Vazgeçmek yapımda yok diye değil, aciz olduğunu düşün derken tam da benzer şeyleri düşünerek yazmıştım. Egoya bunu anlatabilirsek "hayır, hiç de öyle değilim." diyerek ayağa kalkabiliyor tekrardan insan. Herhangi bir yerden desteği olmadığı zaman daha da üzülüyor kadın bu durumlarda, hem aile ile ara kötü, hem bir yandan kişisel gelecek kaygıları da var ama bu erkek o sabit olma vasfını bir daha kazanamayacak gibi.
Gerçekten konularda yargılayıcı yazmayı sevmiyorum fakat tamamen sadece beni bağlayan kişisel görüşümü söyleyeyim bu karakterdeki bir adamı ben ailemin karşısına çıkarmaya utanırım, hiç tanımamalarını yeğlerim. Bu tam bir "bizi zamanında dinlemedin.." adamı.
''Bu erkek o sabit olma vasfını bir daha kazanamayacak gibi''
Su cümleni acar mısın?
Birini canin parcalanircasina sevmek nedir iyi bilirim ..
Ama ayni sekilde sevilmekte guzeldir .
Adam yola gelmek isterse , yola getirebilirsin ama gelmeknistemiyorsa bintane alim gelsin yine bos ..
Kacinilmaz olan seyler var senin guvensizligin , onun asabiligin .
Onun ilgisizligi senin kiskancliklarin .
Öncelikle bunlara cozum bulmalisin , ama getcekten bir gelecek goruyosan .
Ve aile , ailen istemiyorsa otur 2 kere dusun bence, ilerde ailene cok ihtiyacin olucak evlilik donemi vs vs .
Nerden tutsan elinde kaliyor bu iliski.
Vazgeçmek yapımda yok diye değil, aciz olduğunu düşün derken tam da benzer şeyleri düşünerek yazmıştım. Egoya bunu anlatabilirsek "hayır, hiç de öyle değilim." diyerek ayağa kalkabiliyor tekrardan insan. Herhangi bir yerden desteği olmadığı zaman daha da üzülüyor kadın bu durumlarda, hem aile ile ara kötü, hem bir yandan kişisel gelecek kaygıları da var ama bu erkek o sabit olma vasfını bir daha kazanamayacak gibi.
Bencede sen bir elini ayagini cek .Yola gelmek istiyor mu istemiyor mu bu arayı komple ilgimi keserek ve kendime yogunlasarak gecirerek karar verecegim. Olmazsa da içim rahat bir sekilde bırakacagım. Sonrası da olmayacak artık.
İçim acıyor canım, o iç acısı ve emek her seyin üstünü örtüyor.
Yola gelmek istiyor mu istemiyor mu bu arayı komple ilgimi keserek ve kendime yogunlasarak gecirerek karar verecegim. Olmazsa da içim rahat bir sekilde bırakacagım. Sonrası da olmayacak artık.
Hayat onunla daha güzel olmayacak, kendinden geriye bir şey kalmayana kadar, sadece güzel olduğunu sanacaksın.
Bir kere affettim, o da zaten simdi sorsan hala biz ayrılmıstık o zaman diyor. Halbuki kanıtım var.
Bilmiyorum, sanırım bögürtlenkusunun taktigini izleyip sonra da daha fazla ugrasmayacagım sanırım işe yaramazsa.
Bir de su var, suclama huyu da var, simdi ben ise baslayınca son taktik ise yaramazsa, uzaklasırsam iftira atar mı diye düsünüyorum. Birini buldun beni bıraktın iftirası atabilir. Ayrılıklar da karsı tarafı sucluyor direk.
Sanırım dedigini yapacagım...
Ben terk edeyim düsüncem olmadı, ben direk düzelsin benim kadar emek versin istiyorum ve sonuca ulasalım birbirimizden güc alıp diyorum.
Sevginin azaldıgını hissetmek ok koyuyor ve kabullenemiyorsun dedigin gibi.
On yıl cok kötü imiş, ben birkac yıldır...Arkadasın verdigi öneriyi deneyecegim. Aylardır perisanım zaten son gücümle bunu yapıcam.
Gelecek halim bu mudur kesin?
Ben terk edeyim düsüncem olmadı, ben direk düzelsin benim kadar emek versin istiyorum ve sonuca ulasalım birbirimizden güc alıp diyorum.
Sevginin azaldıgını hissetmek cok koyuyor ve kabullenemiyorsun dedigin gibi.
Ben böyle durumlarda hep sunu dusunuyorum, ben ellimden geleni yaptım ben sevgimiz gösterdim aklımda kalan icimde kalan bır sey yok bır pısmanlıgım yok. Artık top onda. Eger olmasa bıle ben elimden geleni yaptım sonuçta. O yüzden hep sevgimi gösteririm söylerim bol bol. Bilsin benden yana bana dair bir sorun olmadıgını. Eger düzelmezse de nasip degilmis derim. Benım iyi niyetimi suistimal ettigi icin, benım sevgimi heba ettigi icin üzülecek kısı o olmalı. Ben emek verdim, sabrettim, elimden gelenı yaptım artık benden günah gider.drioli cim belki böyle düşünürsen icin daha rahat eder. Guzel öneri gelirse onları da uygula, benım önerim bu.
Insallah olur canım istediklerin. Ama olmazsa da egonun zihinde yarattığı gürültüyü dinlememeye calıs. Sonuçta sen elinden geleni yaptın. Iliskiniz bitse de bu bir yenilgi degil. Sen cok sev de çekip giden yar utansın :)
Insallah ise yarar öneriler gelir buradan ve iliskinizi ayakta tutabilirsiniz
Hadi bakalım. Hakkında hayırlısı olsun ınsallahBen de bu yönde düsündüm hep bu vakte kadar, hep daha fazlasını yaptım bu yüzden. Son bir adım atıp biraz elimi etegimi cekecegim uzunca bir süre.
Sag olun iyi-kötü yorumlarınız için..
istersen bir dene
umursama bak ilgili olacak ama sonra eskisi gibi olacak
zaten bunu birkaç kez deneyince yılacaksın
umursamamakta cozum degil cidden en fazla 2-3 hafta adam melekleşiyor sonra icindeki seytan hortluyor..kendinden dusunmek lazım birazda insan neyse odur huyun suyun degişmez.. onlar anca bi sure kaybetme korkusundan dolayı ilgi alaka gosterir baktı tamam ilişki eski rayında kufurler hakaretler bagırma cagırma hak getire..
Asabiligi osunu busunu gectim de..
Seni aldatmis bir adami nasil icin aliyor..
Hala onun icin cirpiniyorsun yazik degil mi sana..
Duzeltilecek bir yani olsaydi sana bu kotulugu yasatmazdi..
Sen aldatsaydin senin yanindan yurdundan gecmezdi..
Biz kadinlar niye aldatmayi boyle affediyoruz..
Bir gun her hangi bir konuda erkeklere ozenecegim aklima gelmezdi ama gercek..
Erkekler sindiremiyor da biz genis miyiz biz niye sindirmeye calisiyoruz..
Sal yoluna gitsin canim kendini uzdugune degmez.
Bir kere affettim, o da zaten simdi sorsan hala biz ayrılmıstık o zaman diyor. Halbuki kanıtım var.
Bilmiyorum, sanırım bögürtlenkusunun taktigini izleyip sonra da daha fazla ugrasmayacagım sanırım işe yaramazsa.
Bir de su var, suclama huyu da var, simdi ben ise baslayınca son taktik ise yaramazsa, uzaklasırsam iftira atar mı diye düsünüyorum. Birini buldun beni bıraktın iftirası atabilir. Ayrılıklar da karsı tarafı sucluyor direk.
Sanırım dedigini yapacagım...
Sevginin azaldıgını hissetmek ok koyuyor ve kabullenemiyorsun dedigin gibi.
On yıl cok kötü
Bu son cabam olacak, daha da bir sey yapmam. Cünkü her seyim yarım yarım kaldı. Odaklanamıyorum artık. Üstelik yeni bir işe baslayacagım, meslegimle alakasız, ama günümüz kosullarına göre iyi bir iş, muhtemelen zor zamanlar gecirecegim baslarda bilmedigim için, bu halde o işin üstesinden gelemem ve artık kendi meslegimi yapmak istemedigim icin o iş benim için büyük bir adım.
Son bir deneyecegim canım, pişman olmamak adına.
Bu son cabam olacak, daha da bir sey yapmam. Cünkü her seyim yarım yarım kaldı. Odaklanamıyorum artık. Üstelik yeni bir işe baslayacagım, meslegimle alakasız, ama günümüz kosullarına göre iyi bir iş, muhtemelen zor zamanlar gecirecegim baslarda bilmedigim için, bu halde o işin üstesinden gelemem ve artık kendi meslegimi yapmak istemedigim icin o iş benim için büyük bir adım.
Son bir deneyecegim canım, pişman olmamak adına.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun da yalnız o aldatma olayı kafamda soru işareti nasıl kabullendin anlamadım
Hele ki duygusal anlamdaysa dehsetul vahşet
işte bak aynı şeyleri yaşıyoruz
benim de her şeyim yarım kaldı kalkıp kpssye bile gitmemiştim
ama şimdi koşturuyorum her şeye vaktim var
ve üzerimden koskoca bir yük kalktı
çok da huzurlu ve mutluyum
sen yine dene ama sonunda doğruyu bulacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?