaşım , artık belli bir dinginliğe ulaşan kafa yapım evlilik istetiyor. Başlarda onun yaşından dolayı beklemek istediğini düşünüyordum. Çünkü maddi , manavi herşeye fazlasıyla sahip fakat sonra yaşı değilde , benim cinsellik tecrübelerim, geçmişimde özgür ruhlu biri olarak dünyayı gezmiş olmamın asıl sorun olduğunu anladım. Geçmişimde , üniversitede para için , dış görünüşüm ile partilerde, pavyonlarda , platin sarısı saçlar , son derece transparan mini elbiseler ile zengin adamların peşine takılmış , uyuşturucu için bedenimi kullanmış biri olsaydım ve bu sebeple geçmişimden dolayı evlenmek istemeseydi belki bir nebze hak verebilirdim fakat İzmirde büyümüş , üniversite bitirmiş, güzel kurumsal bir şirkette iş sahibi olmuş , geçmişte sevgililileri olmuş , yakın arkadaşlarıyla , denize , canlı müziklere, kamplara gitmiş sıradan bir genç kadın olarak sevgilimin bana dün gece " o salağı mı kalmış bu kız" diyecekler benim için dediğini duydum ve yıkıldım. Bu hikayede kaçıp kendini kurtarması gereken kişi ben miyim o mu?
24 yaşındaki erkek çocuk gibi ise çocuk gibi takılsın, gitsin parkta oyun oynasın kadınlarla sex yapsın, ilişki yapmasın.Zengin mi çocukneden o 24 yaşında erkek daha çocuk gibidir. Siz bir birinize uygun değilsiniz. Kendi kafa yapınıza uygun insanlar bulun.