• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

aynen işlerine gelmediğinde sen beni sevmiyorsun oluyor utanmasalar beni seviyorsan uçurumdan atla dicekler akıllı kadınlar bunu yemez hiç kimseye kendinize verdiğiniz değerden fazlasını vermeyin

Onu iyi anladım zaten, bir musubet bin nasihattan iyi imiş cidden.
İnsanların duyguları degisebilir ya da korkak olabilirler. Birine göre hayatınızı cizmek, cok anlamsızmıs cidden. Ha yapılmaz mı yapılabilir...Ama karsılıklı ise, tek taraflı degil. Yapan sadece sizseniz, degeriniz kıymetiniz olmuyor. Birinden vazgecilecekse o insan ilk sizden vazgeciveriyor. Siz de elinizden gidenlerle, kalbinizin acısıyla tek basınıza bas etmeye mecbur bırakılıyorsunuz. Bunları önlemenin en kestirme yolu, verilen kadar vermek.

Aksama dogru iyi idim ama su an kendimi boslukta hissediyorum ve hic uykum yok.

vazgeçmek yapımda yok demişsin ama maalesef bu ilişkinin miladi dolmuş..ilişkiniz ölmemiş ama can çekişiyor.

Paragraflara bölmeye çalışacagım sizleri sıkmamak adına. Uzun olacak cünkü. Sıkılacak olan simdiden baska bir konuya gecebilir. Yeter ki beni kırmayın ay ne uzun konu diyerek. Emek harcıyorum burada, derdimi paylasıyorum...Lütfen...

Deneyimlerinizi paylasırsanız cok mutlu olurum.

Ailem onu biliyor ve istemiyor çünkü tanımıyorlar. Onun da ailesi pek olumlu degil. Ailesiyle tanısmadım ama kız kardesi ve annesiyle telefonda konustum. Yakın zamanda aileme söyledim, su an ailemle aram cok kötü, ama zamanla kabulleneceklerini biliyorum. Benim egitimim ondan üst, ama bu inanın umrumda degil. (Bir kere bile asagılamadım onu, ama o beni asagılamaya basladı son zamanlarda) Arada uzaklık var, ben bu sene kpss'ye hazırlandım ama beni öyle bunalttı ki sonunda olmadı, baska sınavlar denedim, onlarda da aynı baskıyı uyguladı ve sonuc olarak olmadı. Amacımız onun sehri olması ve benim bir ekmek kapım olması idi. Bir iş fırsatım var su an, bu ay bitmeden baslayacagım muhtemelen, onun sehri de olabilir ama ancak minimum 1,5-2 sene sonra ve es durumu ile. Böyle bir sorumlulugun altına girmek istemedigini hissediyorum. İsler ciddiye binince ben aileme deyince kacma egilim gösterdi. Yani dedigi ne varsa lafta gibi.

Erkek arkadasım inanılmaz asabi. Ben de inanılmaz kıskanç ve kuruntulu. Daha önce böyle degildim, ancak biz bir ayrılık dönemi gecirdik, sebebi küçük çaplı aldatılma imiş. O yuzden bir güvensizligim var ve tekrar basladıgımızdan beri bir yıl gecti her süpheli davranısında ben bunu ona sordugumda bagırıyor. Yani bu güvensizligimi gidermeye calısmadı, körüklendi. Aylardır kötü davranıyor; bagırıyor, azarlıyor, tersliyor, küfrediyor, suratıma telefon kapatıyor, güzel bir laf yok. İyice körüklendi. O sevgi dolu, sevkatli adam gitti, yerine bir adet yontulmamıs odun geldi.

Gecen gün aradım aradım aksama kadar acmadı, sonra müzikli bir yerden ses geliyordu, yanında biri oldugunu düsündüm. İşyerindeyim dedi inanmadım (iş yerinde de müzik acıktır) sesini kıs dedim, dısarı cıktı al kapattım diyerek. Defalarca suratıma kapattı pesine. Beni aldatıyorsun dedim burnundan getirdim. Sonra yemin ederimle baslayan cümleleri...Öyle böyle inandım.

Her gün kavga ediyoruz, cogunun sebebi ilgisizligi. Sonra bana kavga cıkarıyorsun diyor, ama kavganın kaynagı kendisi.

En son ara verelim dedi, tamam dedim. Üç gün sonra, yani bugün, dayanamadım, benden uzaklasmasından korktum iyice, özledim dayanamıcam artık diye yazdım. Aksamdan bu vakte kadar kavga ettik gene. Güzel laflar da etti, fedakarsın, özelsin diye...En son yarın işe gidicem diye bagırdı, ben aglarken artık gercekten mi uyudu da yanlıslıkla mı oldu yoksa bilerek mi yaptı bilmiyorum, beklemeye aldı beni. Kapattım telefonu. Su an cok kırgınım. Ne yapacagımı bilmiyorum.

O benim ilk öptügüm insan, onu canım parcalanır gibi seviyorum. Benimsedim...Ayrılırsak belki unuturum, ama böyle güzel bir ask hissediyorken vazgecmek zorunda bırakılmak zoruma gidiyor. Ailemle aram kötü, bu askın sonuclarını tek basıma üstleniyorum ara mara derken, yanımda olmuyor. Yıldı.

Sorularım sunlar;

Bu adamı nasıl yola getirebilirim, vazgecmek yapımda yok, onu cok seviyorum.

Eski ilgili günlerine nasıl döndürebilirim, hep içimden geldigi gibi davrandım, ama taktik mi yapmalıyım? Bu taktikler neler?

Bir daha onu benim kadar seven olmayacagını nasıl fark ettirebilirim? Ayrılırsak pişman olacagını biliyorum, ama küçük degiliz, bu sefer ayrılırsak ikimizin de hayatı baska yöne gider ve bu fırsatımız bir daha olmayabilir.

Ara vermek cidden ise yarar mı?

Bakın benim de ailem sevgilimi istemiyor bu sebeple aynı durumda olanları cok iyi anlarım.. ancak okuduklarım içimi datalttı doğrusu. Sizin tabirinizle ufak çaplı bir aldatma, bağırmalar, süregelen şüpheli tavırlar.. bütün bunlara rağmen devam etmeyi nasıl düşünüyorsunuz? Vazgeçmeyi sevmem demişsiniz ama hal böyleyken devam etmek kendinizden vazgeçmek bence..

Daha mutlu olacağınız sizi görmek için can atacak biriyle olmak varken bu ısrar niye..

[QUTE="safkelebek, post: 38176734, member: 515083"]Gerçekten konularda yargılayıcı yazmayı sevmiyorum fakat tamamen sadece beni bağlayan kişisel görüşümü söyleyeyim bu karakterdeki bir adamı ben ailemin karşısına çıkarmaya utanırım, hiç tanımamalarını yeğlerim. Bu tam bir "bizi zamanında dinlemedin.." adamı.[/QUOTE]
O kadar katılıyorum ki dediklerinize bu kadar olur yani..

Inanamıyorum ya, eğitimli bir insansınız bunu kendinize yapmayın, aldatma var, sevgisizlik var, ilgisizlik var, saygısızlık var eee olmayan sadece sevgi saygı, hemde bu adam için ailenizi karşınıza alıyorsunuz, değiyor mu gerçekten? Kimse sevgiden ölmüyor hele ki sevilmiyorken bu adam sizi sevmiyor, yalanlarını kaldırabilecek misiniz ? Düzeltemezsin, düzelmek isteyen bir adam yok olsa bile aldatma bitirmiş her şeyi.

Aileniz bir şeyi istemiyorsa dinleyin...
Bizim göremediğimizi onlar görebiliyor malesef...

Kazanmaya calısın derken vazgecmeli miyim? Bu anlamda mı? Anlayamadım...
şunu bilir şunu söylerim
ailen istemiyorsa vardır bir bildikleri
bide çok şımarmış seni cepte hazır hissediyor kusura bakma
ve gerçekten seven adam böyle kahrettirmez sevdiğini..

Ağlıyor muhtemelen.. Yazık vallqhi üzüldüm.. Ben bu daralmaları keşke biriyle konuşabilsemleri çok iyi anlarım.. Allah sabır versin.

şunu bilir şunu söylerim
ailen istemiyorsa vardır bir bildikleri
bide çok şımarmış seni cepte hazır hissediyor kusura bakma
ve gerçekten seven adam böyle kahrettirmez sevdiğini..

O gece cok kötü idim cidden..

Kızlar gelişmeleri yazıyorum; ben ona mesaj attım..Sonrası gene tartısma oldu. Ama karsımda hüngür hüngür agladı ben aglayınca. O beni hak etmiyormus. Hayatıma bakmalıymısım.
Sonuc olarak konustuk; cıkmaz yola girdik diyor. Onun bir seyi gögüsleme hevesi yok. O belli zaten. Biraz ipleri gevsetecekmişiz. Birden ayrılmak zor geliyormus ona. Cok bencil. Sanıyor ki yavas yavas uzaklasınca benim acım dinecek. İyi bir halt ettigini sanıyor. Sosyal paylasımda, yalnız kovboy triplerine girmis bile.
Devam ediyor muyuz, ayrılıyor muyuz diyorum ne yapacagımı bilmiyorum diyor. Devam edeceksek ben böyle devam etsin istemiyorum diyorum, yakın ol yanımda ol istiyorum diyorum, ama o uzak, soguk.
Elimden gelen bir sey oldugunu sanmıyorum artık. Sanırım bundan sonrası can cekişmeli bitiş.
Cok istiyorum ki, bırakmasın beraber mücadele edelim sonuna kadar gidelim, ama o gözden cıkarmıs bile beni. Belki de biri var bilmiyorum. Sürüne sürüne devam etti, sürüne sürüne de bitecek sanırım. Elimden bir sey gelmeyisine de ayrı üzülüyorum.
Aksam durduk yere kırdı beni gene sacma bir seyle suclayıp. Sonra özür dilerim dedi. Cevap vermedim, oturdum agladım gene.

Bu arada görüsmeye cagrıldım ve görüstüm. Sanırım işim olacak, biraz maas filan az, yolum uzun ama yine de rahat edecegimi düsünüyorum kendi meslegime göre. En azı tekrar calısabilirim kpss. Ailemin üstümdeki iş baskısı olmadan. Ailemle de aram biraz daha iyi. Yarım kalan baska seylerimi belki yaparım belki yapmam bilemiyorum.

Biraz hayattan tat almak istiyorum artık, hic yasama hevesim bile yok ama.

Hayat cok acımasız, insanlar da...

Hem gurbet olacaksın hemde asabi bi eş kendini çok yalnız hissedeceksin bence üstüne gitme ara ver ve asla önce sen arama

Hem gurbet olacaksın hemde asabi bi eş kendini çok yalnız hissedeceksin bence üstüne gitme ara ver ve asla önce sen arama

Cok gec artık canım, mesaj attım. Ama bir seyler netlesiyor bende de..
Öyle oyunlar süreci daha da uzatır gibi geldi bana sadece, cünkü istemedigi net, acık.

Back
X