Erkek arkadasim benden 7 yas kucuk! Kafam cok karisik

esin20152015

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2015
1
1
43
Merhabalar hanimlar,

Durumumu kisaca anlatmak gerekirse, sevgilimle bundan kisa bir sure once internette tanistim. Kendisi 26 bense 33 yasindayim. Ikimizde daha once hic evlenmedik. Benim daha once 4 yil suren bir iliskim oldu ama anlasamadigimizdan dolayi ondan ayrildim. O da benden 3 yas kucuktu ama yas farkini hic hissetmedim onda da. Hatta benden daha olgundu bile diyebilirim.

Neyse, simdiki iliskime donucek olursam, aramizda 7 yas fark var ve bu beni korkutuyor. Tanisali cok uzun zaman olmamasina ragmen, hemen hemen evlilikten konusmaya basladik. Ailesine de benden bahsetmis hemen boyle boyle biri var diye. Onlar da insan olsun yeter demisler. Zaten kendisi ailenin en buyugu oldugu icin ailede en cok sozu geceni de ayni zamanda. Ayrica ailesinin sorumlulugu da bir cesit ustunde sayilir. Buyuk bir aile olduklari icin ailesinin herseyine kosmak zorunda kalmis kucuk yastan beri. Ortaokul terk ve o zamandan beri kendi ekmegini kendisi kazaniyor. Yasina gore cok olgun, hatta bazen sert bile fazla sorumluluk almaktan dolayi yani.

Neyse, bana soyledigine gore yasindan buyuk kadinlari begenmis hep, is arkadaslari falan da yasindan buyuk olunca hep, hayati erken ogrenmis ve kendinden buyuklerle daha iyi anlastigini soyluyor. En son kiz arkadasi da kendisinden 5 yas buyuk ve evlenip ayrilmis biriymis, nisanlanicaklarmis ama kizin ailesiyle ilgili bir sorunlar varmis, olmamis. Aradan da zaman gecmis zaten, onu unuttugunu ve eskinin eskide kaldigini soyledi bana.
Yasi hic dert etmememi soyluyor bana ama dusunmeden edemiyorum. Beni gorenler 28 falan gosterdigimi soyluyorlar. Biraz da elim yuzum duzgun oldugundan yasimdan kucukler de hep ilgi gosteriyor, benim sansima. Bense kendi yaslarimda biri olsa daha iyi olur diye dusunuyorum, ilerde sorun olmasin diye.

Tanisir tanismaz, sanki onu cok uzun zamandir taniyomusum, uzaktaymis da yeni gelmis gibi hissettim. Kalbimde ona karsi cok saf ve temiz bir sevgi var. Incinmek, kirilmak da istemiyorum bu yastan sonra. Erkeklere de pek guvenim yok, hep ya biterse diye dusunurum.

Bunun disinda oyle herkese gonlunu acan da birisi degilimdir. Tabii sevmek, sevilmek herkes ister eger yurektense, sahiciyse. Bir yandan da annem sikistiriyor, kizim evlen cocuk yap da torunuma bakayim iyice yaslanmadan diye.

Aramizda mesafeler olmasina ragmen, erkek arkadasim da benden vazgecmeyecegini, benimle nereye istersem gelecegini, kalabaligi sevmedigi icin o da benim gibi ailesinin de sorun olmayacagini soyluyor. Cocuk isimlerinden bile bahsetmeye basladik. Nasil oldugunu anlamadim bile. Ben hic evlenmeyecegimi, oyle bir insanin hic karsima cikmayacagini dusunurdum.

Biliyorum cok uzun yazdim ama baska turlu anlatamazdim herhalde. Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

yaş o kadar da önemli bi olgu değil bence. hem karşındaki adamın olgun biri olduğundan da bahsetmişsin. benim de arkadaşlarım öyle aralarında 4 yaş var ve acaip de mutlular. kız ufak tefek olduğu için yaşını da belli etmiyor kız benden de 4 yaş büyük ama ben tanışana kadar kızı kendimden küçük zannediyordum ya kafalar uyduktan sonra siz anlabildiğiniz sürece sayıların bir anlamı olmamalı

7 yaş ciddi bir yaş farkı
düşünüyorum ben şuadna 21 yaşındaki bi veletle ugrasmazdım
sizede 26 yasındaki biri öyle gelmiyormu?
yasınızı göstermesınızde o olgun olsada hatta ezılmıste olsa en nıhayetınde herkez bıyolojık yasını yasar yanı

çok çok iyi tanı hatta ailesinide tanı bence..tamam yaş farkı aşıldı diyelim..aileninde bunu hemen kabul etmesi soru işareti??iyi gözlemle bence..

27 yaşında bir bayanla 20yaşındaki erkeği pek düşünemezdim evet ama 26 - 33 o kadar da uçuk gelmedi sanki bilemiyorum. siz kabul ettikten sonra kimseye olur olmaz demek düşmez zaten. kendisi olgun madem anlaşıyosunuz yaşı takıntı yapmayın derim

Eşim benden 2 yaş küçük evlendikten sonra huy değiştirmeye başladı ki hala değişiyor yaşla alakası var mı bilmem ama henüz karakterinin oturmadığı belli, 7 yaş çok fazla sanki

Sevgiliniz zaten kendinden büyük biriyle evlenmek istiyormuş. Pek şimdilik sorun olmaz ama ilerde siz 50 o 43 olunca bilemiyorumki sorun olurmu ..İyi düşünüp yaşayanlara sormak lazım .. Zor bir durum

Bizim bir tanıdığımız 6 yaş küçük biriyle evlendi hatta gelin hanım sizden de büyüktü. görüntü açıısndan yaş farkı bariz belli oluyor fakat onlar mutlu görünüyorlar, iyi anlaşıyorlar, uyumlular. Gönlün işlerine aklımız ermez :) Siz mutluysanız kime ne düşer?

valla bana kendimden 1 yaş küçük erkek kardeşim olduğu için
kendimden 1 yaş küçüklere dahi küçük gözüyle bakarım
7 yaş hele kadın büyükse
uçurum yaş farkı geliyor

Yaş çok önemli olmayabilir. İki tarafın karakterleri uyumluysa sorun olmaz, bir şekilde idare edilir.

Ama anlattıklarınıza bakarak söylüyorum ki erkek arkadaşınız bana hiç güven vermedi. Senin istediğin yerde yaşarım ne demek? Bu adamın işi gücü yok mu? Hani belki kolay iş bulabileceği bir mesleği vardır diyeceğim ama yine de ben olsam bu konu beni düşündürürdü.
Ailenin hiç karşı çıkmadan hemen olur falan demesi tuhaf. Sanki çocuğu size kakalamaya çalışıyor gibiler. Aman evlensin hatta uzağa gitsin de kurtulalım der gibi.
Hemen evlilikten, çoluk çocuktan bahsetmesi ya çok toy olduğunu ya da çok uyanık olduğunu sizi kafeslemeyi düşündüğünü gösteriyor. Evlilik, çocuk diyince bizim türk kadınının mantığı kayboluyor ne de olsa. Bu yöntemi kullanmış olabilir.
Yaşından büyük kadınları beğendiğini söylemesi yine bir kandırma taktiği diye düşünüyorum. Şimdi gerçekten yaşından büyük kadınları beğeniyorsa bile 30-35'in üstüne çıktığında çıtırları beğenecek muhtemelen. O zaman ne olacak?
Sizin eğitim durumunuz çalışma hayatınız ne durumda? Aileniz ortaokul terk birini damat olarak kabul edecek mi? Yoksa aman evlensin de kim olursa olsun mu diyorlar?

aynı benim hikayemi anlatmışsın sanki, benim de eşimle aramda 5 yıl kadar fark var, ilk zamanlar yıl değil ayca bile küçük biri ile birlikte olmam diyordum ancak büyük konuşmamak gerekiyormuş. şuanda iki yıla yakındır evliyiz.
ben çok ayrılmayı düşünüyordum yaşı çok problem ediyordum ancak eşim hep beni o konuda rahatlattı ve sevgisini ilgisini her zaman gösterdi.
seninde dediğin gibi bende yaşımdan küçük gösteriyorum eşimin benden büyük durduğunu söylerler hep.ancak hala bile ilerde acaba sorun olurmu ben erken çöküp o genç kalırsa benden sıkılırmı sevgisi bitermi diye düşünürüm hep .ama eşim öyle bir insanki böyle bir şey yaşatmayacağından çok eminim diyebilirim.
aile çok önemli ancak bizimkinin ailesi yaşlailgili değil başka şeylerle ilgili çok canımızı sıktı , tanıdığım günden beri bize yaşatmadıkları kalmadı ancak bu olanlar eşimi bana daha da çok bağladı . o yönden iyiki böyle bir insanla karşılaşmışım diye dua ederim hep.
o yüzden ilişkilerde yaş farkından daha önemli olan karşındaki insanın karakteri , sevgisi ,vs bence

Ben katilmiyorum, 7 yas az degil.. adam kabul etse bile, illaki annesi, ailesi ve arkadaslari bunu sorun yapip kafa kurcalicaklardir. "Hic sorun degil" deyipte sonradan olay cikaranlari cok gördük. Anladigim kadariyla, aile kurmak istiyorsun. Madem cocuk isimleri bile düsünmeye baslamis, en azindan söz/nisan gibi birsey yakin zamanda planlayin, herkesin niyeti ortaya cikar ozaman zaten. 4 sene tekrar kaybetme..

dert ertiğin şey çok kafaya takacak bişey değil.. mutluysan yaşa ilişkini. Ben 8 yaş küçük biriyle çıktım. Inan bizim yaşımızdakilerden daha kaliyeli yaşıyorlar ilişkilerini. Bizim yaşımızdakiler iyice laćkalaşmış. Ben onunla evlilik dü şünmediğim için ayrilmak zorunda kaldım.

Madem guzel anlasiyorsunuz, adam da olgun kadinlardan hoslaniyor, siz de citir seviyorsunuz:)) bu is olur, neden olmasin? Mesel guzel anlasmakta, sevmekte yan yana guzel dursaniz ne durmasaniz ne? Siz sevdikten sonra kime ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…