- 21 Temmuz 2022
- 46
- -13
-
- Konu Sahibi overthinkerbirisi
+1Sen iyimisin ? Adam adam denmez ama sadece yatıyor kalkıyor senle
sonrası beni geriyor, illa ki denk geleceğiz. ortak arkadaşlarımız falan... bilmiyorum, korkuyorumayrıl ne olacakkı sevgili sonuçta
evet doğru diyorsunuz... bu zamana kadar hiç görmemişim işte, şimdi aklıma dank ediyorSaçmalığa bak başka kız kalbini kırmış eee o yüzden böyleymiş madem öyle neden sevgili yaptı kalbi kırık
değilim, düşünmekten kafayı yiyeceğim...İyi misiniz siz?
yok tek sorunum şu an aynı ortamlara düşecek olmamız, onun dışında umrumda değil zaten ben bunun kararını kendim verdim. kendim aşmam gereken bir şeydi be kendim aştım. yoksa ömür geçmez onunla... ama yine de içimden bir ses düzeltebilir diyor ki imkansız geliyor.ayrıl bebeğim, direkt yol ver dallamaya... zırlarsa da acıma nitekim muhtemelen cinsellik için zırlayacak bir iki yüzüne gülecek sonra yine aynı tas aynı hamam. sakın bekaretten ötürü falan kendini mecbur hissetme artık kimse takılmıyor böyle şeylere. ruhunu emer bu insan senin genç yaşta çürürsün.
Altı üstü sevgili ya daha 5 aylık neyini bu kadar düşünüyorsunuz? Millet çocuğunun babasını boşuyor sevgisini göstermiyor diye. Sizin şimdi bulutların üstünde olmanız lazım aşktan. Adam şimdiden sevgi göstermiyor. Hoş ben sevdiğini düşünmüyorum size sundukları saçma sapan bahaneler. Gerçekten sevdiği birini bulunca etrafında fino gibi gezer. Havası size, basın tekmeyi gitsin. Bir de aynı sınıftan, aynı işyerinden kimseyle çıkmayın ya hep kaos hep dramdeğilim, düşünmekten kafayı yiyeceğim...
düzelmez. elin oğlunu düzelir diye uğraşana kadar dışarda ne yakışıklılar vardır ben evli olmasam ondan ona uçarım vallayok tek sorunum şu an aynı ortamlara düşecek olmamız, onun dışında umrumda değil zaten ben bunun kararını kendim verdim. kendim aşmam gereken bir şeydi be kendim aştım. yoksa ömür geçmez onunla... ama yine de içimden bir ses düzeltebilir diyor ki imkansız geliyor.
evet çok haklısınız ben de öyle düşündüğümden çok garip geliyor, korktuğum aynı ortam işte...Altı üstü sevgili ya daha 5 aylık neyini bu kadar düşünüyorsunuz? Millet çocuğunun babasını boşuyor sevgisini göstermiyor diye. Sizin şimdi bulutların üstünde olmanız lazım aşktan. Adam şimdiden sevgi göstermiyor. Hoş ben sevdiğini düşünmüyorum size sundukları saçma sapan bahaneler. Gerçekten sevdiği birini bulunca etrafında fino gibi gezer. Havası size, basın tekmeyi gitsin. Bir de aynı sınıftan, aynı işyerinden kimseyle çıkmayın ya hep kaos hep dram
Hazır düzgünü varken illa elin odununu yontmaya çalışmazlar mıdüzelmez. elin oğlunu düzelir diye uğraşana kadar dışarda ne yakışıklılar vardır ben evli olmasam ondan ona uçarım valla
gahahaha cok tatlisinizdüzelmez. elin oğlunu düzelir diye uğraşana kadar dışarda ne yakışıklılar vardır ben evli olmasam ondan ona uçarım valla
Ee yani, aynı ortamsa ne olmuşevet çok haklısınız ben de öyle düşündüğümden çok garip geliyor, korktuğum aynı ortam işte...
Cözüm odaklı bakılmayacak sekilde demek ki o ayrılıgın ucunu birakiver sana zahmet.şu anda ayrılığın ucundayız ve ben şu an çözüm odaklı bakamıyorum