Erkek arkadaşım bana inanmıyor

Keşke bu, konuyu beraber olmadan önce böyle söylüyor diye açsaydınız. Şimdi de gidip raporu alsan gözüne sokup def etsen sana yazıl, dr gidip bu hayvanla evlensen yine sana yazık, ailene her şeyi anlatım ayrılsan yine sana yazık, artık hangisini seçersen.

iğrenç bir herif. Engelleyin heryerden iletişimi kesin, bu adamın hertürlü hayatına girecek bundan sonraki sevgili, normal arkadaş hepsine yazık. Düşünsene çevrende böyle bir tip var iğrenç

Tek hatan bekarete bu kadar takilan biriyle evkenmeden birlikte olman .Bence oncesinde kendin git bir doktora muayne ol .en azindan o arkadasla karsilastiginda cikacak sonuxu onceden bilirsin .konuyu doktorada anlat kan gekmesi ama bakireydim de bir problem mi var suphelendim dersin .

İliskinin gekecegi icinse yorum yapmiyorum .senin hayatin .

bekaret zarı diye bi şey olmadığı için her kadında her zaman kan gelmez gelmemesi de çok normal böyle bir zihniyetle evleneceğine her yerde her şeyden engelle bırak gitsin kendi yoluna baksın şimid bunu yapan evlilikte sana daha büyük sıkıntı çıkarıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…