Erkek arkadaşım bana inanmıyor

öncelikle size bu şekilde işkence eden bir zihniyetle evlenmemenizi tavsiye ediyorum. Teknik bilgim olmadığı için bilmediğim bir konu ama siz oraya gitseniz bile, zaten birleşme yaşamışsınız zar esnek değilse doktorun tek söyleyebileceği şey yırtılmış olacaktır diye düşünüyorum. O zaman zaten hiç inanmaz size. bence ayrılın gitsin ne hali varsa görsün. Kaldı ki yarın evlendiğinizde de olsaydı ilişki bu adam yine bunları yapacaktı kan gelmeyince.

Yarın evlensen her durumda rapormu vereceksin ya ona baktın buna baktın diye kafasında kurarsa onudami ispata uğraşacak sin.Mesela beni sevdiğini ispatla Anneme layık bir gelin olduğunu ispatla komşuya gulumsemedigini ispatla surdan geçen adama mı baktın ispatla ....Çok yorucu tehlikeli takıntılı bir tip.Bunu dediği anda tekmeyi koymaliydin.Kime ne derse desin yalan de ailene kime inaniyorsunuz de üste çık ve derhal ayrıl bundan.Korkarsan azitir bu.Yokmu ailende buna ayar çekecek biri.Valla benim çevremden birine yapsa bunu küçük tırnağını bulamazlar bu tipin sinir oldum ben.

zar esnek bile çıksa muayenede bu zihniyetteki bir adamın zaten esnekmiş daha önce kimlerle olduğun belli değil demeyeceğinin de garantisi yok.

o kadar içi rahat değilse çükünü biraz daha tutup birlikte olmadan önce muayeneyi teklif etmesi gerekmez miydi?

gidin normal bir jinekoloğa, arkadaşına gitmeyin çünkü o bana hiç iyi niyetli gelmedi gerçi şu anda zaten ilişki yaşanmış, neyi nasıl kontrol ediyorlar bilen birisi beni aydınlatırsa sevinirim.

siz de onu bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar testine sokun, hiç sanmıyorum böyle birinin temiz çıkacağını

Herkesin dusuncesi farkli olabilir. Ama ben olsam onun istedigi kisiye gider raporu gozune sokardim ve heryerden silip engellerdim. Ama en buyuk hata onun beraber olal diyisini kabul etmenizdi.adam facia gibi rezil bir herif
Vajinada kızlık zarının bozulma tarihi mi yazıyor jinekologa gidip ne öğrenecekler? Neyin raporunu alacaklar?

Konu sahibi, jinekolog tanıdığı falan yok. Seni beraber olabilmek için manipüle etmiş şimdi de ayrılmak için bahane buluyor. Bakire olduğunu kanıtlaman için benle cinsellik yaşa diyen adama keşke başta tekmeyi bassaymışsın.

Buda güzelmiş resimlerimi çekti beni zorladı hatta ilaç verdiye kadar arttitiyorum savcılığa giderim de korkma normalde insanlara böyle tavsiyeleri vermemeliyiz fakat bu tip hakediyor.Efendi gibi ayrılmayacak belli

Havlayan köpek ısırmaz derler çok korkaj durmayın ama karşınızdaki kişi bir psikopat bundan hemen uzaklaşın o seni tehdit ederse sen de onu et zorla olduğunu derim diye amaç onun geri çekilmesinin sağlamak bir daha da o insana bulaşmayın. Tecavüz cezalarından haberin var mı deyin ona yeter

Engelliyimmi engellesem ben hakliymisim diye düşünür mü sizce artık evlilik olmaz zaten istemiyorum
Evet engelleyin her yerden. Çünkü sürekli yazarak sizin psikolojinizi mahvedecek ve istediği gibi sizi yönlendirecek. Israrla başka yerlerden ulaşmaya çalışırsa gözünü korkutun. Kendini o pisliğe ispat etmeye çalışırsan evlensen de evlenmesen de çok pişman olursun kendini bu duruma düşürdüğün için. Yani istediğiniz adamla birlikte olursunuz bunun için üzülüp vicdan azabı duymanıza gerek yok. Ama bunun için sizi elinde oyuncak etmesine izin vermeyin. Bu konuları ailesi takmayan bir kızı böyle adamlar tehdit edebilir mi? Doğduğun ev kaderin gerçekten. Siz de aileniz öğrense bile takmayacaklarını düşündürmeye çalışın ve sizde bu konuda aileniz umursamamaya çalışın.

Sakın jinekologa gitme bu kafada biriyle olmaz evlilik gel deneyelimmis evlenmeden önce. Oldu paşam kimbilir kaç kişinin günahına girmiştir bu tip.Sonraki nişanlısına alsın raporu.Yetmez bunlara rapor onun akıl sağlığı içinde rapor gerek önce onu alsın alemin açık gözü

O geri çekildi yazıp aramiyorsa kurtulmussunuz boş verin Allah'a havale edin her ihtimale karşı tehdit mesajları dursun. Kan gelmemesine çok takmayın belki tam olmamıştır sonra siz kendiniz için muayene olmak isterseniz olursunuz sessiz kalın onu kiskirtmayin.

Düzeltme sonraki nişanlısına alsın raporu cumlemi yok sayın bu tip umarım evlenemez kimsenin başını yakmasın

Keske size emin olamam, birlikte olalim dediginde konu acsaymissiniz.
Sizinle birlikte olabilmek icin manupule etmis sizi. Simdi de kan gelmedi su bu diye sizden ayrilicak.
Ev almasi, para biriktimesi falan da bunlar sizinle alakali seyler degil. Evi ustunuze yapmadigi surece.
Tek kelimeyle igrenc bi insan bu, lutfen ayrilin hayatinizi kurtarin. Zaten o sizden ayrilacak. Arkadasi ile birlikte baska bir kumpasin pesinde.
Size boyle bi teklifle gelen, asagilayan bi insanla olabilcek misiniz gercekten? Ne dusunurse dusunsun umursamayin. O da bal gibi biliyor hicbir kabahatiniz olmadigini, sadece manipule etmeye calisiyor. Salt kotu bi insan lutfen kacarak uzaklasin.
Yok illa doktora gitcem kontrol ettircem diyorsaniz, baska bir doktora gidin onun arkadasina degil.
O kontrolden de ne gibi bi sonuc cikacak ben onu anlamadim zaten. Ustunde ilk acilis tarihi yazmiyor ya.

Engelliyimmi engellesem ben hakliymisim diye düşünür mü sizce artık evlilik olmaz zaten istemiyorum

Sakın ama sakın yazılı mesajlarınızda birlikte olduk gibi şeyler yazmayın ima bile etmeyin arkadaşların dediği gibi.

Size daha önce nişanlınla bir şey yaşadın mı gel kontrol edeyim diyen adamı mideniz nasıl alabildi ya, sen benim lafıma güvenmiyor musun diyemediniz mi? Bunu diyen adam şimdi de benimle yatmayı kabul ettiysen onu da kabul etmişsindir deyip yine sizi suçlu hissettirir.
Zaten sizi arayıp sormuyormuş engelleyin istediğini düşünsün ne önemi var. Ama bu tip adamlar benimle birlikte olmazsan ailene söylerim deyip sizden cinsel yolla faydalanmaya çalışabilir sakın ama sakın bu tuzağa düşmeyin.

ancak onunla sevişip bakirelik kanıtlarsan sana inanırım dedi öyle mi?
ve bu yüzden onunla yattınız
Allah aşkına bunu nasıl kendinize reva gördünüz?

sanki ince ince plan kurmuş gibi kızla yatayım bahane bulup ayrılayım kendimden yıldırayım gibi plan kurmuş
bu kişiden derhal ayrılın ve diğer ilişkilerinizde dikkatli olun

"Şeyin küçükmüş kanama olmadı benim suçum mu?" Deyin delirir incinen egosundan. Embesil ya!

Şaka bir yana size yaptığı gerçekten çok kırıcı çok büyük bir haksızlık. Ailenizin tutumu ne olursa bilmiyorum ama tehdit falan ederse sizde yukarıda arkadaşların dediği şekilde t*cavüz konusuyla karşılık verirsiniz.

Ayrıca ne yaparsanız yapın rapor da alsanız bu sefer "zaten esnekmis benden önce sevişsen de bozulmazdi sevişmedigin ne malum" diyecek, bu insan müsveddesi sana her açıdan zarar vermeye devam eder.

Ağzının payını verip hayatından at gitsin.

Kanamadigi için zarın esnek olup olmadığına bakıyorlar.

Nişanlıyken seni manipüle edip cinsel ilişkiye girmeni istemiş, red flag 1. Bu saatten sonra jinekologa gitsen ne olur cinsel ilişki olmuş zaten. Seni ailenle tehdit eden bir insanla aslaaa olma. Ailenle aran nasıl? Annene falan anlatsan durumu ne tepki verir? Kızlık zarı diye adlandırdıkları şey kanayacak diye bir şey yok. Nişanlın çok haksız iğrenç ötesi bir insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…