Erkek arkadasim benden para istiyor?

Evi birlikte

zaten kardesinin esi aldigi tum maasi kocasina verdigi ve kocasinin da ona harclik olarak geri vermesini cok mantikli buldugunu soylemisti. Yani benden de bunu bekliyor tum parayi ona vermemi vede dugunde takilan paralari dugun borcuna kapatcagini, taktigi altinlarinda bosanma olursa geri vermem gerektigini soyledi
Bunda bi anormallik olduğunu düşünüp buralara konu açmışsın kalbin ne yaşıyacağını anlıyor ama hormonların yönetimi baskın çıkınca çıkmaza düşmüşsün. O kadaaar gençsinki daha çook erkek bulursun bırak bunu... adam boşanma durumunda alacağı aksiyonu bile planlamış bunu dehle.

Evi birlikte

zaten kardesinin esi aldigi tum maasi kocasina verdigi ve kocasinin da ona harclik olarak geri vermesini cok mantikli buldugunu soylemisti. Yani benden de bunu bekliyor tum parayi ona vermemi vede dugunde takilan paralari dugun borcuna kapatcagini, taktigi altinlarinda bosanma olursa geri vermem gerektigini soyledi
Ve siz hala evlenmeyi düşünüyorsunuz?

Merhabalar aylar sonra geliyorum, tamamen ayrıldık ve mutluyum. Tabii sadece para konusu yüzünden bitmedi, tatile gidince değişmesiyle bitti. tedavi oluyorum doğrular iliski nedir nasıl yaşanır öğrenmeye calisiyorum. Ondan ara sıra haber geliyor, ama bununla bile ilgilenmiyorum. ne tuhafmış iliskiden çıkmadan insan göremiyormuş ne kadar o iliskide mutsuz oldugunu, suan tatilden dondum ve is görüşmelerim var, obur ay ehliyet icin sürüş derslerim baslicak, hersey yoluna girdi bir sekilde. bana o süreçte desteginiz icin çok teşekkür ederim demek istedim. kendinize iyi bakin ben bakiyorum artık ..

Merhaba, başlıktan anliyacağınız üzere sevgilim benden çalışıp paramı biriktirip ilerde evlenince o parayı ona vermemi istiyor. Kendisi kardeşiyle birlikte ev aldılar ve kotu olan şu ki iki ev ortak gözüküyor (kağıt ustunde), yani sevgilimin evinin yarısı kardeşinin, kardeşinin evinin yarısıda sevgilimin. Ancak o şekilde evi alabilmeye yetmis gucleri ve ev cok buyuk oldugu icin 2 ye bolmusler buna ragmen herkese 3 oda dusuyor. (Erkek arkadasim 26 yasinda bende 24 bu arada). Kardesi evli ve evler yan yana bunuda ekliyim. Her neyse benden beklentisi onun insaat borcunu kapatmam, simdi calisirken biriktir ilerde getir o parayi diyor bana fakat kendi cevremden sakin bunu yapma diyenlerde var. Ustelik ben 1 senedir iliskimiz oldugu icin artik ciddiyet bekliyorum ama bana ´sen ne yaptin bunun icin calisip bana destek ol’ dedi. kafam cok karisik lutfen yardim edin.
Nitelikli Dolandırıcılıkta yeni level. Çok gözüaçık çıkmış sizinki. Yol ver gitsin bacım. Taze soğan bundan iyidir.

Merhabalar aylar sonra geliyorum, tamamen ayrıldık ve mutluyum. Tabii sadece para konusu yüzünden bitmedi, tatile gidince değişmesiyle bitti. tedavi oluyorum doğrular iliski nedir nasıl yaşanır öğrenmeye calisiyorum. Ondan ara sıra haber geliyor, ama bununla bile ilgilenmiyorum. ne tuhafmış iliskiden çıkmadan insan göremiyormuş ne kadar o iliskide mutsuz oldugunu, suan tatilden dondum ve is görüşmelerim var, obur ay ehliyet icin sürüş derslerim baslicak, hersey yoluna girdi bir sekilde. bana o süreçte desteginiz icin çok teşekkür ederim demek istedim. kendinize iyi bakin ben bakiyorum artık ..
Ne haber geliyor mesela, başlık parası almaktan vaz mı geçmiş?😬

Evi birlikte

Yerinizde olsam tamam biriktiriyorum vereceğim ama senin evinin kardeşine ait hissesini bana devredersiniz o zaman derdim. Evine ortak edecekse verin. Ki etmeyecek kesin,ayrılırsınız zaten.

Uyanıklara bak,iki kardeş amiyane tabirle binmeye alçak eşşek arıyorlar.

Açıkça seni kullanıyor,dolandırıyor ve halen kafam çok karışık diyorsun..dolandırılmaya meraklı insanlar da varmış...hemen kaç, heryerden engelle,hatta şehir değiştir..

Öyle mutlu oldum ki, hayatın kurtuldu resmen. Darısı gözüne perde inmiş tüm genç kızlarımızın başına.. İnşallah gerçekler tokat gibi çarpmıştır beyefendiye çok vazgeçilmez sanmış kendini.

bi sonraki adım maaşını bana ver sen biriktiremiyorsun

Kız yapma yapma 😂 en son evin son kredisi kaldı diyerek benden 10 bin TL istedi iki yıl önce. Geri ödemedi gerçi sevgilim değildi ama erkeklere güvenmeyin. Hoş hiç bir konu da bu insan ırkına sonsuz güvenmeyin. 😂

X