Erkek arkadasim benden 7 yas kucuk! Kafam cok karisik

Yaş sorun olabilir de olmayabilir de. Tamamen sizin karakterinizle alakalı ama fazla abartmamak gerek tabi. Erkekler zaten ne kadar olgun görünseler de baya bir geriden geliyor olgunlaşmaları. 7 yaş farkı hissedersin evlenirsen emin ol. Yani sadece fiziksel değil, alınan kararlar konuşulan konularda varılan ortak noktalar, bir olaya karşı takınılan tavır , hal ve hareketler.. Paldır küldür yanına nasıl gelecek mesela, geldi diyelim hemen iş bulacak mı? O sürede siz mi geçindireceksiniz evi? Sırtını dayayacak işi gücü yerinde, olgun bir kadın arıyor olmasın bu şahıs? Dikkatli olmakta yarar vardır.

yaşı soruın yapanlara takılmayın sakın. Peygamber efendimizde kendinde büyük evlendi, o yüzden o laflara kulak bile asmayın, eğer hayırlıysa olsun bence, sizden büyük olup hayırsız olacağına küçük olup hayırlı olsun.

hep yas farkı onemlı degıl derım burada da daha once boyle yorumlar yaptın fakat bence sızde durumlar farklı koca 7 yas ben ıstemezdım..

hay ağzını öpeyim şu forumda en aklı başı insanlardan birisin :)

eğer 30 bandının geçse ise tamam,şimdi düşün sen 7 yıl önceki senmısın,bu karşındaki içinde geçerli,sen üzülürsün
ahu aysalın bir sözü var,kocası onun aldatınca demişti,derisi kadının giyisisidir,erkek genç ten sever...

Eşim benden 2 yaş küçük evlendikten sonra huy değiştirmeye başladı ki hala değişiyor yaşla alakası var mı bilmem ama henüz karakterinin oturmadığı belli, 7 yaş çok fazla sanki
Bizde aynı. bende iki yaşı dert ederken 7 yaş çok fazla geldi bana.

bir iki yaş olsa neyse de 7 yaş çokmuş... ben 30 yaşındayım, 23 yaşında biriyle yapamazdım, zaten geç olgunlaşıyor erkekler...

Ben de 33 yasindayim, 26 yasinda kardesim var, bazen dusunceleri bana o kadar cocukca geliyor ki tahammul edemiyorum. Iyi dusunun, deger yargilariniz, onemsediginiz şeyler, hayata bakisiniz, evlilikten beklentileriniz vs uyacak mi bakalim

şimdi ne kadar genç gösterirseniz gösterin, yaşlar ilerledikçe kadınlar daha çabuk yıpranıyor aradaki fark hızlı açılacak. gencecik kızların bile aldatıldığı zamanda, kendimden 7 yaş daha genç biriyle olmaya cesaret edemezdim.
bu açıdan da bakmak lazım.

Hersey normalde sadece yas sorun gibi yazmissiniz internette tanistik demissiniz ve kisa bi sure olmasina ragmen evlilige hatta cocuk isimlerine kadar gelmis konu kusura bakmayin ama tuhaf geldi bana biraz ailesine anlatmis falan ilginc ben esimle evlenmeden once 3 sene konustuk bi sene nisanli kaldk ve inan hala hergun yeni bi huy ogreniyo insan bi insani tanimak okadar kolay degil zaman ister emek ister pat diye olmaz hicbisey gorur gormez yada konusur konusmaz yillardir taniyorum gibi demeklede olmaz yas farkida cok tabi hayat senin karar senin hakkinda hayirlisi

Ben kendim.icin cevap verecek olursam
Kendimden kucuk erkek istemem hele heleki 1-2 yas degil 7 yas

Çok yakın bir arkadaşımın teyzesi de eşinden 6 yaş büyüktü ve çok mutlulardı ..
kafalar olgunsa bence bunlar hiç dert değil ..

kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler genellikle sağlıklı olmuyor, benim bununla ilgili gördüğüm mutlu evliliği olan sayısı bir elin parmaklarını geçmez. ayrı bir konu da internetten tanışmış olmanız birçok soruna yol açabilir .ben sağlıklı bir evlilik yapmak isteseydim tanıdığım veya tanıma imkanı bulabileceğim veya çevremden biriyle yapmak isterdim

Tek sorun yaş mı sizce ?
Nette tanışmışsınız
Ne tesadüfki oda kendinden büyüklerden hoşlanıyormuş
Nişandan döndüğü kızda büyükmüş
Ailesi hemen benimsemiş
Sizcede fazla kurgu durmuyormu bunlar. Sanki sizi ikna etmek için atılmış yalanlar gibi geldi bana. Şayet değilsede 7 yaş yapmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…