- 8 Şubat 2024
- 12
- 29
- 27
yine de zarar görmüyor mudur oradaki doku?Kanamadigi için zarın esnek olup olmadığına bakıyorlar.
Seninle ilişkiye girmek için seni kandırmış böyle saçma şeyi kabul edip beraber olursanız başınıza bunlar gelir tabiki. Böyle gerzeklere bu gücü siz veriyosunuz. Jinekologlar kollarını açmış rapor vermek için sizi beklemiyor bekaret testi için başhekimlik onayından tutun bir sürü ıvır zıvır dosya gerekiyor, sanıyosunuz ki bakacak yazacak saçma sapan işler bu kadar saf olmayın. Hiçbir doktor bununla uğraşmaz sözel der esnek vs diye geçer ondada yanınızdaki adama asla bilgi vermez. Siz nerde hangi dünyalarda yaşıyosunuz senaryoya bakın doktor “sevgiline” bilgi vericek. Sen pısmak yerine bi güzel ağzınım payını ver havlayan köpek ısırmaz. Doktora gidicem bekaret testi için dosyaya taciz yazdıracam karakolda görüşürüz de. Ödünü patlat ailene ona buna der diye korkma en kötü senaryoda bile hiçbir şey kanıtlayamaz. Korkmayın kızlar artık o devirde değiliz artık kimse “zar” üzerinden ne kanıt sunabilir ne iddada bulunabilir.Merhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem
Engelliyimmi engellesem ben hakliymisim diye düşünür mü sizce artık evlilik olmaz zaten istemiyorum
bende tam bunu yazıcaktım. acaba kendisi kaç kişiyle birlikte oldu nasıl olsa onlarınki doktorada gitsede anlaşılmaz, erkekler yaparsa elinin kiri tabio kadar içi rahat değilse çükünü biraz daha tutup birlikte olmadan önce muayeneyi teklif etmesi gerekmez miydi?
gidin normal bir jinekoloğa, arkadaşına gitmeyin çünkü o bana hiç iyi niyetli gelmedi gerçi şu anda zaten ilişki yaşanmış, neyi nasıl kontrol ediyorlar bilen birisi beni aydınlatırsa sevinirim.
siz de onu bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar testine sokun, hiç sanmıyorum böyle birinin temiz çıkacağını
Zedelenme, tahriş olma vb. Oluyormuş tam yırtılma olmadan kanama da olmayabilirmis.yine de zarar görmüyor mudur oradaki doku?
Oraya gidip o sonuçlarla onu küçük düşürüp afedersin g.t edeceksin..tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü
Benim anlamadığım zaten birlikte olmuş seninle bekaretin bozulmadıysa da bozulmuştur ilişkiye girdiğiniz için doktorda neyi öğrenmeyi amaçlıyor acaba.Atık çöpler bile bu adamdan daha değerlidir bu nasıl iğrenç zihniyet...bide tehtid etmeye kalkmış her yerden engelleyip hayatından def etmelisin,hiçbir şeyi de ispatlayamaz gerekirse savcılığa gitMerhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem
Peki o kişiyle iş birliği yapmadığı ne malum.?belkide konu sahibine tuzak kuruyorlarHerkesin dusuncesi farkli olabilir. Ama ben olsam onun istedigi kisiye gider raporu gozune sokardim ve heryerden silip engellerdim. Ama en buyuk hata onun beraber olal diyisini kabul etmenizdi.adam facia gibi rezil bir herif
Gerçekten aşırı iğrenç bi olay. Dön de ki doktora gidiyormuşuz okay peki ben senin başka kızlarla sevişip sevişmediğini nereden bileceğim sen de kanıtla bakalım? Ben erkeğim cart curt derse sen de de ki “canım ya cinsel hastalıklar erkek kadın tanımıyor hadi bi git test yaptır bakalım benim de içim senden yana rahat olsun başkasıyla cinsellik yaşamamış diyeyim, bana hastalık kaptırmaz diyeyim” Sana çektiği köpek muamelesini aynen ona iade et aynısını sen de ona yap 2024 yılındayız adamın fikirlerine düşüncelerine bak. Adam sana inanmıyor bile, ya ileride başka bir olayla karşılaşırsanız ne yapacak sana inanmak yerine elalemin ağzına mı bakacak? Kaldı ki bakirelik vs gibi konular çok özel, kişisel ve hassastır. Sen ne dediysen odur. Böyle terbiyesiz gibi ikide bir bunun muhabbetini çevirip hele de sana inanmayıp olayları farklı boyuta çekmek, seni millete rezil etmekle tehdit etmek gerçekten sevgilinin hem zeka seviyesi düşüklüğünü hem de ahlakını çok net gösteriyor. Bu adamı yarın koluna takıp toplum içine de sokamazsın eğitimsiz neandertal bir kişilik.Merhaba arkadaşlar, acil bişey danışmak istiyorum. Benim şuan bi ilişkim var bu bir iki aya aileler tanisip nisanimiz olacakti. Ben daha önceden bi nişanlılık gecirdim ama aramizda herhangi bi cinsel yakınlaşma olmadı. Şuanda erkek arkadaşım birlikte olursak kafam rahat edecek sacma şeyler dusunmiycem senide yersiz eski konuları açıp üzmem dedi. Birlikte olduk ve ilk defa birlikte oldum ona guvendim inandım cok kısa sürede cok sevdim. Benden kan gelmedi ve ben bunu hic düşünmemiştim bile onun korkusu bile olmamıştı. Niye gelmediğini bende bilmiyorum esnektir belki dedim herkeste gelmiyomus sonuçta. Bana her tartışmamizda bu konuyu açtı şimdi de tanıdığım kiz jinekolog var ona gidicez birlikte o doğruları soyelyecek diyo ona anlatmis bana guvensizligini neler oldugunu herseyi. Mesajlari istedim atmadi. Bana ya kabul et yada baska seyler düşünürüm bidaha olmam hayatinda diye tehdit etti. Hatta aksi bisey çıkarsa raporla ailenin karşısına çıkar seni rezil ederim dedi. Okadar gururum incindiki okadar mobbing uyguluyoki bende kendimden eminim tamam gidelm dedm ama oraya hic gitmek istemiyorum üstelik arkadaşı cok kırıcı çok küçük düşürücü. Sen beni hicmi dusunmuyosun ne hale gelirim onurum gururum travmatik bi durum olur bu benim icin dedm ilgilenmiyorum bisy olacağı yok dedi. Daha sonra uc gun bana hic yazmadi aramadi yolculuga ciktm ona bile bisy demedi dün akşam aileler isin icine girince bi duruldun hayırdır yazmış. Çıldırıyorum yemin ederim dayanamıyorum artık sacmaliklarina. Sen arayip sormuyosun ben niye yazayım dedm haklısın yazmamaliyim dedi bugunde numarami silmiş. Ne yapmaya çalışıyo anlamıyorum bende onu silsem bu sefer korktun gerçekten bisey var demekki falanmi diycek napacagimi bilmiyorum ama onada bisyi kanıtlamak istemiyorum zaten hem o durumun pişmanlığı var hemde bununla uğraşmak istemiyorum. İğrenç durum farkındayım fikir verin lütfen kafayı yiycem