- 20 Ağustos 2014
- 3.263
- 8.865
zar esnek bile çıksa muayenede bu zihniyetteki bir adamın zaten esnekmiş daha önce kimlerle olduğun belli değil demeyeceğinin de garantisi yok.Böyle bir şey geçmiş olsa başımdan; bana güvenin yoksa yol orada der kendi yolumu çizerdim.
Neyi neden kanıtlamak? Dervişin fikri neyse zikride odur. Ayrıca "birlikte olursak saçma şeyler düşünmeyeceğim" ne demek? Ne düşünüyordu da böyle bir şey yaptı. Resmen "ürünü(!) almadan bir deneyeyim bakalım kusuru(!) var mı ?" demek olmuş bu. Bu kadar saygısız bağnaz bir adamla ömür geçmez diyeyim ben sana.
Kaldı ki Jinekolog neye bakacak? Yani bunun zamanı belirlenebiliyor mu?
Onu da geçtim hasbelkader gittiniz, muayene oldunuz, her şey yolunda (!) raporu aldınız. Sonra ne olacak biliyor musunuz? "sen evlenmeden önce benimle birlikte oldun, ne mal olduğunu bile bile seni aldım ben sus otur yerine" cümlesini duyacaksınız.
Vajinada kızlık zarının bozulma tarihi mi yazıyor jinekologa gidip ne öğrenecekler? Neyin raporunu alacaklar?Herkesin dusuncesi farkli olabilir. Ama ben olsam onun istedigi kisiye gider raporu gozune sokardim ve heryerden silip engellerdim. Ama en buyuk hata onun beraber olal diyisini kabul etmenizdi.adam facia gibi rezil bir herif
Buda güzelmiş resimlerimi çekti beni zorladı hatta ilaç verdiye kadar arttitiyorum savcılığa giderim de korkma normalde insanlara böyle tavsiyeleri vermemeliyiz fakat bu tip hakediyor.Efendi gibi ayrılmayacak belliKendisini telefonla arayıp tehdit edin . Seni siliyorum bu iş bitti şayet ağzını açacak olursan beni zorladığını herkese söylerim adını tecavüzcüye çıkarırım zaman geçtiği içinde kanitlayamazsin diyin . Ve derhal engelleyin . Asla geri de dönmeyin eşyaları postalayin gitsin . Bu dediklerimi ona yazili yazmayın sakin sözlü söyleyin.
Evet engelleyin her yerden. Çünkü sürekli yazarak sizin psikolojinizi mahvedecek ve istediği gibi sizi yönlendirecek. Israrla başka yerlerden ulaşmaya çalışırsa gözünü korkutun. Kendini o pisliğe ispat etmeye çalışırsan evlensen de evlenmesen de çok pişman olursun kendini bu duruma düşürdüğün için. Yani istediğiniz adamla birlikte olursunuz bunun için üzülüp vicdan azabı duymanıza gerek yok. Ama bunun için sizi elinde oyuncak etmesine izin vermeyin. Bu konuları ailesi takmayan bir kızı böyle adamlar tehdit edebilir mi? Doğduğun ev kaderin gerçekten. Siz de aileniz öğrense bile takmayacaklarını düşündürmeye çalışın ve sizde bu konuda aileniz umursamamaya çalışın.Engelliyimmi engellesem ben hakliymisim diye düşünür mü sizce artık evlilik olmaz zaten istemiyorum
Engelliyimmi engellesem ben hakliymisim diye düşünür mü sizce artık evlilik olmaz zaten istemiyorum
"Şeyin küçükmüş kanama olmadı benim suçum mu?" Deyin delirir incinen egosundan. Embesil ya!Merhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem
Adam manyağın teki zaten.özledim diye ağlamalar falan.Bu ülkede iğrenç erkekler ile dolu. Ve bu erkekleri şımartan kadınlar. Beyefendi güvenmiyor diye birlikte olmak o kadar neyse banlanmak istemiyorum.
Kanamadigi için zarın esnek olup olmadığına bakıyorlar.o kadar içi rahat değilse çükünü biraz daha tutup birlikte olmadan önce muayeneyi teklif etmesi gerekmez miydi?
gidin normal bir jinekoloğa, arkadaşına gitmeyin çünkü o bana hiç iyi niyetli gelmedi gerçi şu anda zaten ilişki yaşanmış, neyi nasıl kontrol ediyorlar bilen birisi beni aydınlatırsa sevinirim.
siz de onu bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar testine sokun, hiç sanmıyorum böyle birinin temiz çıkacağını
Nişanlıyken seni manipüle edip cinsel ilişkiye girmeni istemiş, red flag 1. Bu saatten sonra jinekologa gitsen ne olur cinsel ilişki olmuş zaten. Seni ailenle tehdit eden bir insanla aslaaa olma. Ailenle aran nasıl? Annene falan anlatsan durumu ne tepki verir? Kızlık zarı diye adlandırdıkları şey kanayacak diye bir şey yok. Nişanlın çok haksız iğrenç ötesi bir insan.Merhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem