tanıdığım kadarıyla annesi de gerçekten temiz tertipli düzenli bir kadın. çat kapı evlerine gittiğim çok oldu. kadının evinde tek pislik televizyon konsolundaki tozdu gerçekten. annesi çok dövermiş bunu pisliğinden dolayıAnlattıklarının hepsi değil ama pasaklılık var eşimde. Ve evlenipte aynı eve girince bu imsanı çıldırtıyor. İlk senem resmen annesinin veremediği ilk 6 yaş anaokul terbiyesini vermekle geçti. Sanki sil baştan gibi. Ama eğitimde bir cümle vardır '7 yaş çok geç' diye gerçekten öyle. Şuan biraz ilerleme kaydettik ama inan tam anlamıyla düzelmiyor. Ben görmediğim her an eski huyuna dönme potansiyeli var. Şakayla karışık diyorum ama inanın bazen insan bıçaklamak istiyor.Annesine terbiye edemediği için demediğim laf kalmıyor içimden. Eğer daha ağırına katlanamayacaksanız hiç ilerlemeyin.
Evet sonra gelir o ellerinle caanım yüzüne eller makas alırTuvaletten çıkınca elini yikamayan g*ötünü de yikamaz. Ay iğrenç ya.
Ya benim bir arkadaşım var pislik oğlu pislik
Mutfak lavabosuna sümkürüyordu
Bir de bizi yemeğe davet etmişti
Pisliğin Teki bşr de eczacı olacak
Ben yine iyiydim
Arkadaşım Yaklaşık üç saat banyoda kaldı yıkana yıkana öğüre öğüre bşr oldu
Kızcağız tatile gelmişti yanıma zehir oldu
Iki çocuğum var..Biri paspal..biride aşırı titiz..yapı meselesi..aynı anneyim..tabii şu el yıkama mevzusu kazandırılması gererken bir davranış.. diş fırçalama.. ama dağınıklık yapı meselesi.Annesinin veremediği eğitimi sen mi vereceksin? El yıkamamak falan çok iğrenç. Ayrıl gitsin. Evlenince iyice cozutur bu.
Size bişey anlatabilirmiyim pislik yüzünden mi ayrılacağım diyorsunuz ama ayrılınır biliyor musunuz benim çok yakın bir akrabam çocukluk aşkıydı güya çokta gidip gelmedikleri için içinide çok bilemediğinden, annesi babasıda oğlanın akrabalar beni tanıyorlar diyerek çat diye evlendi, güzel hoş 2 de çocukları oldu ama adam leşin biri, kadında tam temizlik ve düzen hastası 2si birbirine zıt karakter, adam eve bir gelirdi ayaklar leş gibi kokar hiç unutmam duramazdık evlerinde kokudan bir gidip yıkamazdı kavga ederdi, bir gün yatıya gittim kanepeye yorgana işlemiş adamın ter kokusu ayak kokusu yatamadım sabaha kadar meğer bu ne el yıkarmış, ne tırnak keser sapsarı kırık tırnaklarla dolaşırdı hatırlıyorum, diş fırçalamaz kahverengiydi resmen, ve en önemlisi banyo bile ayda bir karısının zoruyla yapıyormuş, çamaşır hiç değişmiyormuş karısı diyene kadar, iç çamaşırlarındaki b. K lekeleri çıkmıyormuş siz düşünün kadın onları atıp yenisini alıyormuş bu kadın böyle çekemedi adamı ben onunla aynı yatağa bile girmeye tiksiniyorum yatmıyorum onunla diyordu, afedersiniz ama ileride siz bunun karısı olunca koynuna gireceksiniz orası burası pislik içinde kokmuş bir adamı nezaket, ailesini tanımak, ve iyilik kurtarır mı, bedeniniz bunu kabul edermi söylediğim kişi tahammül edemedi sonunda ayrıldı adamı hala görüyorum pislik aynı devam yani DEĞİŞTİREMEZSİNİZ
gerçekten bazı insanlarda aileden gelmiyor bu pislik kişinin içinde oluyorIki çocuğum var..Biri paspal..biride aşırı titiz..yapı meselesi..aynı anneyim..tabii şu el yıkama mevzusu kazandırılması gererken bir davranış.. diş fırçalama.. ama dağınıklık yapı meselesi.
Benim bir arkadasim var abla,kardes öğrenci evinde kalıyorlardı
Öğrenci evi dediysem rezidansta babalari o evi satın aldi bide onlar icin yepyeni ne guzel evdi
Beni israr kiyamet çağırdılar ve gittim
Gitmez olaydım
O zamanlar namaz kılıyordum ve de
Aman Allahım
2 kiz bir de yani
Tezgahin uzerinde ne ararsan var,kiyafetler orada burada lavabonun içinde saclar ve makyaj artıkları vardi
Katlanamadım
Evde temizlik malzemesi yoktu
Ve cekmecelerin icinde dökülmüş nane mi ararsin ne ararsan
Ayy
Gittik temizlik malzemesi aldik. Bir de bana diyor cok param yok onu alma bunu alma
Neyse bi sekilde hallettik ve evi temizledim.ev de 1 arti 1 yani 2 saatte bal dok yala olur duzenli yapsalar
Sonra orada bir düğün vardi,annemler gidicekti onlarin oturdugu il de bizde kalsinlar anahtari veririz dediler
Annem ve babam neye ugradigini sasirmis yemek masasi uzerinde kesilmis tirnaklar görmüşler
Demekki degismeyen degismiyor yani
Ay bundan oncede benim evimde bekardım,ailemin evinde odamda pedini degistirdi
Napiosun sen tuvalete gecsene dedim
Sonra pis pedi katlayip dolayip tv unitesinin uzerine koydu
Bi de diyorki pis deil bunu bebek bezi gibi düşün
Yani bebek bezi pis degilmis
Çıldırmıştım
pisligin cinsiyeti yok
Evet ,ben temizledim. Orda kalcaktim çünkü dayanamadimbu da başka versiyonu sanırım
onların evini siz mi temizlediniz
onu annesi bile düzeltememiş ben hiç düzeltemezmişim.
Böyle pis ve pasaklıların bir de evlendik artık sifonumu bile sen çekeceksin arkamdan diyeni mecvut.
Sahiplendim tontişi:) Eki Görüntüle 2221645