Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

''Bu erkek o sabit olma vasfını bir daha kazanamayacak gibi''

Su cümleni acar mısın?

İçim acıyor canım, o iç acısı ve emek her seyin üstünü örtüyor.

Yola gelmek istiyor mu istemiyor mu bu arayı komple ilgimi keserek ve kendime yogunlasarak gecirerek karar verecegim. Olmazsa da içim rahat bir sekilde bırakacagım. Sonrası da olmayacak artık.

Ben böyle durumlarda hep sunu dusunuyorum, ben ellimden geleni yaptım ben sevgimiz gösterdim aklımda kalan icimde kalan bır sey yok bır pısmanlıgım yok. Artık top onda. Eger olmasa bıle ben elimden geleni yaptım sonuçta. O yüzden hep sevgimi gösteririm söylerim bol bol. Bilsin benden yana bana dair bir sorun olmadıgını. Eger düzelmezse de nasip degilmis derim. Benım iyi niyetimi suistimal ettigi icin, benım sevgimi heba ettigi icin üzülecek kısı o olmalı. Ben emek verdim, sabrettim, elimden gelenı yaptım artık benden günah gider. drioli cim belki böyle düşünürsen icin daha rahat eder. Guzel öneri gelirse onları da uygula, benım önerim bu.

Yola gelmek istiyor mu istemiyor mu bu arayı komple ilgimi keserek ve kendime yogunlasarak gecirerek karar verecegim. Olmazsa da içim rahat bir sekilde bırakacagım. Sonrası da olmayacak artık.
Bencede sen bir elini ayagini cek .
Karsi tarafi izle ne yapacak.
Ona gore karar verirsin...

İçim acıyor canım, o iç acısı ve emek her seyin üstünü örtüyor.

Sen bilirsin, acına saygım var ama yaptığın bir el daha oynayayım belki kazanırım demek, masadan kalkıp gitmediğin sürece, o umut sürer; o da işkenceyi uzatır. Hakkında hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Hayat onunla daha güzel olmayacak, kendinden geriye bir şey kalmayana kadar, sadece güzel olduğunu sanacaksın.

Bir karar verdim; son bir caba. İlgimi komple kesecegim ta ki insan gibi gelene kadar. Gelis sekline göre de kararımı verecegim. Adam olmazsa bırakacagım yoluna gitsin.
İrademin bittigi yerde de bu yazdıklarınızı okuyacagım.

istersen bir dene
umursama bak ilgili olacak ama sonra eskisi gibi olacak
zaten bunu birkaç kez deneyince yılacaksın

Ben terk edeyim düsüncem olmadı, ben direk düzelsin benim kadar emek versin istiyorum ve sonuca ulasalım birbirimizden güc alıp diyorum.
Sevginin azaldıgını hissetmek cok koyuyor ve kabullenemiyorsun dedigin gibi.

Insallah olur canım istediklerin. Ama olmazsa da egonun zihinde yarattığı gürültüyü dinlememeye calıs. Sonuçta sen elinden geleni yaptın. Iliskiniz bitse de bu bir yenilgi degil. Sen cok sev de çekip giden yar utansın :)

Insallah ise yarar öneriler gelir buradan ve iliskinizi ayakta tutabilirsiniz

umursamamakta cozum degil cidden en fazla 2-3 hafta adam melekleşiyor sonra icindeki seytan hortluyor..kendinden dusunmek lazım birazda insan neyse odur huyun suyun degişmez.. onlar anca bi sure kaybetme korkusundan dolayı ilgi alaka gosterir baktı tamam ilişki eski rayında kufurler hakaretler bagırma cagırma hak getire..

Asabiligi osunu busunu gectim de..
Seni aldatmis bir adami nasil icin aliyor..
Hala onun icin cirpiniyorsun yazik degil mi sana..
Duzeltilecek bir yani olsaydi sana bu kotulugu yasatmazdi..
Sen aldatsaydin senin yanindan yurdundan gecmezdi..
Biz kadinlar niye aldatmayi boyle affediyoruz..
Bir gun her hangi bir konuda erkeklere ozenecegim aklima gelmezdi ama gercek..
Erkekler sindiremiyor da biz genis miyiz biz niye sindirmeye calisiyoruz..
Sal yoluna gitsin canim kendini uzdugune degmez.

Ben de bu yönde düsündüm hep bu vakte kadar, hep daha fazlasını yaptım bu yüzden. Son bir adım atıp biraz elimi etegimi cekecegim uzunca bir süre.

Sag olun iyi-kötü yorumlarınız için..

Ben de bu yönde düsündüm hep bu vakte kadar, hep daha fazlasını yaptım bu yüzden. Son bir adım atıp biraz elimi etegimi cekecegim uzunca bir süre.

Sag olun iyi-kötü yorumlarınız için..
Hadi bakalım. Hakkında hayırlısı olsun ınsallah

istersen bir dene
umursama bak ilgili olacak ama sonra eskisi gibi olacak
zaten bunu birkaç kez deneyince yılacaksın

Bu son cabam olacak, daha da bir sey yapmam. Cünkü her seyim yarım yarım kaldı. Odaklanamıyorum artık. Üstelik yeni bir işe baslayacagım, meslegimle alakasız, ama günümüz kosullarına göre iyi bir iş, muhtemelen zor zamanlar gecirecegim baslarda bilmedigim için, bu halde o işin üstesinden gelemem ve artık kendi meslegimi yapmak istemedigim icin o iş benim için büyük bir adım.

Son bir deneyecegim canım, pişman olmamak adına.

Son dönemlerimize rast gelmişti, yani biz cok iyi degil idik. O yüzden affettim. Bir daha olursa affeder miyim onda ya da baskasında kesinlikle hayır. Cünkü o insana bir daha cidden güvenemiyorsun, attıgı her adımda seni aldatacakmıs gibi geliyor. Zararı en cok kendine oluyor insanın.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun da yalnız o aldatma olayı kafamda soru işareti nasıl kabullendin anlamadım
Hele ki duygusal anlamdaysa dehsetul vahşet

işte bak aynı şeyleri yaşıyoruz
benim de her şeyim yarım kaldı kalkıp kpssye bile gitmemiştim
ama şimdi koşturuyorum her şeye vaktim var
ve üzerimden koskoca bir yük kalktı
çok da huzurlu ve mutluyum
sen yine dene ama sonunda doğruyu bulacaksın

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun da yalnız o aldatma olayı kafamda soru işareti nasıl kabullendin anlamadım
Hele ki duygusal anlamdaysa dehsetul vahşet

Canım seviyor idim, ayrılmamıza cok yakın bir sürede olmus hesabıma göre. Ayrılmak istedigi, son cırpınısların oldugu bir döneme rast geliyor.
Araya da zaman girince yaran iyilesiyor, o sekilde tekrar basladık, bir yıldır devam etti. Her sey tecrübe. Simdi olsa kesinlikle bir daha kabul etmem, cünkü sürekli aldatılacakmısım hissiyle yasıyorum, bunun sonucunda o bir sey yapmamıs bile olsa bu bir kavga sebebi oluyor, cünkü elimde olmadan sorguluyorum, kanıt istiyorum nerdesin, kimlesin gibisinden. Bu da önce kendime zarar veriyor, ama bunu tecrübe etmesem aldatılmanın sonuclarının ne kadar kötü oldugunu göremeyecektim. Bir musubet bin nasihattan iyidir derler ya o hesap.

Umarım canım, cok tesekkür ederim.

Yorum yapan herkesten Allah razı olsun. Simdilik kararımı verdim sayenizde oldu. Gelismeleri yazarım oldukca.
Biraz kendime yönelecegim bu sürede. Son bir adım, geri cekecegim kendimi uzunca bir süre, ondan gelecek adıma bakacagım, pisman olmamak adına böyle yapacagım. Düzelmiş, özlemiş sekilde gelmezse de komple söküp atacagım. Öyle gelse bile, bu süreklilik kazanmazsa gene cıkaracagım hayatımdan komple.

Hepinize tesekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…