Hiç mantıklı gelmedi bu bana sarılmaya çalışıyor sen kırgın davranınca seni aşağılayıp kendi halinde takılıyor ya bu konu fake yada boşuna Kürek çekiyorsun adamın zerre umurunda değilsin.
Aşkı sevgiyi bırak bi kenara sana insan olarak SAYGI duymayan bi tip var karşında
SAYGI yoksa aranızda sevgiyi boşuna arama!
Sürekli ne yapmayalım akıl verin deyip duruyorsun Kurtul kaç diyorlar sana, bunu yapmayacağın için istediğin cevap bu değil
Bu gece için onun gönlünü almak için ( kendince)
Fantezimi üretelim şimdi sana?
Oluru yok başka bi cevabı yok bu sorunun.
Dayak yemek, hor görülmek istiyorsan devam,
Yok katlanamıyorum diyorsan tamam deyip yeni hayatını kuracaksın
gerçekten çok üzülüyorum böyle genç kızlara. gitsen baksan, yüzüne bakmaya doyamayacağın, anasının babasının üzerine titrediği, güzelim, akıllı pırıl pırıl bir genç kızdır.
yazdığımı tekrar okudum, biraz sert çıkmış ama öyle üzülüyorum, öyle öfkeleniyorum, öyle korkuyorum ki böyle yazdıklarında.
kendilerine şiddetle yaklaşan adamlarla sevgi kelimesini aynı cümlede kullandıklarında ödüm kopuyor. 3-5 yıl sonra buraya kocam beni hamileyken tekmeledi diye konu açacaklar çünkü biliyorum.
belki biri sert çıkışırsa durup n'oluyoruz derler.
her gün sokaklarda bir sürü kadın dayak yiyor ve susuyor. istiyorum ki susmasınlar ama işte ne demişler köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.
dilerim aklını başına toplar, uzaklaşır o adamdan.
yemin ediyorum kendimi 70 yaşında hissediyorum bu forumda bazen
Van'da böyle bir ilişkisuyunu içmiş memleketin ondan dır
işte onun da canı yanıyor, sevgilisine kızamadığı için bizlere kızıyor da düşman çok daha yakında.yok yok zaten bellı kı ıstedıgı cevabı alamayınca hiddetlenıyorlar....bırısı tutup ta ay canım o kadar emek dese zevkten 4 köşe olup tesekkür ederım degerlı yorumların ıcın dıyenı cok goruyoruz..
Allah valla sız ve sızın gıbılerın aklının şöyle fındık kadarını böyle kızlara versın :))
hayır beklenen nedır yanı...ay canım boşver sans ver ayı yavrusunu tepe tepe severmıs hesabımı yapıcaktınız
en dogrusu azıcık akıllı olmaya calıssın bence..kazanan kendısı olur
gayet mukemmel yorumlarınız
işte onun da canı yanıyor, sevgilisine kızamadığı için bizlere kızıyor da düşman çok daha yakında.
o da biliyor yapması gerekeni ama cesaret bulamıyor ya ondan kızgın. dilerim kendine o adamdan daha fazla değer vermeyi öğrenir, başkalarının onayını almayı beklemekle yaşam geçmez çünkü.
Benim duymak istedikelrim nasihat hakaret d3gil yorumun o kadar guzel ki tavsiyen ogudun icin tesekkurler benim boyl3 bi yol gosterilmeye ihtitacim vardi.erkeksis kalirim diye korkmuyorum herkes yasadigim seyi biliyor gibime geliyor barm yolda yururken herkes bana ogrenir duyarda fahise der diye korkuyorum erkeksiz kalmaktan degilbak kuzum;
sana sırf evlenmeden birlikte oldun diye fahişe diyenler olacaktır, sallama, değilsin. bir erkekle birlikte oldun, keşke bu odunla olmayaydın ama geçmişe mazi yenmişe kuzu.
dünyadaki tek erkek o değil, her erkek de onun gibi düşünmüyor. zaten erkekleri kim takar? önemli olan senin kendin hakkında ne düşündüğün. sen bakire değilsin diye ahlaksız olduğunu düşünmüyorsan hiçbir erkek maçası sıkıp da sana ahlaksız diyemez.
sen istedin, sen yaşadın.
ama zaman yoluna devam etme zamanı.
bu adamdan kurtul.
sen ananın babanın evladısın, gerisi de yalan zaten. daha kaç kere aşık olacaksın biliyor musun? zaman geçiyor.
bırak sen kendini ona mahkum hissettiğin için seni dövebiliyor zaten.
gideceğini bilse nah döver, sıkar biraz.
sana bir abla tavsiyesi eğer istersen; sakın hiçbir erkeğe kendine duyduğun saygıdan fazlasını verme. sevgililer gider, kocalar gider ama sen kendi hayatında kalıcısın.
esas olan sensin, o değil.
kendini ezdirme, istersen bekaretin bozulsun, istersen hata yapmış ol.
kendine güven yalnızca, başkasına değil.
Tesekkur ederim oyle yapacam kendi yolumu cizecem kendi hayatıma bakacam evlendikten sonra daha cok ezer yoksaevli olsaydın yazdıklarım farklı olacaktı boşanmak kolay değil helede seviyorsan sadece sevgilisiniz hem seni dövmüş demek evli olsanız daha kötü şeyler yapacak bunlar sinyal canım kaç kaç üzülecen ağlayacan ama er geç bütün duygular biter zamanla git ve hiç arama telini değiştir yeni bir yol çiz hiç kimse vazgeçilmez degildir sevgiyi yanlış adamda arıyon
daha biraz once esim beni surukleyerek dovdu bilmem ne bosanicam diye konu acmamismiydin sen?Uzuldumcabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))
Beni anlayan 2 yorum daha ikinize d3 tesekkur ederim benim aklim zaten basimda degil dusunemiyorim diyorum havada hakaretler uçuşuyor 3 gundur aglamaktan uyumuyorum sonra da akil yok fındık kadar diyorsunuz.umarim bu hakaretleri edenler benim durumuma dusmezher zaman baskaları ne der dıye yasamak..baska hıcbır sey değil..eğer yasamını secmekte özgür hissetseydı buraya bıle danısmazdı....kahrolsun şu cevre etkılerı
bır de kıza utanılcak sey yapmıssın,, yok efendım ıste cennet cehennem yok ıste zına yapmıssın dıyenler oluyor..zaten kızın aklı kendıne yetmıyor caresız hıssedıyor bır de boyle dıyorlar sankı namus davası..
kımse ortada uzulen bırı demıyor,,kımse hata yapılmıs demıyor da cogu hemen aa kız kendını kullandırmıs dıye bakıyor olaya...
zaten boyle kısıler cok etrafta..bu tarz kızlar bu yuzden hep olucak sanırım
Tesekkur ederim oyle yapacam kendi yolumu cizecem kendi hayatıma bakacam evlendikten sonra daha cok ezer yoksa
Iyi misin sen ben ilk kez bugün girdim bubsiteye ilkte bu konum baska konu falan yok adminler bakabilir.ya fake olsam ne gececek elime odulmu veriyolar bu konuyu acinca ven yeni uye oldum tam bilmiyorum da tovbe yarabbim!daha biraz once esim beni surukleyerek dovdu bilmem ne bosanicam diye konu acmamismiydin sen?
nedense fake hesap oldugunu dusunuyorum.
Bu gerçekse diye biseymi var ben ilk defa boyle bi forum gordum kim neden boyle biseye bi sakaya zaman ayirsin ki.komiksiniz.kendime saygimi guvenimi kaybettigimi daha net goruyorum artik evet
Mecburen o birakacak beni havaalainana cunki vanin bi ilcesindeyim.hayir ucaga binerken onceden hazirladigim mesaji gonderecm bi daha da bana ulasamayacskBu arada tatlim, cumartesi gidicem demissin , o zamana kadar ayrilma lafi etme, hicbir sey caktirma. Giderken de gidiyorum falan deme, gitmeni engeller, daha cok dover daha kotusunu yapar.......dikkatli ol, olur mu? Ayrilacagini sakin caktirma.
Inanamiyor diye bisey yok.gercek kizlar gercek su an gogsum sıkışıyor kalbim sıkışıyor biliyomusunuz dayanamıyorumGerçek olduğuna inanamıyor insan. Dayak yediği gün sarılarak uyumak istemesi. İnşaallah kurtulursunuz o adamdan.
Sana demedi arkadaşIyi misin sen ben ilk kez bugün girdim bubsiteye ilkte bu konum baska konu falan yok adminler bakabilir.ya fake olsam ne gececek elime odulmu veriyolar bu konuyu acinca ven yeni uye oldum tam bilmiyorum da tovbe yarabbim!
Mecburen o birakacak beni havaalainana cunki vanin bi ilcesindeyim.hayir ucaga binerken onceden hazirladigim mesaji gonderecm bi daha da bana ulasamayacsk
Beni anlayan 2 yorum daha ikinize d3 tesekkur ederim benim aklim zaten basimda degil dusunemiyorim diyorum havada hakaretler uçuşuyor 3 gundur aglamaktan uyumuyorum sonra da akil yok fındık kadar diyorsunuz.umarim bu hakaretleri edenler benim durumuma dusmez