Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

Ya ön yargili olmayı sevmiyorum onun için yorum yapmakta zorlanıyorum
fakat sen içinde bulunduğun durumun farkındasin bu çok güzel bi şeyi merak ettim şu an onun tarafından durumunuz nasıl acaba

fakat sen içinde bulunduğun durumun farkındasin bu çok güzel bi şeyi merak ettim şu an onun tarafından durumunuz nasıl acaba

Ne anlamda canım anlayamadım daha acık söyle diyeyim..

Ön yargılı olmak cidden iyi degil, cünkü ben cok ahkam keserdim bilincsizce ve basıma geldi. Basıma gelince iş degisti. İşkembeden atıyormusum.
Ama su an bilincliyim, bunun zararını gördüm ve simdi cidden aldatan insana tahammülüm yok. Onda ikincisini bir baskasında ilkini kaldıramam.

Ne kadar iğrenç bir şey
Kırıcı ve itici
Umarim her şey gönlünce olur

Okurken gerçekten üzüldüm. Siz samimi bir şekilde ilişkiniz için çaba harcıyorsunuz ama maalesef karşınızdaki insan bunu anlayabilecek veya buna değer verebilecek biri değilmiş.

Kaç yıldır birlikte olduğunuzu yazmışsanız da ben görmedim, ama anladığım kadarıyla uzunca bi süre olmuş ki ilişkiniz biterse geçen yıllarınıza hayıflanacaksınız. Bu düşünceyi yanlış buluyorum, çünkü böyle düşünüp hayatınızı birleştirmeye kalkarsanız çok belli ki hayatınızın geri kalanı zehir olacak. İyi kötü günler yaşamışsınız, bırakın güzel şeyler yanınıza kâr kalsın, ama bu gidişata da bir son verin çünkü zararın neresinden dönerseniz dönün o da kârdır.

27 yaşında bir insanı yola getiremezsiniz, zaten buna hakkınız da yok. Karşınızdaki asabi, dengesiz, ve güvenilmez bir insan. Bunların hoş davranışlar olmadığını o da biliyordur ama o öyle davranmayı seçmişse siz sadece bunlara katlanıp katlanmamayı seçebilirsiniz. Şimdiye kadar katlanmışsınız, muhtemelen "değişir, düzelir" umuduyla, ama değişmez arkadaşım. En azından olumlu anlamda değişmez. Anca daha hırçın olur, sözlü şiddet yerini fiziksel şiddete bırakır falan filan. Başka türlüsünü umarsanız hayal kırıklığı yaşarsınız ve geri dönüşü şimdiki kadar basit olmayabilir.

Eski günlerinize geri dönemezsiniz, arada çok çirkinlikler yaşanmış. Aldatma da var. İkiniz de bunu çok isteseniz bile eskisi gibi olmak çok zorken, sadece sizin çabanızla bir şey olmaz, yıprandığınızla kalırsınız.

Onu sizin kadar seven birinin olup olmayacağını bilemezsiniz, olabilir. Hatta belki o kendisini sizden daha az seven birini çok daha fazla sevip ona daha insanca yaklaşır, belli olmaz. Anlaşmazlıklarınızda, ayrılıklarınızda alttan alan taraf hep siz olmuşsanız ayrılık konusunda ciddi olduğunuzu fark ettiğinde afallayabilir. Evet pişman da olabilir çünkü bir daha -afedersiniz- hayvanca davranışlarını ve aldatılmayı bile tolore edip alttan alarak yaklaşan, üzerinde egolarını tatmin edeceği bir kız çıkmayabilir karşısına. O açıdan büyük bir kayıp olur onun için evet. Kusura bakmayın. Ben sizin sevginizi gerçekten anlıyorum ve buna saygı duyuyorum, ama karşılığı yok işte.

Umarım en azından bir süre için ilgi göstermeme kararınızın arkasında durabilirsiniz. Yoksa inanın zamanla kendinize saygınız kalmayacak.

Son düzenleme:
Yani ilişkinize o nasıl bakıyor senin tarafında sıkıntı çok ya ona göre

Ona göre ben her gün kavga cıkaracak bir sey buluyorum, onu bunaltıyorum. Bunalttıktan sonra da güzel laf istiyorum. Bu arada artık ben de küfretmeye basladım, cünkü küfürleri yuttum yuttum, benim üzüldügümü görünce gelir özür diler diye düsündüm, ama onun özür dileyen bir yapısı yok, bana her tür küfürü edip bir de hak ettin diyor, bu yüzden ben de demeye basladım. Karsılıgını alınca acıtabildigimi görünce de o küfür edince susmuyorum artık. Özür dilemedigine göre en azından birz da olsa canı acırsa, beni anlayabilir belki diye düsündügümden. O küfredince ne hissettigimi.
Bu kavgaların kimsinde haksızım (kıskanclıkla ilgili olanlar)
Bazen konusmak istedigim için kavga ediyoruz, o yorgun oluyor aksamdan düsüp uyuyor, ama biz uzagız bana daha fazla zaman ayırması lazım, bana ayırdıgı zaman minimuma düstü. Kendi işini yapıyor vakti var, biliyorum. Gün içinde işi bahane ediyor gibi geliyor.
Bazen telefonu ne istiyorsun diye acıyor bunun için kavga ediyoruz. Kısa kes diyor. Niye böyle yapıyorsun deyince suratıma kapatıyor. Suratıma kapatınca üstüne gidiyorum arıyorum arıyorum. Gecenlerde bir gün içinde 147 kez aramısım, gece dahil. Acmıyor. Daha da sinirlenip saydırıyorum bu sefer. Ben saydırınca da durmuyor, o da saydırıyor. Yani saydırmaya vaktin var madem, o vaktin birazını bana ayırsan? Konusacak konumuz bile kalmamıs gibi sanki.
Ona göre tüm kavgaların sebebi benim. Kavgalardan yılmıs. Sürekli uzaklık sorun dese de, aksam uzaklıgı bile göze aldım sevgimden ama kavgaların cok yıprattı kız yüzü görmek istemiyorum dedi bana.

Tıkandım resmen
Aman Allah ım acidan mi besleniyorsun

Uzaklık bahane çok üzülerek yazıyorum
Bu adam seni istemiyor
Nerede tanıştınız ki
Bin tane sorum var hangisini sorayım hangisine cevap verecen
Çok üzüldüm yaaa
Konu sevgi olunca ben

Cok alttan aldım ve bende de bir sey kalmadı, o son dedigin lafına katılıyorum. Saygım kalmadı kendime, ailemin de sevgisini yitirmisim gibi hissediyorum, sadece pişman olmamak adına son bir caba harcayacagım ve uzak duracagım. Aklını toplamazsa da ki muhtemelen toplamayacak, cok az bir umudum var, artık bu son.

Klavyenize bereket tebrik ederim

Bu süreci nasıl atlatırsınız, bunu onunla yapabilir misiniz yoksa kendinize yeni bir yol mu çizersiniz bilmiyorum ama umarım hak ettiğiniz güzellikleri yaşarsınız.

Canım sana mesaj attım.
Acıdan beslenmiyorum, düzelsin diye idi kavgalarım.
İsteyip istemediginden emin olmak icin son bir hamle...
Hakkımda hayırlısı..

Okudum canım :)
Evet yap şu son hamleyi
Haberlerini bekliyoruz
Hayırlısı

Adam asabi filan değil seni istemiyor ve hayatında baskasi var.Degmeyecek adama üzülme,adamın egosunu şişirme.

vazgeçmek istemiyorsan böyle kabul edip küfürlere aldatmalara alışacaksın.
dnalarının kodunu bizim değiştiirmemiz mümkün değil. hoş hiçbir iinsanoğlu değiştiremez

bu ilişkimi savaşmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…