Erkek arkadaşım geçmişimden dolayı benimle evlenmek istemiyor

Ne işin var böyle biriyle, emin ol skılırsın evlenirsen. O seni istese bile senin istememen gerekli ya. Evlenince her şey rutine biniyor, evlilik kendi içinde zaten sıkıcı bir şey. Bde senle ayrı dünyalardaysa hiç çekilmez.

Aynen. Zaten başkalarıyla bir şeyler yaşamış azcık da ben tadına bakayım nasılsa erkeğin elinin kiridir diye düşünüyordur muhtemelen
Koşa koşa uzaklaşacaksın, ama önce iyi bi ezeceksin, yıllar geçse aklından çıkmayacak ama öyle bi ezeceksin. Tuzlu teneke peynirindeki özgüvene bak.

Oglak ben de muhafazakar bir kafa yapısına sahibim ama bu çocuk bu kızın geçmişi ile alakalı detayları bildikten sonra 7 ay boyunca neyi beklemiş ?
Orası öyle ama ilk gunden anlatmis mi herseyi acaba ? Vee artık bu bey de bir başkası için el değmemiş değil.

kendisi de acaba dediği gibi el değmemiş pırlanta miydi acaba konu sahibi inanmış böyle olduğuna ama çok yönlü her ucu başka bir renge çıkıyor.

Ben muhafazakar miyim bilmiyorum başkalarında duyup görüp eleştirmem bana ne derim ama kendimde fazlasıyla sorun sorun edebilirim.

Sizin bu yedi ay boyunca nasıl bahsettiğin mutlu ilişkin oldu? Bu mutlu ilişki değil. Bir tane uyumlu yanınız yok. Üstelik sen 27 yaşındasın, 24 yaşında daha hayatı hiç yaşamamış biriyle nasıl sevgili olup, üstüne evlilik planı yapıyorsun hiç anlamadım. O lafı duyunca kıyameti koparmışsındır umarım.

Erkeq.

Koşa koşa uzaklaşacaksın, ama önce iyi bi ezeceksin, yıllar geçse aklından çıkmayacak ama öyle bi ezeceksin. Tuzlu teneke peynirindeki özgüvene bak.
Kendi hayat tarzından biriyle evlenmeyi istemesi çok normal bir şey. Ama hem gönül eğlendireyim hem el değmemiş kız isteyeyim dedi mi o karaktersizlik oluyor 7 ay evlilik düşünmeyeceği kızla ne işi var yani

Bu süre boyunca neden seninle birlikte oldu onu da sorgulamak gerekir bence. Anlattıklarınıza göre birlikte olsanız bile mutlu olamazsınız gibi görünüyor.

Böyle iki kişi birbirini nasıl buluyor hiç anlamış değilim asıl tespiti aşağı yazıyorum ;

Bazı konular var üye buraya çok eski üye olmuş bu üye de 2016'da olmuş ve o zamandan beri paylaştığı mesaj sayısı 2, konu ise bambaşka boyutta muhafazakar çocuk ve özgür kişilikte bir kız ben bu tarz konuların halk arasında kutuplaştırmak için belli kişilerin özellikle açtığını düşünüyorum!!!

Adam bildigin neandertal. Bence gercekcilik gozluklerinizi takip hayatinizi karartmaktan kurtulun.

Kendisi sütten çıkmış ak kaşık mı kendilerine gelince erkek ne istese yapar ama kadına gelince böyle olur yobaz kişilerden nefret ediyorum bence sende bu sözlerinden sonra nefret edip ağzının payını verip ayrılmalısın yoksa sonradan çok pişman olursun

Neden illa dizilerdeki imkansız/farklı dünyaların insanı ilişkisini yaşamak istiyosunuz? Siz bariz gezmeyi, eğlenmeyi seven birisiniz. O ise evde oturma ve sakin bir hayat yaşama insanı. Asla ortak bir şey paylaşamayacaksınız, ortak bir alanınız olmayacak. Zamanla o mutlu olsun diye kabuğunuza çekilecek, evde kös kös oturup onun istediği gibi giyinip o kimle konuş derse sadece onlarla konuşabileceksiniz. Hayat böyle mutsuz mutsuz geçer gider. Olan size olur, o adama hiçbir şey olmaz emim olun.

Kısacası zorlamamak lazım. Gerek de yok zaten. Hele ki sizin için söylediklerinden sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…