Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Yok canım pes ettim zaten, ilk sayfalarda bögürtlenkusunun önerisini yapacagım. Uzak duracagım, kendisi insan gibi gelirse ama ben gibi olarak, o zaman bir ihtimal. Tepkisine bakarak karar vericem. Ama dedigim gibi zaten cabalayacagını sanmıyorum. Bu son sans sonradan keske dememek icin, kendim için aslında.
Kendime odaklacagım. Simdi oturdum sevdigim bir sey izliyorum...Yarın da dısarı cıkacagım biraz...

Bir daha onu benim kadar seven olmayacagını nasıl fark ettirebilirim?

Neden böyle düşünüyosun?
Sen nasıl sevdiysen başkaları da sever.
Zorla güzellik olmaz. İleri de pişman olacağın şeyler yapma. Bu böyle devam eder. Kimse kimseyi değiştiremez.
Yol yakından vazgeç.

Dünyada ondan başkası yok,aman kaçar,aman senden başkası daha çok sevemez onu (niyeyse) ..
Hangi güzel ilişkiden bahsediyorsun sen.İlgi yok,aldatma var,güven yok,destek yok,saygı yok...
Yahu bir insanı çok sevsen neolur,hiçkimsenin sevemeyeceği kadar çok sevdiğni bilse nolur.Anlayış saygı olmadıktan kafa yapıları uymadıktan sonra.

Herkesin bir karakteri,yapısı,yetişme tarzı,düşünceleri fikirleri hayata bakış açısı vardır.Kimseyi senin tabirinle yola getiremezsin.Sana değer veren,saygı duyan,senin istikbalin için seni destekleyen,hedeflerini anlayabilen insanlarla birlikte ol ve kesinlikle aileni dinle.Onlar herkesten çok ister senin iyiliğini.

"Sensiz yapamam" diye bir şey yoktur canım.
Ondan soğuman için geçerli nedenlerin var. Burdan istanbul a yol olur.
Devam...

İçim acıyor, ama buna mecbur bırakan ben degilim. Mecbur kaldıgıma göre üstesinden gelmek lazım. Acıkcası zorlanıyorum da biraz, ama napim..

işin içine güvensizlik girdimi çok zor......temelleriniz çürük zorlamayın bence kimse vazgeçilmez değildir

İçim acıyor, ama buna mecbur bırakan ben degilim. Mecbur kaldıgıma göre üstesinden gelmek lazım. Acıkcası zorlanıyorum da biraz, ama napim..

Canım ne demiş Mevlana;
Zor ise sev ama Sevmiyorsa zorlama.
Güçlü ol.
Dik dur.
Kararlı ol.
Ya "bırak allasen bırak,ben kendimi severim" de....

Erkek arkadasinin yasi kac ve egitimi ne?

işin içine güvensizlik girdimi çok zor......temelleriniz çürük zorlamayın bence kimse vazgeçilmez değildir

Zorlamamaya karar verdim zaten, ama kapama tuşumuz yok ki. Bunun verdigi bir acı var, buna mecbur bırakılmak cok kötü. : )
Bu bir sürec, benim için kolay olmayacak ama ilk üç günü atlattım sükür ne kadar halen üzgün olsam da.

Canım ne demiş Mevlana;
Zor ise sev ama Sevmiyorsa zorlama.
Güçlü ol.
Dik dur.
Kararlı ol.
Ya "bırak allasen bırak,ben kendimi severim" de....

Seven zaten ugrasır, benim gibi. Ben ugrasmaktan, tek cırpınmaktan yorgun düstüm. Bittigim yerde de bıraktı hep. Seviyor muyum, sevmesem içim acımaz bu kadar zaten. Bu kadar kötü davranılmayı hak etmedigimi düsünüyorum, sindiremedigim bu.
Kısmet, dedigin gibi...
Kimse kimseye mecbur da degil...Sevmek, ugrasmak zorunda da degil benim gibi aslında.
Onu herkes gibi oldugu için suclayamam, farklı sanmıstım.

aradan yıllar geçtiğinde güleceksin üzüldüğüne üzüleceksin kendine değer ver seni mutlu edecek birine ihtiyacın var yıpratacak birine değil dimi

aradan yıllar geçtiğinde güleceksin üzüldüğüne üzüleceksin kendine değer ver seni mutlu edecek birine ihtiyacın var yıpratacak birine değil dimi

Aslında kimseye ihtiyacımız da yok. Bundan sonra o olmazsa baskası da olmazsa benim için sorun olmayacak konuma geleyim, yeniden kuvvetli hale geleyim, o bana yeter...

Kendimiz merkeze oturtuyoruz, cünkü bunu yapmadıgın zaman yeterince sevmemekle suclanıyorsun. Sevgini kanıtlama hevesine giriyorsun. Yaptıgın zaman da böyle oluyor. O tarz suclamaları yememek lazım ilişkilerde, ben bunu anladım.

Biliyorum canın çok yanıyor ama kullenmeye mahkum
Geçecek zaten sen kendinden biliyorsun sevince insanın neler yapabileceğini
Karşı taraf ölü taklidi yapıyor artık bunu gör ve yolunu bak

Biliyorum canın çok yanıyor ama kullenmeye mahkum
Geçecek zaten sen kendinden biliyorsun sevince insanın neler yapabileceğini
Karşı taraf ölü taklidi yapıyor artık bunu gör ve yolunu bak

Keske öyle olmasa idi ama öyle malesef...

aynen işlerine gelmediğinde sen beni sevmiyorsun oluyor utanmasalar beni seviyorsan uçurumdan atla dicekler akıllı kadınlar bunu yemez hiç kimseye kendinize verdiğiniz değerden fazlasını vermeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…