Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Onu yeni gördüm haklısın çok çok ii olmuş aman bu kısa hayatt onun bunun tribinle uğraşma sende artık hayatın tadına bak

Bıçak gibi kesip atacaksın
Senden hiç bi şekilde haber almamali

Kendini ayrılıga hazırlıyor komple kopusa. Bir de bana sevdigin seyleri yap, kimseyi düsünme, kendinden öne koyma kimseyi gibi laflar etti. Ben de bunu yaparsam vicdanı rahat edecek kolaylıkla, ayrılınca. Midem bulanıyor artık.
Onu da yapsam gene aynı sirkülasyona geri dönüyoruz bir sekilde.
Benim kadar cesaretli degilsin dedim, ben cesaretliyim kimseyi de dinlemem diyor bir de...

Onu yeni gördüm haklısın çok çok ii olmuş aman bu kısa hayatt onun bunun tribinle uğraşma sende artık hayatın tadına bak

Cok istiyorum da hic yasama sevincim kalmadı, tüm enerjim şırıngayla cekilmiş gibi hissediyorum benim epey bir zamana ihtiyacım var.

kendini bir şey zanneden erkek tipi..havalı..ve kendini beğenmiş..neden çekiyorsun..tekme varken..haddini bilsin..

Bir anda öyle bir sey yapıyor ki kıyamıyorum.
Sonra tekrar aynı seyler.
Cemberin etrafında dönüyoruz. Ne ileri ne geri.

Konunuzu sonuna kadar okudm.Arkadaşlar zaten "sonu belli" tarzında yorumlar yapmıslar bende katılıyorum ama uzun uzadıya aynı seylerı yazmaya gerek yok cünkü zaten "vazgeçmek yapımda yok" demişsiniz.
Alıntı yaptım defalarca ağladı demişsiniz,sevmiyor demiyorum ama ailenize durumu açtıgınızda,işlerin ciddiye binme arefesinde madem seviyor,istiyor neden kendini geri çekiyor?

Zugurt tesellisi bu da
Ayyy canım yerinde olsam çoktan sırra kadem basmıştim

Vazgecmek yapimda yok demissin... Sence hangimizin yapisinda var? Kolay mi zannediyorsun vazgecenlerin yaşadıklarıni? Ama daha onemli seyler var.. Huzur gibi,gururgibi,mmutluluk gibi...

Ben ne yapmak istedigini bildiginden emin degilim. Bence ne yapmak istedigini bilmiyor.
Kendi tarafından kimseyi incitmek istemiyor cünkü soruna gelirsek. İş ciddiye binmeye baslayınca böyle bir hal aldı.
Ama bir yandan da cık gel lanet olsun deyip agladı karsımda gene. İstiyor ki tüm fedakarlıkları ben yapayım, kolaycana elinin altına gelivereyim. O suya sabuna dokunmasın. Ben cıkıp gitsem burdan, ailemi de geride bıraksam kabul eder gibi de geliyor ama sonrasını bana zindan eder onu da biliyorum, cünkü işim olmayacak orada ilk etapta. Zaten sinirli bir yapısı var, en ufak seyde bir laf der, dünyam basıma yıkılır. Ben istiyorum ki o da ben gibi ikna etme yoluna gitsin herkesi. Bir yandan ben isime gücüme odaklanım, onun tarafa gecis yapayım. Ama o bu süreci kalıramaz, sabırlı ve cesaretli degil.

Umudumuzu kaybetmeyip birbirimize destek olarak sona erelim, ben onun ailesini de alttan alırım kendiminkini de ikna ederim.

Ne olacagı belli canım zaten. Üzülüyorum ama tabi elimde degil. Yazmama kızmayın, artık pek bir beklentim kalmadı ondan zaten, sadece dertlesmek adına yazıyorum.

Zugurt tesellisi bu da
Ayyy canım yerinde olsam çoktan sırra kadem basmıştim

Bir yerden cıkıp suclamaya baslar bu sefer de. Böyle böyle bitecek zaten canım.

aman böyle birine niye kıyamıyorsun..o sana kıyıyor ve üzüyor ama..bu kadar bağlanacak kişi değil..

Zamanla baglanılıyor canım, emek harcadıkca ugrastıkca. O emegi verdim ben. Ondan..

Vazgecmek yapimda yok demissin... Sence hangimizin yapisinda var? Kolay mi zannediyorsun vazgecenlerin yaşadıklarıni? Ama daha onemli seyler var.. Huzur gibi,gururgibi,mmutluluk gibi...

Huzur, mutluluk...Bunlara erismek icin vazgecmemiştim zaten canım. Gururumu da bu yüzen gözüm görmedi acıkcası.
Ben kimseninki kolay demedim ki. Üzüntümü paylasıyorum sadece...
Zaten sonuna kadar okursan, ben artık bundan bir sey olacagına inanmıyorum. Cünkü tek basına mücadele bir yere kadar. Hep yanımda olur diye düsündüm, ama olmadı ve olmayacak.
Onu bunu etkilemek icin, işte şartlar bizi ayırdı ühü ühü yapacagı bir hikayeye dönüsecegim. (Yeterince cabalamayanların, sabretmeyenlerin, emek harcamayanların kendini kandırmacası) Bu kadar. İlerde bu hikaye ile belki de bir iki kızı cezbedecek. Acınası, komik.

Canim ara vermek kaybetme korkusu yasatmak vs iyi fikir ama ters tepebilir. Eski ilgili gunlerine donmesi icin ilgili ginlerindekiyle simdiki gunlerin arasinda SENDE bi degisim varmi ilk onu bul. Yoksa her asabi erkek (hamuru bozuj aldatanlari kastetmiyorum) tatli dille sicakkanlilikla yola gelir. Babam ve 5 yillik sevgilimden biliyorum. Ona tam olarak ne istedigini acikca sor

Sen bu adamla huzur ve mutluluk bulacagim diemekle zaten kaybetmissin. Ne desek bos uzarmalari oynuyorsun keyfin bilir devam et uzulmeye..

Naptin canım nasılsın
Bi arkadas "ona ne istediğini açıkça sor"
Yazmıştı bence de sor
Sende yolunu cizersin

Naptin canım nasılsın
Bi arkadas "ona ne istediğini açıkça sor"
Yazmıştı bence de sor
Sende yolunu cizersin

Canım onu da yaptım, ne istedigini kendi de bilmiyor, tavizleri benden bekliyor, bu olmazsa su olur mantıgında sanırım. Biri için ugrasacak emek verecekmis gibi görünüyor öyle bir insan izlenimi verir etrafına, ama sadece görünüyor ve lafta.
Öyle kendi haline bıraktım, oturup aglamamak icin de bir seyler calısıyorum. Yazdıklarına eskisi gibi cat diye cevap vermiyorum ve eskisi gibi sıcak davranmıyorum. Yarım kalan bir seyim daha var, igrendigim, ona hevesim yok acıkcası. Ufak ufak kpss icin ders calısıyorum.

Bu adam ne isteğini bilmiyorsa sende yaşam enerjisi diye bi şey bırakmaz.
En iyisi zamana bırakmak ama zaman da değerli, çok hızlı ilerliyor.

bence bu adamdan hiçbir şey beklemeyin. bakın sırf bir insan yüzünden geleceğinizi planlayamamışsınız doğru düzgün... önce kpss vs hangi sınavsa ya da işse onun peşinden gidin ve ayaklarınızın üzerinde durmaya bakın... kafanızı boş yere ona takmayın.

Seni aldatan kufur kiyamet etmedigi rezilligi birakmayan bu adamin neresine asiksin canimcim? Bence psikiyatra git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…