Kesinlikle öyle. Ve gerçekten seven biri bunu istemez , yani bu üslupla istemez.bu ne demek yahu
ne demek yani birlikte olursak kafam rahat edecek ??
sen sana bunu diyen bi insanı anında kapının önüne koymak yerine gidip bir de birlikte oldun ki ?
ya niye kendinize bunu yapıyorsunuz ?
Rapor falan tutulmuyor yakın arkadaşımın da ilk de gelmemiş eşi bişey dememiş ama o aklında soeu işareti kalır diye korkup iki kadın hastalıkları doktoruna gitti ikisi de böyle bişey de rapor falan tutlmaz normal bişey demiş zaten daha sonralarda 5 6 kere belki daha fazla ilişki esnasında kan gelmiş öyle içi rahatlamıştıMerhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem
Bu öküzle evlenmezsin inşallahMerhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem
Ya sen beynini peynir ekmekle mi yedin? Birlikte olalım da kafam rahat etsim diyen adamın g*tüne yüzüğü sokup paketleyip ağzına mıçıp yollayacağın yerde bir de ilişkiye girip kendine bu muameleleri mi yaptırdın? Sen hala ne bekliyosun?Merhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem
bu sorulacak şey bile değilKesinlikle öyle. Ve gerçekten seven biri bunu istemez , yani bu üslupla istemez.
Hayır, madem adam için bu kadar önemli bir konu, adamın kendisi neden istemiş? Ne kadar saçma ya. Adam olan bunun için evliliği bekler.
Sen kime çattın böyle ya bu nasıl bi kafada kurma şekli hiç mi o jinekolog arkadaşı dememiş kan gelmeyebilir diye Allahım sen insanlara akıl ver kendinden eminsen bence git onunla daha sonra ayrıl seviyosa köpek gibi peşinden gelir o rapordan sonra sende süründür birazMerhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem
Seni kullanmış ve şimdi de başından savmaya çalışıyor. Sana en ufak bir değer vermiyor ve sen seni tehdit eden bu adamın kölesi olmuşsun. Eğer kadınlığına biraz olsun saygın varsa çıkar şu mahlukatı hayatından.Merhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem
Ben asla o doktara gidip muayene olmazdım çok igrenc pis bir adammış eger bunla evlenirsen hayatı sana zindan eder deme di deme çok kızdım şimdi inan o pisligeMerhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem