Tabi ki düşündüm. Hee tartışmada da aklıma geldi ki benimki sizinki gibi uzun süren bi ilişki değildi. Sadece sanaldan cinsellik konuştukları bi kadındı sadece o günlük yani. Bende diyorum ki sen ilk olduğunu mu sanıyosun. Aldatan adam bunu hep yapar. İlk değildir. Adam aldatıp karısını inandırıyo demek ki. Böyle bi ilişkileri var demek ki karısıyla. Ne giricem böyle salakça ilişkisi olan insanların arasına. Ne halleri varsa görsünler derim geçer gider. He ben ilk eşimden ayrıldıktan sonra biriyle buna çok benzer bi olay yaşadım. Bana da boşandığını vs söyledi. Sonra bi gün içmiş beni aradı dökülmeye başladı. Ben yalan söyledim ayrıyız ama henüz boşanmadık. Anlaşmalı boşanma davamız var. Ama kafam çok karışık senle mi onla mı devam edeyim ondan bi kızım var sonuçta falan. Ben dedim ki bana yalan söyledin bunu geçiyorum. Ama ben sana hiçbir zaman beni seç yada ona dön diyemem bu benim değil senin kararın . Ama kararını vermeden beni arama sorma dedim. Onun benden farklı talepleri oldu. Bende kabul etmediğim için beni karısına dönmekle tehdit etti :) bende kendisinin bileceğini söyledim. Numaramı engelleyemeyeceğini karısının bu numara kimin diye soracağını söyledi. Yani ben onunla birlikte olmayı kabul etmedim diye karısına eve geri dön yazdı olay bu. İstesem karısı eve döndüğünde benden dolayı sana yazdı bu adam seni aldattı ikimizi de kandırdı der ortalığı karıştırırdım. Ki kadının sosyal medya hesaplarını da asla araştırmadan tesasüf eseri bulmuştum. Ama dedim ki bana ne ya kaç senelik kocasını ben mi öğretcem kadına. Kadın zaten eminim biliyodur başka kadınlarda olmuştur. Geri dönmesin bu onun seçimi.( bi itiraf sitesinde görüştüğüm adam yorum yapmış bi konunun altına. Karısı da yorum yapmış işte benim eşimde sorumsuz, madde kullanan , şiddet gösteren ve aldatan bi kişiydi. Ayrıldık çok mutluyum diye :) ) ama o kadın eşine geri döndü ve şimdi bi tane daha çocukları oldu
) yani yazsam sadece kendimi küçük düşürmüş olacaktım. Bunlara hiiiç gerek yok ağırlığımı korudum ben. Sayemde de evlilikleri devam etmiş oldu :)) ki ben yazsam da yazmasamda devam edecekti onların ilişkileri de böyle sağlıksız ve saçma oluyo demek ki saygı duymak gerek :)