- 5 Aralık 2014
- 1.026
- 768
- 88
"Adamı nasıl yola getirebilirim / eski ilgili günlerine döndürebilirim?"
sorusunun yanıtı ne yazık ki "mümkün değil." olmalı.
Onun kendi içinden gelmeli, bu konuda işe yarayabilecek yegane taktik, bin yıllardır istemsizce işe yarayan "kaçan kovalanır" taktiği olabilir ancak.
Başka da yolu yordamı yok.
Sen uçsuz bucaksız yollara kaçacaksın, dibi yokmuşçasına kör kuyulara ineceksin. Önce bi kıymete bineceksin, o öyle kovalayacak.
Bunu ara vererek elde edemezsin. İlişki içindeyken, ilgisizlikten yakınmayı geç, ilgilenmeyen sen olacaksın.
Başka yolu yok bacım.
Keske ilgilenmiyor hale gelebilsem, kafamı bir seye veremiyorum. Yataktan cıkmadım bugün hiç. Aglaya aglaya aksamı ettim.
Bugünler gececek, ama iş işten gecmese keske, o zaman gelse bile gec olacak. Yani ben kör kuyuda ivmeli hareket yaparken onun attıgı halatlar bana yetismeyecek belki o kadar zamandan sonra. Daha önce bir tane sevgilim oldu, su an umrumda degil, ama bunu cidden cok sevdim ben, unutacagım elbet, ama yazık olacak güzel bir sevgiye.
Benim hikayeme benziyor hikayen
Aileler, sıkıntılar ,küfürler...
Şimdi çok seviyorsun ama buna rağmen sabir kalmamış
Peki sevgi azalınca nolacak?
Başında böyle yorulunca insan sonra kendini atuvamaz hale geliyor
Senin onu çok seviyor olman yetmeyecek hiç bir şeye.
Asabi dediler mi 100 metre kacasim geliyor hele de naif bi insansan zor bacim![]()
Sabrım kalmadı cünkü kaybım büyük. Ben devam ettigim bi seyi bıraktım, işimden ayrıldım kpss calısabilmek için, ama bu sene zehir zıkkım oldu bana. Pesine pek cok sınav denedim, hepsine kafa patlattım. Cok sükür ki Allah bir kapı actı...Ama bunların hepsi gelecegim için kayıp. Üstüne o kadar göz yası döktüm, ailemle aram acıldı...Pesine ugruna mücadele ettigin sey için kıymetinin olmadıgı hale gelmekten cok yıprandım.
Naif ki ne naif. Baska seylere aglamam ama ona aglak oluveriyorum.