Tövbe tövbeeee, ironi varsa özür dilerim baştan, anlayamadim.
Ama bu yazdığınıza inanıyor musunuz? Yani sadece bir aklınız olduğuna, bir erkeğin sadece erotik duygular hissettiğinde havaya kalkan bir uzvu olduğu için sizden 9 kat akıllı olduğuna?
Bir de güzel söz gibi paylasmissiniz. Kocanız bu gibi sözler ve ataerkil yetiştirme tarzından gaz alıp size 'sen ne anlarsın? Eksik eteginle karışma benim isime' dese hak mı verirsiniz? Doğru onun aklı benimkinden çok diye
Böyle Erol eril söylemler bitmedikce bu ülkede eşitlik beklemek imkansiz
Umarım yaşıyordur ama yaşasa bana bela okumazdı ama asalak bi canlı gibi. Ne söylediğini ne yapacağını o da bilemedi en son
Utanmıştır utanmistir. Hiç utanmasa bile mahcup olmuş ezilmiştir.
Üstte israrla yazan yoruma katılmıyorum... aslında yazan arkadaş da çok iyi biliyor hatanın tamamının evdeki gül gibi karısına, bıcır bıcır kizina ayırması gereken ilgiyi başka insanlara harcayan adamda olduğunu. Ama (kendince haklı olarak) karşı tarafı da suçlamak istiyor.
Tanidigim yaşlı bir teyze var. Kocası uçan sinekle bile aldatmis. Ama yaşlanıp artık uzvu kalkmaz olunca eve bağlanmış,kalan ömründe (tabii emekli olunca para da kalmıyor harcayacak, bunun da etkisi büyük). O teyze de bana öğüt verirken anlatmıştı; Ne yaptim? Boşanmadim. Yuva kolay mı kuruluyor a kızım. Kocamı elin oooooooosuna mi kaptıracaktim? Bak ne oldu? Hepsi el oldu gitti yanında ben kaldım
Dedi.
Bir de bunu gururla anlattı :) kocası pür-i pak, yattığı kadınlar ors..
Bazı insanlar böyle
Ama o gece ne yaşanmış olursa olsun suçlusu bir tek o adam.
İfşa etmekle en doğrusunu yapmissin. Seni yarın bir gün tehdit ederse arkadaş listesindeki herkesin adresini kaydettiğini, istisnasız herkese uzuuuuun ve kanıtlı bir mesaj atacağını söyleyip sen de onu tehdit edersin.
O pisliginde boğulsun, sen yasamana bak. Zaten eminim artık yoğurdu üfleyerek yiyecegine