Siz karisina söyleyince ne dedi peki. Ve arada daraliyorum ondan tikainiyorm ama bu adamla konustugum icin bile aklima geldikce daraliyorumsenin anlattıklarını bende yasayınca dedim ki aynı adamdan mı bahsediyoruz o kadar benzer tarafları var ki ben de sana anlatayım ben bipolar hastasıyım ve bu insanı bipolar sayfasından buldum once bana dedi nisanlandım ayrıldım ben de olur oyle seyler diye bişi sormadım bana kendi cocuguyla olan fotografını yegeniml fotografım diye yolladı sonra senş kaybetmek istemiyorum evlendim bosandım dedi sonra evliyim hala psikolojisi bozuk ne yapacagımı bilmiyorum dedi ben de ayrıldım hemen biz zaten yuzyuze görüsmemiştik
benim faceimde kendi ismim yazmıyor hep yabancı isimler koyuyorum angel angelina jones vs gibi resmim de yok sonra ismimi dğiştirince mesaj attı tanısalım mı diye kendim iyice kandırılmıs hissettim karısına eski yeni butun yazısmalarımızı attım dedim boyleyken boyle sana atmadım ama bu sebepten atıyorum vs şimdi senin konunu okuyunca kadının faceine baktım kadın benimle konustuktan iki gün sonrasına ait kocasıyla beraber fotoları var bu da ayrı midesizlik
bazı kişiler 'tabii ki' sana suc bulmuslar adam sana ben evliyim buna ragmen görüselim dedi de sen kabul mu ettin? bazı seyleri erken yasamıs olman senin kararın senin tek sucun kendine sana tavsiyem bir daha bulasma tabii ki merak edeceksin biraz kırıldın vs ama bir iki ay sonra amma safmısım diyeceksin üzülme :) bunu unutmayacak olan maalesef ki o adamın karısı
ben ihanetleri bu yuzden soylemeyi sevmiyorum adamı bosamıyor ki kadınlar onlar cevre baskısı yuzunden evliliğe kırık yıkık sekilde devam etmeye calısyorlar olan onlara oluyor ne yazık kı (yanlıs anlamayın dediğimi )
her gece nasıl konusuyor muhabbetine glince adam ne is yapıyordu eger babasıyla mutaitlik yapıyoırsa(nasıl yazılıyor bilmiyorum) buyuk ihtimal kogus gibi bir yerde kalıyorlar haftanın belli gunleri eve gidiyordur ben boyle mantık yuruttum
sakın üzülme kızmakta haklısın ama bu ilişkinin kaybedeni sen değilsin allaha sükür ki iyice baglanmadan ogrenip zincirleri bir kerede kırabilmissin