Ölüm kalım olmadığı sürece insan gerçekten seviyorsa sevdiği kişiyi görmek istiyor ya. Gerçi ölüm kalim olduğu zaman bile güç almak için görmek istiyor. Bırakın kendi haline..birkaç güne kokusu çıkar.Buluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.
Şutlayacak, yeni denizlere yelken mod. Baktı bulamadı, ay buranlı günlerdi deyip geri dönecektirBuluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.
Seni de göresim yok muBuluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.
Hem maddi olarak hem de çok sorumluluk kafa olarak hazır değilim diyen sevgiliniz olsa ne yaparsınız ?
Merhaba yeni evlendim, dün ilişki sırasında dışarıya boşaldıktan sonra peçeteyle silip sonra hemen tekrar ilişkiye devam ettik. Yıkamadı. Hamilelik riski var mıdır? Hap alayım mı bugün
Basina evlendim yazmis ki tepki toplamasinDalga mı geçiyosun?
Ölüm kalım olmadığı sürece insan gerçekten seviyorsa sevdiği kişiyi görmek istiyor ya. Gerçi ölüm kalim olduğu zaman bile güç almak için görmek istiyor. Bırakın kendi haline..birkaç güne kokusu çıkar.
Sen yeni evlendim diye aylar önce konu açmışsın ne erkek arkadaşı eşini mi aldatıyorsunBuluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.
Cinsellik yazınca yargılanmasın diye evliyim dedi bence.Sen yeni evlendim diye aylar önce konu açmışsın ne erkek arkadaşı eşini mi aldatıyorsun
"Benim de seni göresim yok, dağ ayısı, haydi yallah!"deyip ayrilirim. Zaten onun da işine gelir.Buluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.
Ayrılık konuşması yakındır. Bir sonraki konuşma ailevi sorunlarım var iyi değilim sana da iyi gelmeyeceğim zamanını almak istemiyorum minvalinde bir konuşma olacak.Buluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.
Şutlayacak, yeni denizlere yelken mod. Baktı bulamadı, ay buranlı günlerdi deyip geri dönecektir
Buluşacaktık seni de göresim yok dedi siz olsanız ne yapardınız ? Dinlenmek istiyormuş.
“Hassittr yavşak anana yap nazını, çok da şeyimde, benim de seni göresim yok, özlersem g.tüme yüz çizer aynada onla konuşurum” derdim
Tşk.