- 24 Temmuz 2013
- 3.495
- 1.803
-
- Konu Sahibi overthinkerbirisi
Napsin seçenek az diye kendisini sevmeyen bi adamla devam edip kullanılıp yer mi edilsin ya da şans eseri evlenip ömrünü eski sevgilisini unutamamis bir adamla mi geçirsin??Kolaydı o kadar bulmak ? Mücadelenin içinde değilken konuşmak kolay.millet burada yokluktan sosyal medya serserileriyle mesajlaşarak ilişki yaşadığını falan sanıyor. Şu tarz şeylerin şakası bile hoşuma gitmiyor.şimdi özgüven patlaması bir mesaj daha gelir. Nasıp olsa bilmiyoruz yazın gitsin.seçenek bolluğu olsa bir kadının burada konu açmayacağına kalıbımı basarım.
Bakın sizin ilişkinizin özeti burası. Siz yoğun duygular içindesiniz ama sanırım o değil. Öyle olmasa böyle bir durum yaşanmazdı. Ve onu düzeltmek için boşa enerji harcamayın.dışarıda bana hiç temas etmez, iki arkadaş gibiyizdir. evde de sadece cinsel açıdan yaklaşır
Adamın sizi sevmediğini anlamanız için daha olması gerekiyor? Cinsellik için kullanıyor sizi.merhaba kadınlar kulübü üyeleri, başka bir sebepten buralara uğramıştım fakat sohbetinize doyum olmuyorbenim kafamı kurcalayan ufak tefek şeyler var...
öncelikle biz erkek arkadaşımla beş aydır birlikteyiz, belki beş ay için çok erkenci davrandık ama hayatımın aşkı olduğunu düşünüyordum onu çok sevdim. aynı sınıftayız ve ilk başlarda sürekli görüşüyorduk, öyle ki eve çok geç girdiğimden ebeveynlerimle sürekli gerilirdik. hiç umrumda değildi ama onu öyle çok seviyordum ki, her şeyi onunla yapmak isterdim. benim için çok travmatik olan bekaret muhabbetini bile onunla aştım, hiç umrumda olmamıştı.
flört dönemini çok kısa tuttuğumuz için ilişkide birbirimizi tanıdık, öncelikle çok gerçekçi bir insan. hiçbir şeyde duygusal bakmaz ve herhangi bir sorunum olduğunda sadece çözüm odaklı konuşur, oysa ki tek duymak istediğim yanımda olduğudur. ikinci olarak bana sevgisini hiç yansıtmaz. beni sevdiğini söylemez, davranışlarında bunu hissettirmez. zamanında bir kız kalbini kırmış ondan sonra kimseye sevgisini yansıtamamış falan. dışarıda bana hiç temas etmez, iki arkadaş gibiyizdir. evde de sadece cinsel açıdan yaklaşır ve herhangi bir sorunda eski konuları da sürekli açar.
şu anda ayrılığın ucundayız ve ben şu an çözüm odaklı bakamıyorum çünkü beni çok yormuş durumda. ne yapmam lazım bilmiyorum, sizce değişebilir mi? yine bir şans daha vermeli miyim?
Size tavsiyem Ferhans adlı üyeyi dinlememeniz olur. Kendisi buraların en yoklukta olan üyelerinden birisi bunu herkes biliyor.bu hayatta hiç kimseye ihtiyacımız yok ailemiz dışında. sizin ilişkiniz nasıldır bilemem tabii ama benim ailem her zaman yanımdadır, sorun yaşasak da ters düşsek de hep arkamdalardır. insan bir de özgüvenini tamamladı mı hiç takmıyor ilişki işini, tek sorun yalnız ölme ihtimalini kabullenebilmek.
doğru diyorsunuz, sadece diyemiyorum işte.Bakın sizin ilişkinizin özeti burası. Siz yoğun duygular içindesiniz ama sanırım o değil. Öyle olmasa böyle bir durum yaşanmazdı. Ve onu düzeltmek için boşa enerji harcamayın.
kesinlikle sevgili işini yokluk olarak gören biri değilim, o hayatımdan gittiğinde eksikliğini de hissetsem bile fazlasıyla kapatabilirim kendi kendime. sadece bilemiyorum şu an zor bir döneminden geçtiği için ona zaman vermemi istiyor gibi ve herkes çıktı hayatından, bir tekme de benden yesin istemiyorum. ama yemek adına inatla devam ediyor.Size tavsiyem Ferhans adlı üyeyi dinlememeniz olur. Kendisi buraların en yoklukta olan üyelerinden birisi bunu herkes biliyor.
Benim de eskiden sevilmediğim bir ilişkim olmuştu, doğru düzgün anımız bile yoktu ama ben seviyorum zannediyordum. Sonra hayatıma şu anki sevgilim girdi. 2 yıldır hayatı paylaşıyoruz sinema gezi oyun romantik yürüyüşler beraber yemek yapmalar aklınıza gelebilecek her şey. Sevgi böyle bir şeydir her halini bilirsin değer görürsün güvenirsin. Öteki türlüsü zaman ve özgüven kaybı.
10 yıllık evli biri olarak söylüyorum ayrıl. Sevgisizlik zamanla öldürüyor insanı. Sevgi göstermeyen biri zamanla iyicene köreltiyor .merhaba kadınlar kulübü üyeleri, başka bir sebepten buralara uğramıştım fakat sohbetinize doyum olmuyorbenim kafamı kurcalayan ufak tefek şeyler var...
öncelikle biz erkek arkadaşımla beş aydır birlikteyiz, belki beş ay için çok erkenci davrandık ama hayatımın aşkı olduğunu düşünüyordum onu çok sevdim. aynı sınıftayız ve ilk başlarda sürekli görüşüyorduk, öyle ki eve çok geç girdiğimden ebeveynlerimle sürekli gerilirdik. hiç umrumda değildi ama onu öyle çok seviyordum ki, her şeyi onunla yapmak isterdim. benim için çok travmatik olan bekaret muhabbetini bile onunla aştım, hiç umrumda olmamıştı.
flört dönemini çok kısa tuttuğumuz için ilişkide birbirimizi tanıdık, öncelikle çok gerçekçi bir insan. hiçbir şeyde duygusal bakmaz ve herhangi bir sorunum olduğunda sadece çözüm odaklı konuşur, oysa ki tek duymak istediğim yanımda olduğudur. ikinci olarak bana sevgisini hiç yansıtmaz. beni sevdiğini söylemez, davranışlarında bunu hissettirmez. zamanında bir kız kalbini kırmış ondan sonra kimseye sevgisini yansıtamamış falan. dışarıda bana hiç temas etmez, iki arkadaş gibiyizdir. evde de sadece cinsel açıdan yaklaşır ve herhangi bir sorunda eski konuları da sürekli açar.
şu anda ayrılığın ucundayız ve ben şu an çözüm odaklı bakamıyorum çünkü beni çok yormuş durumda. ne yapmam lazım bilmiyorum, sizce değişebilir mi? yine bir şans daha vermeli miyim?
Biraz kendinize değer verin. Ona şans vermeyi birakinmerhaba kadınlar kulübü üyeleri, başka bir sebepten buralara uğramıştım fakat sohbetinize doyum olmuyorbenim kafamı kurcalayan ufak tefek şeyler var...
Seni arkadaşı olarak görüyor. Vakit geçiriyor. Boşta kalmayayım hesabı. Bir de seni cinsel açıdan da kullanıyor. Kullanışlı bir ürün olarak görmüş seni. Şansı kendine ver ve ayrıl.merhaba kadınlar kulübü üyeleri, başka bir sebepten buralara uğramıştım fakat sohbetinize doyum olmuyorbenim kafamı kurcalayan ufak tefek şeyler var...
ayrildim, kafam cok rahatayrılın nolur zamanla sevmez