• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşım evimden gitmiyor!

Bizde yazıyoruz burdan belki cesaret gelir atar evden ayrılır ,manipüle edilmek veya edilmemek kendi elinde

Ya yetişme ve yetiştirilme tarzı bence. Herkes kolay höt söt diyemiyor. Yalnız bir şehirde ve sanırım okul arkadaşı da. Aynı okuldan olunca sevgiliniz, neredeyse sizin hayatınızda gereksiz bağlantıları oluyor. Ben de yeni yeni öğrendim, hala hayır demekte zorlanıyorum. Bunu öğrenmek ve farkına varmak gerekiyor.

Ben ayrilirken esyalarimin arasina esrar koyup beni polise ihbar edecegi paranoyasina kapilmistim. Adam Ruanda'da savunma bakanini taniyordu cunku guclu bir etnik gruptan filandi. Sonradan fark ettim ki bu senaryo cok olasi degil. Bu korkumun sebebi tamamen manipule edilmis olmam, suclu hissetmem, terk etme anksiyetesi. Bunlari iyi analiz edin, guzel de bir plan yapin, bu planinizi da yakin cevrenizden guvendiginiz insanlara anlatin. HICKIMSEYE BORCUNUZ YOK. Bunu surekli kendi kendinize tekrarlayin. Belli ki cok verici, sevgi dolu birisiniz. Kiymetinizi bilen birini hak ediyorsunuz, bu adam sizi hak etmiyor!!!
Ben ayrilirken esyalarimin arasina esrar koyup beni polise ihbar edecegi paranoyasina kapilmistim. Adam Ruanda'da savunma bakanini taniyordu cunku guclu bir etnik gruptan filandi. Sonradan fark ettim ki bu senaryo cok olasi degil. Bu korkumun sebebi tamamen manipule edilmis olmam, suclu hissetmem, terk etme anksiyetesi. Bunlari iyi analiz edin, guzel de bir plan yapin, bu planinizi da yakin cevrenizden guvendiginiz insanlara anlatin. HICKIMSEYE BORCUNUZ YOK. Bunu surekli kendi kendinize tekrarlayin. Belli ki cok verici, sevgi dolu birisiniz. Kiymetinizi bilen birini hak ediyorsunuz, bu adam sizi hak etmiyor!!!

Kendimi hep onun yerine koyup düşünüyorum ev bakıyorum cidden zor anlayabiliyorum tek istedigim ben dusunurken onun da beni dusunmesi fakat gecti tabi o evre. Cok fazla suclu hissettim simariklik yapiyor gibi asiri güzel manipüle yetenegine sahip onsuz bi arkadasinizla kahve icerken bile sizi suclu hissettirebilir.

Ya tatlım adam yüzde bin yalancı. Hepsi yalan, sana sevgisi vs yok. Sen onun kurbanısın. Sen fazla empatisi olan, yalnız, eğitimli ve hoş birisin yani klasik narsist kurbanı. Seni sömüre sömüre biterecek, sana bir iyi bir kötü davranır. Seni manyağa çevirir. Zannetme yaptığın hiçbir şeyin onun gözünde değeri yok. Laflarına güvenme.

Ceramic vallahi sizin durumunuzdaki kadınlar için böyle bir ekip kurmak ve hemen müdahele etmek içimden geliyor.
Bunu yasama sebebimin bu oldugunu dusunuyorum. Hic bir bagim olmamasina ragmen cok caresiz ve yetersiz hissettim. Bir de bunun es oldugunu dusundugumde korkunc. Kendimi kurtarip nasil yardim edilmesi gerek. Ben ne yapabilirim ona bakicam

Kilidi değiştirin eşyalarıda kapının önüne koyun arayın gelsin alsın çekiniyorsanız bir kaç gün bir arkadaşın yanında kalsın

Ya yetişme ve yetiştirilme tarzı bence. Herkes kolay höt söt diyemiyor. Yalnız bir şehirde ve sanırım okul arkadaşı da. Aynı okuldan olunca sevgiliniz, neredeyse sizin hayatınızda gereksiz bağlantıları oluyor. Ben de yeni yeni öğrendim, hala hayır demekte zorlanıyorum. Bunu öğrenmek ve farkına varmak gerekiyor.
Kolay höt söt demeyi de öğrenmek lazım ozaman..bazen insan kalbinin önüne gecebilmeli..

Bende erkek arkadasımla yasıyorum. ama iliskimiz neredeyse 8 aylıktı, birlikte eve cıkmadan once onu hep eski evimde agirladım ve onu o zaman tanıdım, 3 ay birlikte yasadık anladım nasıl biri oldugunu ve eve cıktım, su an cok mutluyum neyse o su anda. O yuzden bence 1 aylık sevgiliyle eve cıkmak cok buyuk bir risk, kesinlikle konus ve ayrıl.

Su an yüzeysel inceledim fakat bundan cok sosyopatlik daha yakin geldi. Cunku hic arkadasi yok kendi icinde minik bir kendini begenmislik var fakat o kadar. Genel olarak negatif oflayan puflayan mizmizlanan ilgi bekleyen hayir ya da yapma dedigim bir seyi cinnete getirene kadar zorlayan bagirdigimda ve istedigi olmadiginda küsen biri ben hastaysam iyilesince mutlaka o olur ben ilgi gostereyim diye

Su an yüzeysel inceledim fakat bundan cok sosyopatlik daha yakin geldi. Cunku hic arkadasi yok kendi icinde minik bir kendini begenmislik var fakat o kadar. Genel olarak negatif oflayan puflayan mizmizlanan ilgi bekleyen hayir ya da yapma dedigim bir seyi cinnete getirene kadar zorlayan bagirdigimda ve istedigi olmadiginda küsen biri ben hastaysam iyilesince mutlaka o olur ben ilgi gostereyim diye

Biraz ozel olacak ama benim bu evime yerlesen eski erkek arkadasim kondom kullanmamakta ve cok afedersiniz geri de cekilmemekte direniyordu. (Hiv testi yaptirdik birlikte en azindan ama olsun yine de korkunc bisey) Her seferinde bir sekilde katakulleye getirip yapiyordu bunu defalarca soylememe ragmen. Bir sekilde kendimi yenik buluyordum. Uc kere ertesi gun hapi aldim. Bunyem mahvoldu. Umrunda olmadi tabi ki.

Bizi seven biri sinirlarimiza saygi gosterir. Gostermiyorsa SEVMIYOR arkadasim sevmiyor. Allah belalarini versin. Cok tatli bir insansin o elektrigi hemen aldim zaten senden insallah bir an once bu heriften kurtulur cok mutlu olursun sevgiler.

Ya tatlım adam yüzde bin yalancı. Hepsi yalan, sana sevgisi vs yok. Sen onun kurbanısın. Sen fazla empatisi olan, yalnız, eğitimli ve hoş birisin yani klasik narsist kurbanı. Seni sömüre sömüre biterecek, sana bir iyi bir kötü davranır. Seni manyağa çevirir. Zannetme yaptığın hiçbir şeyin onun gözünde değeri yok. Laflarına güvenme.

Cok haklisiniz konu sahibi klasik narsist kurbani. Fazla iyi niyetli. Zaman icinde degersiz hissettirecek iyice. Kullanildigini iyice anlayinca Ben bu kadar sevilmeye layik olamayan degersiz bir insan miyim bu muydu diyecek kaderine kusecek.

Kusme konu sahibi kusme. Arkandayiz konu sahibi guclu dur. Dik due egilme kadinlar kulubu seninle. Gelismeleri yaz bize.

Cok haklisiniz konu sahibi klasik narsist kurbani. Fazla iyi niyetli. Zaman icinde degersiz hissettirecek iyice. Kullanildigini iyice anlayinca Ben bu kadar sevilmeye layik olamayan degersiz bir insan miyim bu muydu diyecek kaderine kusecek.

Kusme konu sahibi kusme. Arkandayiz konu sahibi guclu dur. Dik due egilme kadinlar kulubu seninle. Gelismeleri yaz bize.

Toplanıp bu kızları kurtaralım ya. Koruyalım bu pisliklerden. 😉

Allah yardimcin olsun bu ne ya, benzer biriyle ben de görüştüm zamanında ama aynı evi paylaşmak zor, sorunsuz atlatırsın umarım 🙏

Baya safligima geldi. Sehirdisindan okumak icin gelmistim. O zamandan alışkınim benim zor zamanlarim oldu ev bulamadigim kaldim ben buldum bi cok arkadasa ev actim. Ama hepsi en kisa zamanda gitmek icin sürekli ev aradi nerden bileyim bunun böyle yapisacagini. Baya da pis ici ya kavga ettikce görüyorum. O kadar alingan adam nasilda iğrençleşiyor agzim acik izliyorum. Kiskanclik telefon pc karistirma ve acik kiyafetlerimin minik minik yok olmasina girmiyorum bile..
O yokken eşyalarını toplayıp kapı önüne koyup kilit değiştirsen ve tüm sosyal mecralardan engellesen absürt mü olur ???

Ev sahibiyle sorunda yaşasa ailesi aynı sehirdeymis kendi ailesi teklif etmemiş siz bir ay tanıdığınız yada taniyamadiginiz deyim insana nasıl gel aynı evde yaşayalım diyebildiniz. Bide gerçekten çok yüzsüz bı insan. Azıcık onur gurur olur nasıl kalabiliyo hala hemde içkiyle vs sizi rahatsız ederek.

Back