- 4 Mart 2012
- 1.368
- 4.722
- Konu Sahibi esin20152015
Bir velim var eşinden 11 yaş büyük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, sizin için sevindim. Bende saha önce kendimden 4 yaş küçük biriyle birliktelik yaşadım olgunlaşmamış biri olduğu için çok sıkıntı çektim inşallah siz öyle olmazsınız. Şüphelerinizde haklısınız elbette. Benim size nacizane tavsiyem bu kişiyi gözlemleyip gerçekten sizi sevdiği için mi birlikte olmak istediğini anlamaya çalışın. Gerçi insan bulaşıcçnca gözünün önüne perde iniyor sanki. Allah a dua edin eğer sizin için hayırlı biriyse ikinizi yakınlaştırsın hayırlı değilseniz uzaklaştırsın diye.Merhabalar hanimlar,
Durumumu kisaca anlatmak gerekirse, sevgilimle bundan kisa bir sure once internette tanistim. Kendisi 26 bense 33 yasindayim. Ikimizde daha once hic evlenmedik. Benim daha once 4 yil suren bir iliskim oldu ama anlasamadigimizdan dolayi ondan ayrildim. O da benden 3 yas kucuktu ama yas farkini hic hissetmedim onda da. Hatta benden daha olgundu bile diyebilirim.
Neyse, simdiki iliskime donucek olursam, aramizda 7 yas fark var ve bu beni korkutuyor. Tanisali cok uzun zaman olmamasina ragmen, hemen hemen evlilikten konusmaya basladik. Ailesine de benden bahsetmis hemen boyle boyle biri var diye. Onlar da insan olsun yeter demisler. Zaten kendisi ailenin en buyugu oldugu icin ailede en cok sozu geceni de ayni zamanda. Ayrica ailesinin sorumlulugu da bir cesit ustunde sayilir. Buyuk bir aile olduklari icin ailesinin herseyine kosmak zorunda kalmis kucuk yastan beri. Ortaokul terk ve o zamandan beri kendi ekmegini kendisi kazaniyor. Yasina gore cok olgun, hatta bazen sert bile fazla sorumluluk almaktan dolayi yani.
Neyse, bana soyledigine gore yasindan buyuk kadinlari begenmis hep, is arkadaslari falan da yasindan buyuk olunca hep, hayati erken ogrenmis ve kendinden buyuklerle daha iyi anlastigini soyluyor. En son kiz arkadasi da kendisinden 5 yas buyuk ve evlenip ayrilmis biriymis, nisanlanicaklarmis ama kizin ailesiyle ilgili bir sorunlar varmis, olmamis. Aradan da zaman gecmis zaten, onu unuttugunu ve eskinin eskide kaldigini soyledi bana.
Yasi hic dert etmememi soyluyor bana ama dusunmeden edemiyorum. Beni gorenler 28 falan gosterdigimi soyluyorlar. Biraz da elim yuzum duzgun oldugundan yasimdan kucukler de hep ilgi gosteriyor, benim sansima. Bense kendi yaslarimda biri olsa daha iyi olur diye dusunuyorum, ilerde sorun olmasin diye.
Tanisir tanismaz, sanki onu cok uzun zamandir taniyomusum, uzaktaymis da yeni gelmis gibi hissettim. Kalbimde ona karsi cok saf ve temiz bir sevgi var. Incinmek, kirilmak da istemiyorum bu yastan sonra. Erkeklere de pek guvenim yok, hep ya biterse diye dusunurum.
Bunun disinda oyle herkese gonlunu acan da birisi degilimdir. Tabii sevmek, sevilmek herkes ister eger yurektense, sahiciyse. Bir yandan da annem sikistiriyor, kizim evlen cocuk yap da torunuma bakayim iyice yaslanmadan diye.
Aramizda mesafeler olmasina ragmen, erkek arkadasim da benden vazgecmeyecegini, benimle nereye istersem gelecegini, kalabaligi sevmedigi icin o da benim gibi ailesinin de sorun olmayacagini soyluyor. Cocuk isimlerinden bile bahsetmeye basladik. Nasil oldugunu anlamadim bile. Ben hic evlenmeyecegimi, oyle bir insanin hic karsima cikmayacagini dusunurdum.
Biliyorum cok uzun yazdim ama baska turlu anlatamazdim herhalde. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.
hic olmayacak bir durum degil bence benim sevgilimde benden 2 yas kücük.. gerci biz baya yeniyiz ama ya$indan cok daha olgun
olgunluk biraz dogustan/aile terbiyesinden birazda yasanilan tecrübelerden olusuyor.. ve kisinin nüfus cüzdaninindaki rakam karsinizdaki insanla anlasmanizda belirleyici faktör degildir önemli olan beyin+ruh+beden uyumudur
Ohooooooo thalix can sen ne zaman sevgili yaptin hic haberim yok