- 11 Aralık 2018
- 40.891
- 254.148
- 598
- Konu Sahibi mavihuy900
Arkadaşlar Günaydın herkese. Biraz uzun olcak kusura bakmayın. şu an çok kötüyüm yorumlarınıza çok ihtiyacım var.. Erkek arkadaşımla yaklaşık 3 aydır sevgiliydik ama öncesindede tanısıyordk. 4 ay kadar tanısmısşılıgımız var.ama ben başlamadan sürekli ona ya ayrılırsak ben korkuyorum uzulmek ıstemıyrm O da bende öyle düşünüyorum seni çok seviyorm mutlu etmk istiyorum gibi birçok çabada bulundu. çok uğrastı.
benimle evlenmek istediğini tarzında elde etmek için hayatıma girmek için çok çabaladı zor ve çok ınatçı olduğumuda bılıyordu. ben dıyordum bak yapabilir misin benle oda evet hep alttan alırım ederım sen yeter kı kabul et herseye varımsenle diyrdu. sonunda kabul ettım. aılesıne soyledı falan bı kaç aya nışan yapmak istiyorlardı. bır ayrılık daha yasadık baska sebepten ötürü daha sonra tekrar barısmak ıstedı bı daha ayrılık yok dedı sonra barıştık hersey çok güzeldi bana sureklı hadi soyle aılene barıstıgımızı hızlandıralım vs dıyordu. ama gecen salı günü bir tartısma yasadık telefonda konusuyorduk. bana ruyasını anlattı ruyasında bı kızın ona yüklü miktarda para verdiğini sonra parayı kaybettiğini anlattı. buraya kdar normal. Ama kızı anlatırken ama masmavı gozluydu sarısındı dıye vurguladı baya bende kızdım dogal olrak soguk bı sekılde telefonu kapattık bana mesaj attı noldu dıye bende rahatsız oldugumu soyledım oda abarttıgımı herseyı buyuttugumu soyledı. Ama kım olsa kızar dedım o bıraz sınırlendı ben sınırlendım baya tartıstık bana adam gıbı konus dedı ben daha çok kızdım. sonra bır anda bana ara verelım en ıyısı cok yıpratıyoruz ılerıye dönük kafamı karıstırıyosun dedı. bende uzun bır mesaj yazdım bir tartışma yüzünden bunu diyosan sevmiyosun gerçekten arada engel yok sadce özür bekledım aravermk dye bişy yoktur çocuk değiliz vs tammen bttı bsy yazma dedm. oda 4 gun bşy yazmadı ben fotomuzu watsptn kaldrdıgnı gördm sordm nedn byle yaptn hani çok sevıyordn falan oda ben senı mutlu edemem farklı dusunuyorz benı bana brak ıletısım halınde oldukça daha çok uzulcez dedı ve bıtırdı. sevmıyor mu sızce geri dönermı yksa bittimi napmalıyım? kotuuyum çok baglandım bana bunu yapmaya hakkı yoktu. Madem mutlu edemıcegını bılıyordu neden basta çok usrastı her huyumu herseyı bılıyordu. bensız dk gecıremıyordu. noldu sımdı bır anda anlamıyorum . sizce döner mi . bu arada 2 gun çok aradım yaptıgın çocukca bahane neyse gercegı soyle. herkes tartıısıyor bu duusunce farklılıgı değildir. kucuk bı tartısmdan çok sacma yapma senle çok mutluyum mutlu olcama ınanamıyorum vs vs dıyerek çok konustum ama hıc tepkı vermedı sadece dedıgı yapma acı cekıyoruz Allah senı benden kurtardı sen mukemmelsın falan dedı.![]()
Siz biraz kendinizi dinleyin, düzeltin. Biraz daha olgunlaşın ondan sonra bir ilişkiye başlayın. Peygamber sabrı olsa çekemez insan.