Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Peşine düşmezsen sen kazanırsın. Ben ne zaman peşini bıraktıysam o peşime düştü. Evlendik hala peşimden koşuyor :)

Canım ayrıldık biz komple, her yerden de sildim ben. Onu cıkardım hayatımdan, düzeltmek için acılmıs bir konu idi, ama gidisatı ayrılık oldu. 3-4 gündür de hiç iletisimimiz yok zaten. Ben de ondan vazgectim, elimden geleni yaptıgım için.
Syf 21.
Zaten arayıs içinde su an. Herkes kendi yoluna gitti özetle.
Acım var, o da yavas yavas geciyor.

Gitmeseniz bile basından böyle olması bir düzen yaratmıstır kendi içinizde. O düzen kolay kolay degismez. O yüzden üzme kendini simdiden.

Ben daha iyiyim bu arada Şükürler olsun.

Çok çok sevindim canım napiyoruz
Önümüzdeki maçlara bakıyoruz

Evet canım başı neyse sonu da o oluyor
Malesef[/QUOTE]

Aynen, hayat kaldıgı yerden devam ediyor. Düstügümüz yerden kalkmadan devam etmez bizim için otursak orada, gec kalırız hayata.

İyi yapmışsın öyle birine de müstehaktır hakkında en hayırlısı olsun

Sen zorla basini belaya sokacaksin gibime geliyor.
Bu adamla evlensen bile ugrasip didinip o evlilik yurumez ben soyliyim simdiden sana.

DUZELTME:
Sonradan gordum ayrilmissin.
Cok sevindim senin adina.
Onun icin cok sey kaybetmissin bile, KPSS filan.
Deymezdi hic inan.

Evet, sorun degil canım. Hayırlısı böyle imiş. Hem fena olmayan bir ise baslayacagım zaten yakın zamanda. Bir yandan tekrar calısırım, zaten ufak ufak calısıyorum su an bosum nasılsa. Yapmam gereken, geri kaldıgım bir sey daha var aslında, ona icim sogudu benim de ama, onu kaldıracak durumda degilim su an. Zamanla tekrar sevklenirim umarım.
Ayrıldık, evet. Sonradan görecekler icin yazayım. syf 21.

Merak etme, hayat senin icin yeniden basliyor.

bizde erkek arkadaşımla farklı şehirlerdeyiz. elle tutulur bi şey yok ama hiçbir şey eskisi gibi değil. o eski sevgi ilgi yok. son olarak da twittir vs sosyal medyada başka kızları takip ettiğini gördüm ve ara verme kararı aldım belki kendine gelir diye. özürler aramalar falan barıştım ama yok iki gün sonra yine aynı adam aynı öküzlükler. seviyorum vazgecmek falan da istemiyorum ama bu adamın ilgisini yeniden çekecek yola getirecek bir şeyler var mı ne yapmalıyım bilmiyorum

Bir sey yok yapabilecegin. Ayrıl. Zaten sen bırakmayınca bir süre sonra o seni bırakacak, hem de en üzücü şekilde. Şimdikinden daha cok üzüleceksin.

Ayrılalim diyorum ayrılıyoruz iki gün sonra aramaya mesaj atmaya basliyo. Özürler seni seviyorumlar. Barışıyorum eskisi gıbi oluyo yine. Ayrilmayi da basaramiyorum ki seviyorum mal gibi. Suanda da ariyo mesaj falan atiyo ama ben barismadim. Cok kararsizim. Her türlü canim yaniyo resmen. Yakin olsak konuşuruz ederiz yüzüne bakinca anlarim.seviyo mu sevmiyo mu ama böyle uzaktan sadece lafta gibi geliyo dedikleri

Canım sürekli kırılıp mutsuz oluyorsun belli ki.. Bu yaşta ara vermek nedir ki. Bence onu saplantı haline getirme çünkü o senin sevdiğin insan olmaktan çıkmış. Değişmiş saygısını yitirmiş hemde daha yolun başında, bence mümkün değil düzelmez.

Şimdi ne durum bi arama falan yok mu

Hayır yok, olmasını da istemiyorum zaten. Cok fazla kırgınım.

Yüzünü, özellikle gözlerindeki sevgisizligi görmen lazım sanırım.

Canım biz komple koptuk. Sonucu ayrılık oldu.
Sonraki olanları okumuyorsunuz. Diger konumda da son gelişmeler var..

Sen bilirsin, acına saygım var ama yaptığın bir el daha oynayayım belki kazanırım demek, masadan kalkıp gitmediğin sürece, o umut sürer; o da işkenceyi uzatır. Hakkında hayırlısı olsun.
+1
risk yoksa kazanç da yok gibi bir kafaya girmemek gerek gönül işlerinde.

Ben de sizin gibi düşündüğüm icin yol.yakınken ayrılmak istedim. Kabul etmedi yanina geleyim yüzyüze konuşalım dedi. Bakalim pazartesi günü gelecek. Kafam cok karisik ne yapacağım hakkinda en ufak bi fikrim bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…