- 30 Aralık 2009
- 22.483
- 86.977
- 40
-
- Konu Sahibi Nonametravel
Koşa koşa uzaklaşacaksın, ama önce iyi bi ezeceksin, yıllar geçse aklından çıkmayacak ama öyle bi ezeceksin. Tuzlu teneke peynirindeki özgüvene bak.Aynen. Zaten başkalarıyla bir şeyler yaşamış azcık da ben tadına bakayım nasılsa erkeğin elinin kiridir diye düşünüyordur muhtemelen
Köy peyniri iyiymiş, kullanırım ben bunu.Anadolu delüğanlısına bak gezme tozma deyince koşa koşa, evlenmeye gelince bi yeri kıvrılıyor. Bu köy peynirini bırakın anası kız bulsun, neyine zaten onun.
Orası öyle ama ilk gunden anlatmis mi herseyi acaba ? Vee artık bu bey de bir başkası için el değmemiş değil.Oglak ben de muhafazakar bir kafa yapısına sahibim ama bu çocuk bu kızın geçmişi ile alakalı detayları bildikten sonra 7 ay boyunca neyi beklemiş ?
Erkek arkadaşım ile 7 aydır birlikteyiz. Ben 27 yaşındayım o 24. Ben geçmişte dünyayı gezmiş, hep özgür ruhlu traveler bir kişiliğe sahiptim. Ömrüm boyunca kafe, mağaza, fırın, otel, havalimanı , hastane her türlü işte alnımın teriyle çalıştım. Kendimede , aileme de destek oldum. İdeolojik ve yaşam tarzı olarak özgürlüğü benimsediğim için birileriyle bişeyler yaşamak benim için tabu olmadı ve geçmişimde normal olarak bişeyler yaşadım. Erkek arkadaşım ise anadoluda büyümüş, alkol kullanmamış , muhafazakar aile yapısında bu şeyi tabu olarak görerek yetişmiş. 7 ay boyunca güzel sevgi dolu bir ilişkimiz oldu ancak ben artık işlerin ciddiye evrilmesini istedim. Yaşım , artık belli bir dinginliğe ulaşan kafa yapım evlilik istetiyor. Başlarda onun yaşından dolayı beklemek istediğini düşünüyordum. Çünkü maddi , manavi herşeye fazlasıyla sahip fakat sonra yaşı değilde , benim cinsellik tecrübelerim, geçmişimde özgür ruhlu biri olarak dünyayı gezmiş olmamın asıl sorun olduğunu anladım. Geçmişimde , üniversitede para için , dış görünüşüm ile partilerde, pavyonlarda , platin sarısı saçlar , son derece transparan mini elbiseler ile zengin adamların peşine takılmış , uyuşturucu için bedenimi kullanmış biri olsaydım ve bu sebeple geçmişimden dolayı evlenmek istemeseydi belki bir nebze hak verebilirdim fakat İzmirde büyümüş , üniversite bitirmiş, güzel kurumsal bir şirkette iş sahibi olmuş , geçmişte sevgililileri olmuş , yakın arkadaşlarıyla , denize , canlı müziklere, kamplara gitmiş sıradan bir genç kadın olarak sevgilimin bana dün gece " o salağı mı kalmış bu kız" diyecekler benim için dediğini duydum ve yıkıldım. Bu hikayede kaçıp kendini kurtarması gereken kişi ben miyim o mu?
Erkeq.Orası öyle ama ilk gunden anlatmis mi herseyi acaba ? Vee artık bu bey de bir başkası için el değmemiş değil.
Ben muhafazakar miyim bilmiyorum başkalarında duyup görüp eleştirmem bana ne derim ama kendimde fazlasıyla sorun sorun edebilirim.
geçmişimde özgür ruhlu biri olarak dünyayı gezmiş olmamın asıl sorun olduğunu anladım.
aslan beeeeErkeq.
Kendi hayat tarzından biriyle evlenmeyi istemesi çok normal bir şey. Ama hem gönül eğlendireyim hem el değmemiş kız isteyeyim dedi mi o karaktersizlik oluyor 7 ay evlilik düşünmeyeceği kızla ne işi var yaniKoşa koşa uzaklaşacaksın, ama önce iyi bi ezeceksin, yıllar geçse aklından çıkmayacak ama öyle bi ezeceksin. Tuzlu teneke peynirindeki özgüvene bak.
Adam bildigin neandertal. Bence gercekcilik gozluklerinizi takip hayatinizi karartmaktan kurtulun.Erkek arkadaşım ile 7 aydır birlikteyiz. Ben 27 yaşındayım o 24. Ben geçmişte dünyayı gezmiş, hep özgür ruhlu traveler bir kişiliğe sahiptim. Ömrüm boyunca kafe, mağaza, fırın, otel, havalimanı , hastane her türlü işte alnımın teriyle çalıştım. Kendimede , aileme de destek oldum. İdeolojik ve yaşam tarzı olarak özgürlüğü benimsediğim için birileriyle bişeyler yaşamak benim için tabu olmadı ve geçmişimde normal olarak bişeyler yaşadım. Erkek arkadaşım ise anadoluda büyümüş, alkol kullanmamış , muhafazakar aile yapısında bu şeyi tabu olarak görerek yetişmiş. 7 ay boyunca güzel sevgi dolu bir ilişkimiz oldu ancak ben artık işlerin ciddiye evrilmesini istedim. Yaşım , artık belli bir dinginliğe ulaşan kafa yapım evlilik istetiyor. Başlarda onun yaşından dolayı beklemek istediğini düşünüyordum. Çünkü maddi , manavi herşeye fazlasıyla sahip fakat sonra yaşı değilde , benim cinsellik tecrübelerim, geçmişimde özgür ruhlu biri olarak dünyayı gezmiş olmamın asıl sorun olduğunu anladım. Geçmişimde , üniversitede para için , dış görünüşüm ile partilerde, pavyonlarda , platin sarısı saçlar , son derece transparan mini elbiseler ile zengin adamların peşine takılmış , uyuşturucu için bedenimi kullanmış biri olsaydım ve bu sebeple geçmişimden dolayı evlenmek istemeseydi belki bir nebze hak verebilirdim fakat İzmirde büyümüş , üniversite bitirmiş, güzel kurumsal bir şirkette iş sahibi olmuş , geçmişte sevgililileri olmuş , yakın arkadaşlarıyla , denize , canlı müziklere, kamplara gitmiş sıradan bir genç kadın olarak sevgilimin bana dün gece " o salağı mı kalmış bu kız" diyecekler benim için dediğini duydum ve yıkıldım.
Kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı kendilerine gelince erkek ne istese yapar ama kadına gelince böyle olur yobaz kişilerden nefret ediyorum bence sende bu sözlerinden sonra nefret edip ağzının payını verip ayrılmalısın yoksa sonradan çok pişman olursunErkek arkadaşım ile 7 aydır birlikteyiz. Ben 27 yaşındayım o 24. Ben geçmişte dünyayı gezmiş, hep özgür ruhlu traveler bir kişiliğe sahiptim. Ömrüm boyunca kafe, mağaza, fırın, otel, havalimanı , hastane her türlü işte alnımın teriyle çalıştım. Kendimede , aileme de destek oldum. İdeolojik ve yaşam tarzı olarak özgürlüğü benimsediğim için birileriyle bişeyler yaşamak benim için tabu olmadı ve geçmişimde normal olarak bişeyler yaşadım. Erkek arkadaşım ise anadoluda büyümüş, alkol kullanmamış , muhafazakar aile yapısında bu şeyi tabu olarak görerek yetişmiş. 7 ay boyunca güzel sevgi dolu bir ilişkimiz oldu ancak ben artık işlerin ciddiye evrilmesini istedim. Yaşım , artık belli bir dinginliğe ulaşan kafa yapım evlilik istetiyor. Başlarda onun yaşından dolayı beklemek istediğini düşünüyordum. Çünkü maddi , manavi herşeye fazlasıyla sahip fakat sonra yaşı değilde , benim cinsellik tecrübelerim, geçmişimde özgür ruhlu biri olarak dünyayı gezmiş olmamın asıl sorun olduğunu anladım. Geçmişimde , üniversitede para için , dış görünüşüm ile partilerde, pavyonlarda , platin sarısı saçlar , son derece transparan mini elbiseler ile zengin adamların peşine takılmış , uyuşturucu için bedenimi kullanmış biri olsaydım ve bu sebeple geçmişimden dolayı evlenmek istemeseydi belki bir nebze hak verebilirdim fakat İzmirde büyümüş , üniversite bitirmiş, güzel kurumsal bir şirkette iş sahibi olmuş , geçmişte sevgililileri olmuş , yakın arkadaşlarıyla , denize , canlı müziklere, kamplara gitmiş sıradan bir genç kadın olarak sevgilimin bana dün gece " o salağı mı kalmış bu kız" diyecekler benim için dediğini duydum ve yıkıldım.
Böylesinin anca parasına gelirler zaten. İyi oluyo iyi.Zengin mi çocukneden o 24 yaşında erkek daha çocuk gibidir. Siz bir birinize uygun değilsiniz. Kendi kafa yapınıza uygun insanlar bulun.
Bize neden soruyor. Kandırıp evlensin işteBöylesinin anca parasına gelirler zaten. İyi oluyo iyi.
Cevap yazmaz çünkü konunun amacı bambaşka bazen böyle konular açıyorlarBir cevap yazın bari.
En sinir oldugum konu sahibeleri ya.