Böyle erkekler malesf var.Genelde eşiyle problemliyse daha cok oluyo.Abimdede çapkınlık denen şey var yıllardır. Bekarken çok sevgilisi oldu çok çabuk sevgili olur kızlar bayılıyor abime.buarada kızlar genelde evlenecekleri kişinin abisi gb olmasını örter ya ben tam tersi
biriyle evlendim.Abim yengemle sorunlarının oldugu dönemde boşanma arefesinde bana beni bekleyen 7 tane kadın var napiyim senc demişti şok olmuştum. Bende sen önce eşinle olan sorunları hallet ayrıca o kadınlar senin evli olduğunu bilerek senle sevgili oluyorsa sen böyle biriyelem ı evlenceksin dedim. Yengemİn çok kabul edilemez davranışları var ama senin yaptgna benzer birseyi yok dedim. Neyse abim barıştı diğer kızın abime aldığı hediyeyi annemlere bırakmış üzerinde not yazıyor.kardeşimle abim yüzünden şoklar geçirdik bide utanmadan bize bırakmış biri gerçek çöpe attık. Kısaca bazı erkekler böyle abimi hiç savunmuyorum ama yakışıklı ve çapkın bu özelligün var.ha buarada yengem abimin bu ozellgnide biliyor ama abimi görmezden geliyor sanırım çünkü abim ona söylemiş kavgalı olduğunda başkasıyla evlencem falan filan.ben bunları nasilerden biliyorum abim msjlari saf gb bana pp yapıp attığından.buarda eşim abimin böyle bisy yaptgni bilse aşırı tepki verir bikeresinde abimin peşinde kızlar var demiştm eşimde abin bakıyorsa şerefsizdir net dedi.bende yok tabiki canım dedim .ne hallere soktu abim beni tövbe yarbbm