Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

okurken daraldim; adamin suc bastirmasi, tripleri, kompleksleri..
oncelikle, insan degismez, simdiden sirretlikle suc bastiriyor, derdini anlatma hakki bile vermiyo sana, farkindaysan.. ve bu cok buyuk bi sorun, hayati bile zindan eder Allah korusun..
ikincisi, hakaret bagirma tersleme demissin.. ne oluyoruz ya daha sozlu bile degilsiniz siz, bunun nisani evliligi var, simdiden boyle, bilemiyorum..
ne kadar seviyorsun bilemiyorum ama gozumden yaş geldigini hatirlarim, eski eşime aşkımdan.. ama aşk yetmedi devam etmeye, zamanla sayesinde buz kestim; tripler kompleksler ailesi gecimsizligi vs..
o yuzden, sevmekten otesi lazim hayat yoluna cikmak icin.. dusun, bu adam seni sahiplenip her kosulda yaninda olur mu, sana aile olur mu, o sicakligi ve guveni verir mi? EŞ olur mu?
bunlara cevabin evetse, o zaman olur.. yoksa YOK..

Adam sizi hiçbir şekilde iplemiyor,belki bir şeyler de karıştırıyordur bilemem.Bence sevgisi kalmamış size.Tamam insanların bunaldığı zamanlar olabilir ama sonra geçer.Bu öyle bir zaman değil.
Siz terk etmezseniz o sizi terk edecek.Üzgünüm.

Ne ara vermesi arkadasim.. Sana guven.vermeyen senin ailenin.osremedigi sana.baski.yapan bagirip cagiran bir adam.. Bence sizin iliskiniz yurumez sen zorluyorsun .. Zorla guzellik olmaz...

Bu adama karsi buyuk bir ask duyabilecegini sanmıyorum
bence arama kestir at donerse surundurursun donmezse zaten gittigin iyi oldu seni paspasa cevirirdi sayet evlenseniz

27 yaşında aklı başında kadınsın. Başka işinmi yok da şu saatten sonra odun yontucan allah aşkına. Arkadaşım duymadın mı insan 7sinse neuse 70inde de o dur can çıkar huy çıkmaz derler. Adam asabi, ilgisiz evlenince süzelir mi sanıorsun daha beter olucak. Sana deatek biri değil belli ailende istemiorsa ben uzak dur derim ondan. Vzgeçmek yapımda yok demişsin ama bu vazgeçmek değil, kendin için doğru olanı seçmek.
Eski günlere dönmez dönemez. Onlat ilişkini ilk zamanları tatlı tatlı geçmiş bitmiş ama szinkinde Hödüklük baş göstermiş. Bu saatten sonra boşa kürel.
Ayrıca ayrılırsanız onu senin kadar seven, seni dr onun Kadar seven hatta daha fazla seven insanlar olacaktır hayatınızda. Şu romantik isyankar ayaklarından da bi geçelim birazz realite şu yaşta yani.
Ve sonolarak "küçük çaplı aldatma" nedir yahu. Aldatma aldatmadır. Küçüğü büyüğü yok. Bence sen hayatına bak artık. Eminim çok daha güzelleri seni bulacaktırrr...

Benim düşüncem adam ne yaparsa yapsın seni kaybetmiceğini biliyo. O yüzden rahat. Ama sevseydi seni şu zor günlerde sen onun için aileni karşına almışken yanında olurdu. Benimde ailem hiç istemedi. Ama ben bi şekilde kabul ettirdim. Bu süreçte de nişanlım hep yanımdaydı

yasi kucuk olsa yasina vericem ama ikiniz de olgun insanlarsiniz.
ya söylediklerime uzulme belki boyle de olmayabilir ama sevgilinin su hareketlerinin iki açıklaması var.
ya her sey kendi aranizdayken idare edebilirim seviyorum diye dusundu, is ciddiye binince bi omru senle gecirebilcek kadar sevmedigini anladi. ve nasil kurtulurum nasil kendimden soguturum diye dusunuyor.
ya da senin onu sevdiğinden o kadar emin ki bu kadar ters davranabiliyor, nasil olsa gitmez pes etmez diye.
ama sunu unutma ki istedigi kadar kaybetme korkusu olmasin, bir insan sevdigini bu kadar çaresiz birakamaz.
senin suanda yapacagin tek sey kendini geri cekmek.
aramayacaksin sormayacaksin ustune dusmeyeceksin kiskanmayacaksin. bir sure nasilsin diye bile mesaj atmayacaksin.
attigi mesajlara basindan savar gibi cevap vereceksin ve en onemlisi ondan uzaklasirken cok da mutsuz oldugunu ona hissettirmeyeceksin.
o da sensizligin ucundan tadina bakacak ve kararini verecek. gercekten seviyor mu, kaybetmekten korkuyor mu falan.
ama bunu yapman gerekiyor. butun gun mesaj atarak ustune duserek her sey daha da ters teper.
ve unutma sen bu yasa gelmis insani adam edemezsin. hazir adam olmus olanları varken vaktini harcama yasin daha cok genc :)

herkesteki bu ayrıl deme merakına anlam veremiyorum kız sizden çözüm istiyor ayrılık kararını biz demeden o zaten verirdi . .
canım bence biraz vermek daha mantıklı sen kendine gel evvela ağlamayı falanda unut güçsüzlükten başka bişey değil!
bu kadar olumsuzluğa karşı dik durmayı bil .

Bunu söylediğim için üzgünüm ama ilişki bitmiş, uzatmaları oynuyorsunuz.
Üniversitede bir edebiyat hocamız vardı, aramız çok iyiydi. Kendisi de boşanmış yeniden evlenmiş biriydi. Bize hemen hemen her zaman "kanserli kolu kesmekte geç kalmayın, yayıldıkça daha zorlaşıyor" derdi. Ben de size söyleyeyim dedim.

Ailemin istememesiyle ilgili bir komu açmıştım yıllar önce. Şimdi evlendik, şükürler olsun ailem de seviyor eşimi. Ancak eşimden yana bir şüphem bir problemim yoktu mesela benim. Buna rağmen evlenince kavgalar, kişilik çatışmaları oldu yine de. Sen evlenmeden bu kişinin gerçek yüzünü görmeye başlamışsın. Nasıl yola getiririm den ziyade kafanda olmayacağına dair şüpheler olması gerekiyordu şu an. Evlilik gerçekten ciddi bir mesele, evlenince şu huyu düzeldi diyeni görmedim henüz. Ne huyu varsa katlanarak artar. Asabiyse daha asabi olur, sen kıskançsan daha kıskanç olursun. İnsan kendisi düzelmek istemedikçe birbirinizi yer durursunuz.
Bu güzel aşkı kaybetmek istemiyorum desen de zarar görmüş zaten ilişkiniz, düzelmez demiyorum ama tek taraflı çabayla bir yere kadar olur, düzeldi sanırsın. Aileni ikna edersin nişan döneminde geri gelir asabiyeti, bu sefer iş bozulmasın diye ailenden saklarsın. Evlenince de çekilmez hale gelene kadar "biz sana dedik" dedirtmemek için susarsın. Keşke ailemi ikna etmeseydim dersin. Yani burada mesele ailenin kabullenmeyişi değil. Onlar iyiliğini istiyor senin. Mesele bu kişinin düzelmeye, ayar çekmeye ihtiyacı olması. Taşıma suyla değirmen dönmez ki, en sonunda yine kişiliği ortaya çıkacak. Üstelik sevmediğin huyları yok inatçı yok ev kuşu yok çok dağınık gibi nispeten orta yol bulunabilir bir şey de değil. Asabi diyorsun, yani tehlikeli bir şey. Asabiyet bir kişilik özelliği değildir, sinirlenmek için kendine sunduğu bir bahane. Bunun tedavisini bile görenler var. Yarın bi gün sana saldırsa, sonra asabiyet bahanesinin arkasına saklanabilir. O yüzden çok iyi düşün. Gerçek yüzünü sana nişanlanmadan bile önce göstermiş. Düzeltmekten ziyade gözlem yap ve ömrüm bu şekilde geçer mi diye düşün. Dünyadaki son erkek değil. İnan evlendikten sonra ay ilk öptüğüm yok ilk sarıldığım bunların bi önemi kalmıyor. Aynanın diğer tarafına geçiyorsun resmen ve aşkın bulunmaz bir şey olmadığını, önemli olan huzur ve karşılıklı feragat olduğunu anlıyorsun.

Bu arada şunu da eklemek isterim. Çocuğuna bile 25 yıl emek verirsin ama hayırlı bir evlat olması tamamen kendi vicdanıyla alakalıdır. Sevgilin senin çocuğun da değil tamamen farklı bi insan. Yani verdiğin emekler yüzünden çok süper bi ilişkiyi garantilemiş ya da haketmiş olmuyorsun. Karşındaki insan senin gibi düşünmedikten sonra sadece kendini parçaladığınla kalırsın. Uzun ilişki ya da çok emek vermek, çok fedakarlık yapmak sonu mutlu bitecek anlamına gelmez malesef...
Zaten o harcadığın emek ve yılları evlendikten sonra hiç önemsemeyeceksin inan bana. Dediğim gibi evlendikten sonra öncelikler çok farklı oluyor...

Vazgeçmelisin
Sen bu dünyaya odunun birini yontasın diye gelmedin
Sonun belli, ara vermek ln hikaye, en son yeter seni istemiyorum diye kaçıp gidecek
Sende boşa verdiğin emekleri hak görüp ama amaa diye arkadasından ağlayacaksın
Böyle inatlaşmak hiç bir zaman tarzım olmadı, mutluluğu benle bulan herkese yerim var gerisi de misafir, dünya kimseyle dönmüyor değilmi?

Arkadaslar hepinizden tek tek alıntılayamadım, ama tek tek okudum, yasınız büyük bu ne diyenler olmuş. Ben bu tartısmaların yasla ilgisi oldugunu sanmıyorum, kötü giden ilişkide büyük/küçük herkesin basına gelenler bunlar, ben hep sevgimden yuttum ve hep düzelecegini umarak bu noktaya geldik. Konusuyorum, aglıyorum anlık düzelmeler yasanıyor hep. Sonra gene aynı. Düzelmiyor, cözüm istedim, çözümünün ayrılmak oldugunun ben de farkındayım. Ama iste bir umut dedigimden ve yanlıs karar vermek istemedigimden. Bu kadar zaman, emek harcamısım dedim, sevdim dedim. Bende de yılmıslık hali var. Konustuktan sonra da sizlerle, artık bir seyin düzeleceginden umudum iyice kesildi. Tecrübeleriniz önemli idi benim için, burada yazmasanız bile evliliginizde, sevgililerinizde böyle seyler yasamıs oldugunuz için.

O yuzden son bir caba ile kendimi cekecegim, zaten ondan uzak kalmaya benim de ihtiyacım var, cünkü psikolojim hic iyi degil ve cok yalnız kaldım cidden, hic bir seye odaklanamıyorum cok uzun zamandır. Bu süreyi kendime yogunlasarak yaralarımı iyilestirerek, benim için yeni olacak isime kendimi hazırlayarak gecirecegim. Yarım kalan seylerimi tamamlayacagım. Cok fazla kaybım var, ama olan oldu artık..Kendimi, en kötüsüne ayrılmaya hazırlayacagım, sanırım bundan baska da carem yok.

Düzelecegine dair umudum var mı? Bir ihtimal, ama cok az. Ondan uzak kalacagım ve muhtemelen de düzelmeyecek, ama sonradan da keske demek istemiyorum. Düzgün, adam akıllı gelirse o zaman dikkate alacagım, yoksa bırakacagım gitsin artık. Kimseyle göbegimiz bir kesilmedi. Sevgi karsındaki anladıgında güzel, degerin yoksa karsındaki bunu suistimal ediyorsa, o zaman bir anlamı kalmıyor.

Gelismeler oldukca haberdar ederim.

neden bu kadar hint kumaşı muamelesi yaptın anlamadım
herkes birini severde
sen abartmışsın
sen bu adama kaybetme hissini yaşatamazsın
çüzkü yemez canım

benim ailemde istemiyo ama hiç böyle sorunlar yok aramızda.bu kadar fedakarlık ve ailenizi karşınıza almanıza değecek bi adammı.bence devam ederseniz ilerde yalnız kalcaksınız,mutsuz ve pişman olcaksınız.bile bile yapmayın.

Böyle güzel bir aşk hissederken ayrılmam diyorsun da, ben ortada güzel bir şey göremedim maalesef. .

neden bu kadar hint kumaşı muamelesi yaptın anlamadım
herkes birini severde
sen abartmışsın
sen bu adama kaybetme hissini yaşatamazsın
çüzkü yemez canım

Elimde olmadı canım, keske olsa idi.
Kaybetmis hissi yasatmamaya karar verdim, numara yapmayacagım yani. Kendimi tamamen cekecegim, kendime yogunlasacagım. Önce psikolojimi düzeltecegim ilk adım olarak, sonra yarım kalanlara yogunlasacagım. Sonra gelirse tavrına göre karar verecegim.

Bugün aramadım, bir sey de yapmadım örnegin. Yola gidecekti. Önceden olsa nerdesin vardın mı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…