Erkek arkadasım, canımdan bezişim...

zip zip kim canım
bence ondan emin olmadan ailene söylemen hata olmuş annende babanda biliyor mu?
ne şekilde söyledn. hani evlenicez falan mı diye yoksa sadece bi erkek arkdaşım var diye mi?

Bu adam ne isteğini bilmiyorsa sende yaşam enerjisi diye bi şey bırakmaz.
En iyisi zamana bırakmak ama zaman da değerli, çok hızlı ilerliyor.

Aksam bir kız arkadasıma watsapptan yazıyordum. Bir yandan bir seyler dedi bu. Cevap verdim ama dedigim gibi artık hemen cevap vermyorum ya da kısa cevaplar veriyorum. Birden celallendi, en son dedim ucuz kıskanclıklar yapma. Oradan girdik, sonra devamı geldi.

Kalmadı zaten, içim çürüdü resmen sevgim ezildikce. Az önce konustuk işte gene, ben aklına geldikce gözleri doluyor imiş, işte cok sevmiş vs vs...Ben cok degerli imişim. Cok üzgün imiş. Boş laf bunlar dedim, degerli olsam bana böyle davranmazdın dedim. Artık bir karar vereceksin dedim, ya komple bırakacaksın dedim ya komple tutunacaksın dedim. Bir yolumuz yok ama ayrılmak da zor geliyor dedi. Ayrılmayacak isek düzeleceksin dedim, söyle söyle insan gibi muamele görmek istiyorum dedim. Olumsuz, sinirli, sevgisiz hallerini degistireceksin dedim. Hatta benle iligli bir sıkıntın varsa söyle düzeltirim ben de dedim, seni üzmem dedim.

En son ayrılmaya karar verdi, çünkü uzakta oldukca böyle olacakmıs, kavgaların sebebi benmişim, ben de ben degilim senin bu halin kavgaların temel sebebi dedim. Sonuc olarak komple ayrıldık. Ben de biraz önce sildim her yerden. Keske böyle olmasa idi, biraz daha cesaretli ve sabırlı olsa idi. Eskisi gibi iyi davransa idi, ama davranmayacak. Benle beraber zorluk gögüslemeyecek.

Zaman gecer, ne olur bilmem, onu da zaman gösterecek..

Bir sey oldugu yok, zaten yeni gelismemizi yazdım üstte canım.

Seni aldatan kufur kiyamet etmedigi rezilligi birakmayan bu adamin neresine asiksin canimcim? Bence psikiyatra git

Böyle büyük laflar etmemeni öneririm sana, basta baska hallerine asık olup sonra vazgecemez bir halde bulabilirsin kendini.
Psikyatriye gitmem gerekebilir belki, ama asık oldugum için degil.

zip zip kim canım
bence ondan emin olmadan ailene söylemen hata olmuş annende babanda biliyor mu?
ne şekilde söyledn. hani evlenicez falan mı diye yoksa sadece bi erkek arkdaşım var diye mi?

Sürekli yas soran troll bir üye.
Annem de babam da biliyor, hatta babam benden duymamıstı basta, annem demis, ama ben karsıma aldım ve babamla konustum. Böyle böyle biri var ve ben ciddiyim diye ilerisi için.

Kaldıramadı benim sevgimi. Benim gibi cesaretli insanın bası senin omzuna agır gelir dedim. O da emin degilmiş benim basım onun omzuna uygun mu diye...Ay cok kızgınım ve üzgünüm.

Özetle; bitti kızlar.

Kısa ve net önerim: Ayrıl!
Detaya inersek:
Adam seni sevmiyor, saymıyor bu bir ilişkiyse tek taraflı yürüyen bir ilişkiye benziyor. Adam geziyor, keyfine bakıyor, ara veren de o. Seviyor olabilirsin ama nereye kadar böyle gidebilir ki? Evlensen düzelecek mi ya da sonu ne olacak?
Sen onu elde etmeye çalışma zaten adam senin ilginden sıkılıp başka şeylere yelken açmış.

Çok iyi olmuş
Sakın sakın bi daha arama
Tabiri caizse bağrına taş baş
ARAMA ARAMA ARAMA

Ayrıldık canım biz, hemen üstteki mesajları okuyabilirsin.
Cok pişman olacak, yazık etti.

kimi insanlar çok garip sövülse de dövülse de "aşığım" diyor. biz ne dersek diyelim sizin bizi ciddiye alıcağınızı sanmıyorum. ki burada eminim ki herkesin vereceği tek ortak tavsiye "ayrılın" demek olucak

Çok iyi olmuş
Sakın sakın bi daha arama
Tabiri caizse bağrına taş baş
ARAMA ARAMA ARAMA

Yok canım, aramayacagım.
Bir de karar vermeye zorlama diyor bana, daha önce de ben bir kenarda durayım hayatına bak demisti. Ben dedim arada sey sevmiyorum. Ne istedigimi de acık acık söyledim aynen size dedigim gibi. Bu yolda benle var mısın yok musun dedim. Ben dedim ne bir insanı kenarda bekletebilirim ne de beklerim dedim.
Parca parca yazıyorum kusura bakmayın. Su an soktayım.

Canım bu duruma gelmeden beni anlayabilecegini sanmıyorum, o yüzden susuyorum.
En azından elimden geleni yaptım sevgim için, içimde bir gram pişmanlık yok o konuda. Kayıplarıma üzülüyorum, ama onlar icin de vazgecmicem. Hayallerimden de vazgecmicem.
Ayrıldık ayrıca.

uzuldum ara vermeyi kabul etme ayrilik provasi sonu da ayrilik olur hayirlisi olsun uzme kendini

Ayrıldık canım, hemen üstteki mesajlarımı da okusanız keske.

uzuldum ara vermeyi kabul etme ayrilik provasi sonu da ayrilik olur hayirlisi olsun uzme kendini

Ailemle aram daha iyi su an, annemle de konusuyorum artık, ilerisinde onda cesaret olsa muhtemelen kabullendirirdim de ilerisi için. Cünkü en nihayatinde seviyorlar beni, benim sevdigimi severler eninde sonunda. Ama Allah böylesini uygun gördü, degmeyecekti demek ki benim sevgime.

Bence bu adamla sonun yok. O nedenle ailenle arası açma derim

Ailemle aram daha iyi su an, annemle de konusuyorum artık, ilerisinde onda cesaret olsa muhtemelen kabullendirirdim de ilerisi için. Cünkü en nihayatinde seviyorlar beni, benim sevdigimi severler eninde sonunda. Ama Allah böylesini uygun gördü, degmeyecekti demek ki benim sevgime.

Önemli değil canım biliyorum çok zor belliydi zaten aslında senin bitirmeni bekliyordu ki içi iyice rahatlasin
Topu sana bilerek attı vicdanı rahat (güya )

Önemli değil canım biliyorum çok zor belliydi zaten aslında senin bitirmeni bekliyordu ki içi iyice rahatlasin
Topu sana bilerek attı vicdanı rahat (güya )

Yok canım karar vermeye zorladım ve o bitirdi, benim ne istedigim belli zaten.

Keske...
Ama elden ne gelir, bir iti zorla ava götür o it ne tutacak...Malumdu böyle olacagı zaten.
Valla şuan ne kadar teselli etsekte biliyorum çok zor bir durum gerçekten çok sevmişSiniz.. O kadar çok sevmişsiniz ki ailenizle aranız açılacak kadar... Keşke karşılığı bu olmasaymış.. Bu erkekler gün gelip anlıyorlar gelenin gideni arattığını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…