Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evi birlikte
zaten kardesinin esi aldigi tum maasi kocasina verdigi ve kocasinin da ona harclik olarak geri vermesini cok mantikli buldugunu soylemisti. Yani benden de bunu bekliyor tum parayi ona vermemi vede dugunde takilan paralari dugun borcuna kapatcagini, taktigi altinlarinda bosanma olursa geri vermem gerektigini soyledi
Evi birlikte
zaten kardesinin esi aldigi tum maasi kocasina verdigi ve kocasinin da ona harclik olarak geri vermesini cok mantikli buldugunu soylemisti. Yani benden de bunu bekliyor tum parayi ona vermemi vede dugunde takilan paralari dugun borcuna kapatcagini, taktigi altinlarinda bosanma olursa geri vermem gerektigini soyledi
Şu teklifi yapın: Verdiğim para kadar ev hissesini üzerime yap
Sonra otur ve izle
Aşık olup evlenmek isteyen hiçbir erkek bunları söylemez. Bakın aşık hiçbir erkek demez. Bu hesap kitap işleriyle konuşma ancak evlenip üstüne yıkılabilicegi parasını almak istediği bir kadına söylenirMerhaba, başlıktan anliyacağınız üzere sevgilim benden çalışıp paramı biriktirip ilerde evlenince o parayı ona vermemi istiyor. Kendisi kardeşiyle birlikte ev aldılar ve kotu olan şu ki iki ev ortak gözüküyor (kağıt ustunde), yani sevgilimin evinin yarısı kardeşinin, kardeşinin evinin yarısıda sevgilimin. Ancak o şekilde evi alabilmeye yetmis gucleri ve ev cok buyuk oldugu icin 2 ye bolmusler buna ragmen herkese 3 oda dusuyor. (Erkek arkadasim 26 yasinda bende 24 bu arada). Kardesi evli ve evler yan yana bunuda ekliyim. Her neyse benden beklentisi onun insaat borcunu kapatmam, simdi calisirken biriktir ilerde getir o parayi diyor bana fakat kendi cevremden sakin bunu yapma diyenlerde var. Ustelik ben 1 senedir iliskimiz oldugu icin artik ciddiyet bekliyorum ama bana ´sen ne yaptin bunun icin calisip bana destek ol’ dedi. kafam cok karisik lutfen yardim edin.
Bu ilişki mazide kalsın bence.Merhaba, başlıktan anliyacağınız üzere sevgilim benden çalışıp paramı biriktirip ilerde evlenince o parayı ona vermemi istiyor. Kendisi kardeşiyle birlikte ev aldılar ve kotu olan şu ki iki ev ortak gözüküyor (kağıt ustunde), yani sevgilimin evinin yarısı kardeşinin, kardeşinin evinin yarısıda sevgilimin. Ancak o şekilde evi alabilmeye yetmis gucleri ve ev cok buyuk oldugu icin 2 ye bolmusler buna ragmen herkese 3 oda dusuyor. (Erkek arkadasim 26 yasinda bende 24 bu arada). Kardesi evli ve evler yan yana bunuda ekliyim. Her neyse benden beklentisi onun insaat borcunu kapatmam, simdi calisirken biriktir ilerde getir o parayi diyor bana fakat kendi cevremden sakin bunu yapma diyenlerde var. Ustelik ben 1 senedir iliskimiz oldugu icin artik ciddiyet bekliyorum ama bana ´sen ne yaptin bunun icin calisip bana destek ol’ dedi. kafam cok karisik lutfen yardim edin.
Ya fake siniz ya da fazla safsınız.
Şu yazdığınızı okuyun şimdi bir kere da okuyun ve ne yapmanız gerektiğini bir ölçüp tartın. Sonucu da bana yazarsanız sevinirim çünkü gerçrkten merak ettim
Ben ciddiyet bekledigim icin bunlari soylemeye basladi yani madem benden ciddiyet bekliyorsun benim bu kadar borcum varken bana yardim etmen lazimdi calisip kenara koymaliydin devir artik zor dedi..Aşık olup evlenmek isteyen hiçbir erkek bunları söylemez. Bakın aşık hiçbir erkek demez. Bu hesap kitap işleriyle konuşma ancak evlenip üstüne yıkılabilicegi parasını almak istediği bir kadına söylenir
Hala icten ice adami mi savunuyorsunuz sizBen ciddiyet bekledigim icin bunlari soylemeye basladi yani madem benden ciddiyet bekliyorsun benim bu kadar borcum varken bana yardim etmen lazimdi calisip kenara koymaliydin devir artik zor dedi..
Kusura bakmayin elimden geldigince yazmaya calisiyorum bakamiyorum telefona hep.. cok sagolun herkes elinden geldigince gozumu acmaya calisti farkindayim olanlarinKonu açıyorsunuz ortadan kaybolup öyle uzaktan izliyorsunuz gelen yorumları. Kaç kişi yorum yapıyor burada, bir yaşam belirtisi mi verseniz acaba?
Akıllı bir birey böyle bir durum karşısında sevgilisine gerekli cevabı verir ve bitirir burada konu açmaya bile değmez. Sizin adamla ayrılacağınızı sanmıyorum üstüne para verirsiniz öyle bir vibe aldım sizden ama umarım yanılırım.
Size mi güvenmis evi alırken! Ayrıca başka emirleri var mıymış paşanın? "Sen ne yaptın" ne kadar irrite edici bir ifade.. Perşembe'nin gelişi Çarşamba'dan bellidir..Bu adamla evlenmekle hata yaparsınız diye düşünüyorum.Merhaba, başlıktan anliyacağınız üzere sevgilim benden çalışıp paramı biriktirip ilerde evlenince o parayı ona vermemi istiyor. Kendisi kardeşiyle birlikte ev aldılar ve kotu olan şu ki iki ev ortak gözüküyor (kağıt ustunde), yani sevgilimin evinin yarısı kardeşinin, kardeşinin evinin yarısıda sevgilimin. Ancak o şekilde evi alabilmeye yetmis gucleri ve ev cok buyuk oldugu icin 2 ye bolmusler buna ragmen herkese 3 oda dusuyor. (Erkek arkadasim 26 yasinda bende 24 bu arada). Kardesi evli ve evler yan yana bunuda ekliyim. Her neyse benden beklentisi onun insaat borcunu kapatmam, simdi calisirken biriktir ilerde getir o parayi diyor bana fakat kendi cevremden sakin bunu yapma diyenlerde var. Ustelik ben 1 senedir iliskimiz oldugu icin artik ciddiyet bekliyorum ama bana ´sen ne yaptin bunun icin calisip bana destek ol’ dedi. kafam cok karisik lutfen yardim edin.
Evi birlikte
Adam ev borcunu size kapattirip sonra da bosayacak ki "bosanirsak altınlari da geri vermelisin" demiş. Şaka gibi konu valla..Adam bam bam söylüyor, bununla da gidip artık evlenmeyin yahu, bile bile lades olur..Merhaba, başlıktan anliyacağınız üzere sevgilim benden çalışıp paramı biriktirip ilerde evlenince o parayı ona vermemi istiyor. Kendisi kardeşiyle birlikte ev aldılar ve kotu olan şu ki iki ev ortak gözüküyor (kağıt ustunde), yani sevgilimin evinin yarısı kardeşinin, kardeşinin evinin yarısıda sevgilimin. Ancak o şekilde evi alabilmeye yetmis gucleri ve ev cok buyuk oldugu icin 2 ye bolmusler buna ragmen herkese 3 oda dusuyor. (Erkek arkadasim 26 yasinda bende 24 bu arada). Kardesi evli ve evler yan yana bunuda ekliyim. Her neyse benden beklentisi onun insaat borcunu kapatmam, simdi calisirken biriktir ilerde getir o parayi diyor bana fakat kendi cevremden sakin bunu yapma diyenlerde var. Ustelik ben 1 senedir iliskimiz oldugu icin artik ciddiyet bekliyorum ama bana ´sen ne yaptin bunun icin calisip bana destek ol’ dedi. kafam cok karisik lutfen yardim edin.