• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Öncelikle sevdiğini ben cümlelerinde bile hissettim ve senin için gerçekten üzüldüm.

Yorumuma şöyle başlamak istiyorum öncelikle, lütfen kendini kandırma.
Aldatmanın küçük çaplısı büyük çaplısı olmaz.

Bir kez yakınından geçmişse adam, sana da bunu daha flört döneminde gösterdiyse
çok çok şanslısın. Gözlerini bu çirkin gerçeğe yumma derim.

Üstelik karşında sende yarattığı güvensizliği şefkatle, tatlı sözlerle değil, küfürlerle, çirkin tavırlarla
yok etmeye çalışan biri var..

Aşk adına, hele de böyle seni ezen, üzen biri için asla aileni üzme derim.

Okumuş, meslek edinmişsin.
Amacın güzel bir işe sahip olmak olmalı. Artık nasipte neresi varsa diye olmalı düşüncen.
Onun yaşadığı şehir değil!

Seven adam senin peşinden gelir zaten.
Evlenmeden evvel gelir emin ol.

Evlendikten sonra öyle bir yaptırımın kalmıyor..
Düşün ki bu adam şimdi bu kadar rahat evlendiğinde bu halinin 3 katı bir rahatlık..

Yeniden sever sevilirsin. Senin çabanla düzelecek olan adamın düzelmesi ne süreli olur bir düşün?
Ömürlük bir ilişki düşlüyorsun sen. Ne zamana kadar ilişkinin yükünü omuzlayan kişi olarak kalabilirsin?

Bunun hamileliği var, lohusalığı var, depresyon dönemi var.
Her zaman böyle güçlü olacağını mı sanıyorsun?

Şimdi bu aşkı nasıl kurtarabilirim diye soruyorsun ya hani.
Evlendikten sonra nerden evlendim olarak değişir sorun..

Sandığınız gibi aşk her zorluğun üstesinden gelemiyor maalesef.

Dediklerinde cok haklısın, cidden ki zaten simdilerde de pek güclü sayılmam.

Paragraflara bölmeye çalışacagım sizleri sıkmamak adına. Uzun olacak cünkü. Sıkılacak olan simdiden baska bir konuya gecebilir. Yeter ki beni kırmayın ay ne uzun konu diyerek. Emek harcıyorum burada, derdimi paylasıyorum...Lütfen...

Deneyimlerinizi paylasırsanız cok mutlu olurum.

Ailem onu biliyor ve istemiyor çünkü tanımıyorlar. Onun da ailesi pek olumlu degil. Ailesiyle tanısmadım ama kız kardesi ve annesiyle telefonda konustum. Yakın zamanda aileme söyledim, su an ailemle aram cok kötü, ama zamanla kabulleneceklerini biliyorum. Benim egitimim ondan üst, ama bu inanın umrumda degil. (Bir kere bile asagılamadım onu, ama o beni asagılamaya basladı son zamanlarda) Arada uzaklık var, ben bu sene kpss'ye hazırlandım ama beni öyle bunalttı ki sonunda olmadı, baska sınavlar denedim, onlarda da aynı baskıyı uyguladı ve sonuc olarak olmadı. Amacımız onun sehri olması ve benim bir ekmek kapım olması idi. Bir iş fırsatım var su an, bu ay bitmeden baslayacagım muhtemelen, onun sehri de olabilir ama ancak minimum 1,5-2 sene sonra ve es durumu ile. Böyle bir sorumlulugun altına girmek istemedigini hissediyorum. İsler ciddiye binince ben aileme deyince kacma egilim gösterdi. Yani dedigi ne varsa lafta gibi.

Erkek arkadasım inanılmaz asabi. Ben de inanılmaz kıskanç ve kuruntulu. Daha önce böyle degildim, ancak biz bir ayrılık dönemi gecirdik, sebebi küçük çaplı aldatılma imiş. O yuzden bir güvensizligim var ve tekrar basladıgımızdan beri bir yıl gecti her süpheli davranısında ben bunu ona sordugumda bagırıyor. Yani bu güvensizligimi gidermeye calısmadı, körüklendi. Aylardır kötü davranıyor; bagırıyor, azarlıyor, tersliyor, küfrediyor, suratıma telefon kapatıyor, güzel bir laf yok. İyice körüklendi. O sevgi dolu, sevkatli adam gitti, yerine bir adet yontulmamıs odun geldi.

Gecen gün aradım aradım aksama kadar acmadı, sonra müzikli bir yerden ses geliyordu, yanında biri oldugunu düsündüm. İşyerindeyim dedi inanmadım (iş yerinde de müzik acıktır) sesini kıs dedim, dısarı cıktı al kapattım diyerek. Defalarca suratıma kapattı pesine. Beni aldatıyorsun dedim burnundan getirdim. Sonra yemin ederimle baslayan cümleleri...Öyle böyle inandım.

Her gün kavga ediyoruz, cogunun sebebi ilgisizligi. Sonra bana kavga cıkarıyorsun diyor, ama kavganın kaynagı kendisi.

En son ara verelim dedi, tamam dedim. Üç gün sonra, yani bugün, dayanamadım, benden uzaklasmasından korktum iyice, özledim dayanamıcam artık diye yazdım. Aksamdan bu vakte kadar kavga ettik gene. Güzel laflar da etti, fedakarsın, özelsin diye...En son yarın işe gidicem diye bagırdı, ben aglarken artık gercekten mi uyudu da yanlıslıkla mı oldu yoksa bilerek mi yaptı bilmiyorum, beklemeye aldı beni. Kapattım telefonu. Su an cok kırgınım. Ne yapacagımı bilmiyorum.

O benim ilk öptügüm insan, onu canım parcalanır gibi seviyorum. Benimsedim...Ayrılırsak belki unuturum, ama böyle güzel bir ask hissediyorken vazgecmek zorunda bırakılmak zoruma gidiyor. Ailemle aram kötü, bu askın sonuclarını tek basıma üstleniyorum ara mara derken, yanımda olmuyor. Yıldı.

Sorularım sunlar;

Bu adamı nasıl yola getirebilirim, vazgecmek yapımda yok, onu cok seviyorum.

Eski ilgili günlerine nasıl döndürebilirim, hep içimden geldigi gibi davrandım, ama taktik mi yapmalıyım? Bu taktikler neler?

Bir daha onu benim kadar seven olmayacagını nasıl fark ettirebilirim? Ayrılırsak pişman olacagını biliyorum, ama küçük degiliz, bu sefer ayrılırsak ikimizin de hayatı baska yöne gider ve bu fırsatımız bir daha olmayabilir.

Ara vermek cidden ise yarar mı?
Ara vermek işe yaramaz. Onu sen adam edip değiştiremezsin.o eskidende böyle biriydi muhtemelen. Insan sorunla karşilaştiginda kişilerin gerçek yüzünü görüyor..seni eskiden seviyorsa da bir daha öyle sevmeyecek..hepsi tecrübe edilmiştir..

Öyle degil sevgili cibik...
Ayının bir de ayı olmadan önceki hali var, ondan durum bu...Ondan kolaycana sildim attım diyememek.
Daha iyiyim ama bugün. Bir vazgecme, kendi haline bırakma asaması geciriyorum mazur gör : ) Gelgitlerim, duygu patlamalarım olacaktır elbet. Elimden geldigince kendimi tutacagım, önemli olan ona yansıtmamak, kendi yaramı sarmak, adam olursa da bir ihtimal onunla olmak. nu hayatımın merkezinden cıkarmaya odaklanacagım, gerisini zamana ve onun tepkisine göre karar verecegim.
Yorumlar da iyi geldi.
Ay hele sükür :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
Sahalarda gormek istedigimiz duruşlar bunlar :KK45::KK45::KK45:
Allah yardimcn olsun cnm yakin zamanda mutlu mesut normale don insalah :D:D:D:D

Ariyordu canım, sesim hic cıkmazsa ama. Günaydın, iyi geceler filan öyle seyler yok. Güzel bir iki kelime yok...

Allah aşkına şu gerizekalı öküz için geleceğini planlama.
Yerinden yurdundan da olma.
Çok ağlarsın çooookk..
Sinir oldum ya!

Allah aşkına şu gerizekalı öküz için geleceğini planlama.
Yerinden yurdundan da olma.
Çok ağlarsın çooookk..
Sinir oldum ya!

Cogu tartısmalar bu ilgisizligi yüzünden oluyordu zaten, böyle olup tartısma olmaması mümkün mü..
Yok canım, zaten bir sey yapacak halde degilim artık. Her seyden önce kendimi toplamam lazım. Ya insan olur ona göre bir sey yaparım ya da yapmam. Zaten bu zor günleri tek atlatıp gelse ister miyim duygularım ne olur onu da bilmiyorum. Yarın öbür gün her seyde tek bırakır diye düsünüyorum. Bir ekmegimi bölüsecegim, hastalıgında yanında olacagım yanımda olacak insan bu degil ama, ufacık umut.

Cogu tartısmalar bu ilgisizligi yüzünden oluyordu zaten, böyle olup tartısma olmaması mümkün mü..
Yok canım, zaten bir sey yapacak halde degilim artık. Her seyden önce kendimi toplamam lazım. Ya insan olur ona göre bir sey yaparım ya da yapmam. Zaten bu zor günleri tek atlatıp gelse ister miyim duygularım ne olur onu da bilmiyorum. Yarın öbür gün her seyde tek bırakır diye düsünüyorum. Bir ekmegimi bölüsecegim, hastalıgında yanında olacagım yanımda olacak insan bu degil ama, ufacık umut.

Flört dönemindeki ilgisiz adamdan nasıl bir koca olur anlatsam duymak istemezsin.
Bence o ufacık umuda kapılıp hayatını harcama ciddi söylüyorum.

:63: Aramazsa aramasın öküz :KK14:

Birincisi insanlari degistiremezsin. Insanlar ancak kendileri isterlerse degisirler. O da cok zor cunku karakterini istese de degistiremezler. Insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur. Ikincisi sen ne kadar egitim farkini gormezden gelsen de adamin bunu sorun ettigi bariz belli. Ben de ayni senin gibiydim. Benden egitimce dusuk birini problem etmedim evlendim. Ayni seyleri yasadim. Duzeltirim dedim ama duzeltemedim. Annemin bir lafi vardir: insan cekecegi cileye asik olur der dogruymus. Ben de vazgecemedim. Ugrasmaktan yoruldum. Sonunda oglumla terk edildik ve bosandim. Suan cok huzurluyum. O zaman ben de senin gibi vazgecilmekten korkuyordum. Simdi iyi ki bitmis diyorum. Biliyorum ayril desek de sen devam etme taraftarisin ama sonu belli birseyi ne kadar yurutebilirsin. Fedakarlik tek tarafli olmaz ve o kisi degismeme taraftari. Neden onu kaybetmemek icin bu kadar kendini paraliyorsun. O seni kaybetmemek icin peki ne yapiyor? Hic bunlari kendine sordun mu? Bastan nasil baslar ve devam ederse sonrasi da ayni devam ediyor. Problemli bir iliski sizinkisi ve duzelme ihtimali pek yok cunku adamin sana saygisi da yok. Kangren olmus bir iliski. Bitirip hayatina yeni bir yol cizmek en mantiklisi. Omur boyu aglamaktansa en fazla birkac ay aglarsin. Hayatinda bu adam oldugu surece onune de bakamazsin, karsina cikacak daha iyi firsatlari da kacirirsin. Yasim cok gec evde kaldim bunalimlarina girip bunu buldun baskasini bu saatten sonra da bulamam diye hayatini da cehennme cevirme. Boyle biriyle evlenip sonra da benim gibi bir cocukla bosanmaktansa hic evlenmemek daha iyi. Ne biliyorsun ki karsina cok daha iyi biri cikmayacagini. Gelecegi bilemezsin ama bile bile de kendini atese atma derim ben. Tecrubeyle sabittir.

Aman deyim arkana bakmaadan kaaaçç derim benn.. Bir daha asla eskisi gibi olmayacak canım ve sen geri dönüp baktığında inan bana önünden kaçan fırsatlara yanacaksın. Tecrübeyle sabittir! :KK14:

Bir de sunu eklemek istiyorum. Ne zamana kadar oyunlarla bu adami kendine baglayacaksin ki ya da bu iliskiyi devam ettirmek icin ne zamana kadar boyle onu mu yapsam bunu mu yapsam diye ugrasacaksin ki? Gidecek adami urganla baglasan yine durduramazsin. Bitecek bir iliskiyi de ne kadar cabalasan da ayakta tutamazsin. Surekli bagirip kufur eden adamin sana saygisi olmadigi belli. Saygi olmazsa da yurumez. Sana saygisi yok bu adamin. Hic degilse gururunu kurtar bence. Uzgunum sunu bunu yap demek isterdim ama neyi denersen dene yurumez bu iliski. Bir defa yalan varsa zaten o insandan da hersey beklenir. Aldatma.... hersey. Bunlarla yuzlesmeye hazirsan devam et.

ayrıca sizin en büyük yanlışınız ; "ben onu çok seviyorum, onu benden çok kimse sevemez, ahh bu gerçeği bir görse" diye uğraşmanız.. pardon da bu çok mazoşistçe yani "o mutlu olsun ben zaten mutlu olurum" tavrınız kendinize yaptığınız en büyük haksızlığınız.. bu kadar eksilerdeki bir adamla mutlu olmazsınız ! lütfen bir önceki yorumumda yazdığım kırmızı uyarılarımı tekrar tekrar okuyun.. bir insanın 3-5 tane iyi yanı olması yeterli bir ölçü değildir, o küçücük ölçülerle kendinizi kandırmayın !

ve size en büyük tavsiyem ; bu veya bir başkası fark etmez ; evleneceğiniz kişiyi seçerken bencil düşünün "bu adam beni mutlu edebilir mi!?, bu adamdan iyi bir eş olur mu!? bu adamdan baba olur mu!? bu adamdan bana dost olur mu!?" diye düşünün , bu bakış açısından baktığınızda gerçeğe en yakın sonucu bulursunuz..

sevgiler..

sen farkında degilsin ama sevgin bile yok ona karsı sevgi oldugunu sanıyorsunn ama bunun adı alıskanlık hatta bagımlılık..ara vermek işe yaramaz sen bin kez ayrıl sonuc degişmeyecek hayatın oyle bir noktaya gelicekki geriye baktıgında olumlu hicbirsey aklına gelmiycek ilişkinle ilgili ve olanda gercekten ona harcadıgın zamana olucak uzgunum ama bosuna kurek cekiyorsun kendine gel ve don bak yasadıklarına aldatılma var hakaret var kalbini kırmıs iş ciddiyete binince kacıyor boyle adamdan esde olmaz sevgilide yarın guzel birseyler soyler gonlunu alır huyunu kapmıs istedigi gibi kırıp dokup ardından bir iki guzel laf ederim gecer gider diyordur emin ol.. cidden degmiyor otur dusun bu adam bir mucize gercekleşipde bambaska biri olarak gelebilirmi karsına..ben tam 10 senemi boyle birine feda ettim ve harcadıgım ozaman suan oyle dokunuyorki bana artık boyle bir adam icin bir saniyemi bile harcamam.. bende aynen senin gibi dusunuyordum vazgecmem sevgim gercek bir daha sevemem diyordum kat ve katı sevdim ve gercekten bunu hakeden birini ustelik benim yaptıgım gibi 10 senede anlamazsın bunu umarım
ama sonu güzel bitmiş Allahım bana da nasip et:)

Flört dönemindeki ilgisiz adamdan nasıl bir koca olur anlatsam duymak istemezsin.
Bence o ufacık umuda kapılıp hayatını harcama ciddi söylüyorum.

Yeniden basladıgımızda baslarda böyle degildi canım. Sonradan gitgide sıfıra indi. O dedigini biri daha yazdı buradan...Simdi böyle ise ileride üç misli rahatlık olur demisti.
Cok fazla inandırması lazım beni, anca öyle. Onu da yapmayacagını biliyorum, böylece bitecek yüksek ihtimalle zaten.

Birincisi insanlari degistiremezsin. Insanlar ancak kendileri isterlerse degisirler. O da cok zor cunku karakterini istese de degistiremezler. Insan 7 sinde ne ise 70 inde de odur. Ikincisi sen ne kadar egitim farkini gormezden gelsen de adamin bunu sorun ettigi bariz belli. Ben de ayni senin gibiydim. Benden egitimce dusuk birini problem etmedim evlendim. Ayni seyleri yasadim. Duzeltirim dedim ama duzeltemedim. Annemin bir lafi vardir: insan cekecegi cileye asik olur der dogruymus. Ben de vazgecemedim. Ugrasmaktan yoruldum. Sonunda oglumla terk edildik ve bosandim. Suan cok huzurluyum. O zaman ben de senin gibi vazgecilmekten korkuyordum. Simdi iyi ki bitmis diyorum. Biliyorum ayril desek de sen devam etme taraftarisin ama sonu belli birseyi ne kadar yurutebilirsin. Fedakarlik tek tarafli olmaz ve o kisi degismeme taraftari. Neden onu kaybetmemek icin bu kadar kendini paraliyorsun. O seni kaybetmemek icin peki ne yapiyor? Hic bunlari kendine sordun mu? Bastan nasil baslar ve devam ederse sonrasi da ayni devam ediyor. Problemli bir iliski sizinkisi ve duzelme ihtimali pek yok cunku adamin sana saygisi da yok. Kangren olmus bir iliski. Bitirip hayatina yeni bir yol cizmek en mantiklisi. Omur boyu aglamaktansa en fazla birkac ay aglarsin. Hayatinda bu adam oldugu surece onune de bakamazsin, karsina cikacak daha iyi firsatlari da kacirirsin. Yasim cok gec evde kaldim bunalimlarina girip bunu buldun baskasini bu saatten sonra da bulamam diye hayatini da cehennme cevirme. Boyle biriyle evlenip sonra da benim gibi bir cocukla bosanmaktansa hic evlenmemek daha iyi. Ne biliyorsun ki karsina cok daha iyi biri cikmayacagini. Gelecegi bilemezsin ama bile bile de kendini atese atma derim ben. Tecrubeyle sabittir.

Canım hic evlenme meraklısı olmadım ben, ben sadece sevdigim insan bu, yanımda olmalı dedim ciddiye aldım, o da beni ciddiye aldıgını düsündürttü bana.
Dedigin gibi kangren olmus bir sey...Ben su an sadece kendimi rahatlatmaya, psikolojimi düzeltmeye calısacagım elimden geldigince. Baska bir sey yapmayacagım.

Back
X