erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

bak aynısı kız arkadaşım yaşadı evet oda bazı şeyleri yaşadı seviyorum dedi dayak yedi üstelik aldatıldı ve o kişi tarafından sonrada terk edildi hemde iftira attı o kişi kız arkadaşıma benle oldun başkalarıyla beraber olmadığını nerden bileyim deyip seven adam ne sevdiğine dokunur nede döver inan bana arkadaşım üzüntüden yüz felci bile geçirdi bak o seni terk edip daha kötü şeyler yaşatmadan ayrıl ve sana ulaşmasına izin verme
Haklisin erkeklr adi yaparlar ah aptal kfam ahhh aptalim salagimm kendi elimle kendi kuyumu kazdim

senın gercekten aklın basında değil..umarım bana bunu dıyenler bunu yasamaz dıyorsun..alttan alttan beddua eder gıbı denır mı oyle hıc...

marlynmonroe arkadasımızın dedıgı gıbı sen hıncını ondan cıkaramayınca bıze saldırıyosun..
banane kı senden ıstersen ağlamaktan gözlerın pörtlesın dıyemıyorum ıste..
aklın basına gelsın dıye tokat atılır ya ondan boyle sert yazdım

ama anladıgım kadarıyla sen o olaydan oturu korkuyosun...
bunu en son mesajından anladım ama korkma....
bıcok kısı soylemıs bıseycık olmaz...
kımseye kendını ıspatlamak zorunda degılsın...hangı devırdeyız ya
ama devır mevır fark etmıyor bu olay benı yakar dersen ne dıyım allah yardmcın olsun..
ama sakın o ınsanla olma olma olmamalısın
zından etme hayatını
Korkuyrumnkesinlikle adim kotuye cikar yarin evlenmeye kalkarim duyunca terkeder gidr herkese yayar diye korkuyorum

Korkuyrumnkesinlikle adim kotuye cikar yarin evlenmeye kalkarim duyunca terkeder gidr herkese yayar diye korkuyorum

ıftıra atıyor de,,yanı eger ıspatı yoksa dırek savun kendını savasmak zorundasın anlasılan :KK43:

iliski yasamis olabilirsiniz,bu sizi ne kucultur ne hayatinizi karartir..ama bu adamla beraber olmaya devam ederseniz iste ozaman gun yuzu gormezsiniz..
artik nefesinizi hic tuketmeyin..ayrildim senden bitti filan demeye bile gerek yok.
alin esyalarinizi,yarin o evde yokken cikin gidin evinden..birdaha da asla ve asla sizinle irtibata gecmesine izin vermeyin..tlf numaranizi hemen degistirin..
benzer bi durum benim yakin bi arkadasimin basina gelmisti..aynen sizin gibi ayrilmadi cunku iliski yasamisti..sonra oyle okkali bi tekme yedi ki o hayatindaki pislikten..
daha fazla kendinizi rezil etmeyin.
agzinizi bicak acmasin ona karsi..
Demi hayatin sonu degil hayatimi zindan edecegine yalniz yasarim daha iyi

Iyi misin sen ben ilk kez bugün girdim bubsiteye ilkte bu konum baska konu falan yok adminler bakabilir.ya fake olsam ne gececek elime odulmu veriyolar bu konuyu acinca ven yeni uye oldum tam bilmiyorum da tovbe yarabbim!
arkadasim ben sanami fakesin diyorum bi once oku istersen kimin mesajini alintilamisim.
pembeolsunn isimli uye size cevap vermis benim kocam bana bagirmaz bile diye ki kendisinin kocasinin onu dovup surukledigine dair bir konusuna cevaplar akiyo bu arada. o sebeple fake hesap olabilirsin dedim pembeolsunn'e sana degil yani.
sana degil yani. daha aciklayayimmi?

arkadasim ben sanami fakesin diyorum bi once oku istersen kimin mesajini alintilamisim.
pembeolsunn isimli uye size cevap vermis benim kocam bana bagirmaz bile diye ki kendisinin kocasinin onu dovup surukledigine dair bir konusuna cevaplar akiyo bu arada. o sebeple fake hesap olabilirsin dedim pembeolsunn'e sana degil yani.
sana degil yani. daha aciklayayimmi?
Gormedim pardon su an herkes bana fakes in diyio duruyorda bana zannettim

Bir hata yapmissin. Cumartesine kadar bekleme taksi yok mu hemen git onun yanindan durma kaç. Uzulme de degmez o adam degil sadece cinsiyeti erkekmis de gec daha cok gencsin.

Tabikide benim yerime koyun bi kendinizi

yok koyamam yanı ıstesem de koyamam zaten cunku aılemle yasamıyorum
ama yıne de baska korktugun bısey yoksa diren,,ıftıra atıyor de..zaten karsına cıkan kısı aynı kafadan olmasın artık yas kaç ozel degılse

konunuzu detayıyla takip etmedigim icin bilmiyorum ancak hakaret edenleri veya uslubu duzgun olmayanlar yorumlar icin kib butonunu kullanabilirsiniz.

bu yuzunu bilmiyor olabilirsiniz de, yıllar sonra degismis olabilirdi de... her sey mumkun.
su an sizi mutlu etmiyor, üstelik canınızı yakmaktan cekinmiyor. onunla degil aynı evde durmak dısarda bile yanyana gelinecek bir insan olmadıgı acık.

elbette bir tek siz degilsinizdir ancak kendi hatalarınızı baskalarının yasadıkları uzerinden anlamlandırmaya veya normallestirmeye calısmayın.
siz dunyadaki nadir olaylardan birini de yasamıs olsanız, herkesin istisnasız basına gelen bir olay da olsa su an yapmanız gereken sey acık ve net.

ona ayrıldıgınızı soylemeye bile gerek yok, toplayın esyalarınızı gidin.
sonrasında gorusmek isterse ofkeli olacagını asla unutmayın, bence hicbir sekilde gorusmeyin fakat farklı davranacak olursanız da siddet egiliminden oturu yalnız kalmamaya ozen gosterin.

yasadıgınız sey dunyanın ne sonu ne de baslangıcı. sadece sizin hayatınızdaki olaylardan bir tanesi.
yetiskin cogu insan yasıyor. olsa olsa cinsel yonden saglıklı oldugunuzu gosterir.

kimseyi de ilgilendirmez bu sizin özeliniz.
emin olun sizin karsı taraf icin takılı kalmayacagınız gibi sizde de buna aldırıs etmeyecek pek cok insan var.
asla bunu bir eksiklik olarak gormeyin.
eger icinizi rahatlatacaksa bircok insan evlenip bosanıyor, bunun gibi de dusunebilirsiniz.
o kisiyle birlikte yolunuza devam etmek su an kendinize yapacagınız en buyuk kotuluk olur. tavsiyem zaman kaybetmeden sonlandırmanız olur.
Tesekkur ederim guc aliyorum bunlarinokudukca.tek istedigim zaten beni bu hayatima adamakilli devam etmek onsuz tertemiz yepyeni

Uzuldum :KK43: cabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))

Ben de sasirdim esim bana bagirmaz bile demis 'pembeolsunn', ama bu aksam konu acip bunlari yazmis:

"Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagirmazdi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorumm maasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr"

Insanlari neden kandiriyorsunuz???????

Ben de sasirdim esim bana bagirmaz bile demis 'pembeolsunn', ama bu aksam konu acip bunlari yazmis:

"Merhaba kizlar 2 gun onceye kadar hersey gunluk guneslikti . Esimle severek evlenmistik . Nisanliykende kv ile sorunlarim olmustu zaten ama esim bana hiz bagirmazdi esim anneciigni savunur beni ve kizimizi hic dusunmez ...simdi konuya giriyorum . kv deme gittik . Kv dem konusuyoduk soyle bisiy dedi ya x bu mayis memlekete gidelim mi dedi esim de tamam dedi sonra kv dem x gelmesin dedi bende dedim ki neden gelmiyeyim ? Kv dem neyin var ki orada dedi ? Ben de esimin memleketi hic yoktan yasadigim ulkenin bir ili gelemez miyim bir sakinca mi var dedim oda gelme sen yine huzurumuzu bozarsin dedi sonra esim sus be kadin anneme laf etme dedi herkezin icinde bagirdi bana tokat atti , dovdu orada eltimin ve esimin ablalarinin yaninda rezil oldum hic bu kadar asagilanmamistim sonra sacimdan surukledi diger odada bagirdi bana hemde 7 bucuk aylik hamileyken bu yetmiyor gibi ertesi gun zorla kolumdan surukleye surukleye annesine goturdu beni direndim bagirdim kimse duymadi zorla gittik kv deme kv dem baslatti torununun adi kendi adi olacakmis ben zaten karar vermistim ki kv demin ismini koymak zorunlulu degilim esim gozlerini portletti bende bagirdim artik burama kadar geldi yeter artik al anneciginle mutlu ol artik ben gidiyorum dedim o da ne halin varsa gor ama kizimi alicam senden dedi hemen esyami topladim babamin evine gittim suan babamin evindeyim ama kesin bosanicam ilk olan borsey bu saolsun kv dem esimi doldurmus bayagi boyle 180 derece dondu esim ne yapacagim kizlar bebegimi bdnden alir diye cok korkuyorumm maasim var 2500 tl ona muhtac degilim ablalarim bana yardim edin ne olurr"

Insanlari neden kandiriyorsunuz???????

waoww olaya bak bee deli oluyorum boylelerıne ya

yıne bır '' ablalarım bana yardım edin ne olur '' vakası

pesss

Öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir durum. Ayrıl demek kolay ama insan sevince o kadar da kolay olmuyor vazgeçmesi... Ben de bekarken benzer durumlar yaşamıştım. Şu anda evliyiz ve 1 de çocuğum var. Çok da mutluyuz. Sana tavsiyem onu kazanmak için ne gerekiyorsa yapman. Emin ol bir yolu mutlaka vardır.
Sana okuduğum ve çok faydasını gördüğüm bir kitabı da tavsiye edeceğim bir incele istersen
Öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir durum. Ayrıl demek kolay ama insan sevince o kadar da kolay olmuyor vazgeçmesi... Ben de bekarken benzer durumlar yaşamıştım. Şu anda evliyiz ve 1 de çocuğum var. Çok da mutluyuz. Sana tavsiyem onu kazanmak için ne gerekiyorsa yapman. Emin ol bir yolu mutlaka vardır. Sana okuduğum ve çok faydasını gördüğüm bir kitabı da tavsiye edeceğim bir incele istersen: ....Kitaptakileri sabırla uygularsan kısa sürede sonuca ulaşacaksındır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim duymak istedikelrim nasihat hakaret d3gil yorumun o kadar guzel ki tavsiyen ogudun icin tesekkurler benim boyl3 bi yol gosterilmeye ihtitacim vardi.erkeksis kalirim diye korkmuyorum herkes yasadigim seyi biliyor gibime geliyor barm yolda yururken herkes bana ogrenir duyarda fahise der diye korkuyorum erkeksiz kalmaktan degil
insanların sana verdiği değer senin kendine verdiğin değer üzerinden oluşur.
eğer sen insanlara kendine güvensiz olduğunu yansıtırsan seninle alay ederler ve seni ciddiye almazlar, özgüvenliysen sözü geçen bir insan olursun, senin fikirlerine önem verirler.
ve burada yazanların aksine "bekaretini kaybettiği için pişman olan, kendini suçlu gören" kızlar ezilir. yaşadığını hayatın normali kabul edip yoluna devam eden kızlar zaten "kadın" olmuştur, olgundur, kendinden emindir ve kendileri gibi karşısındaki insanın geçmişine saygı duyan erkeklerle birlikte olurlar.
sakın ha sakın bekaretini diktirmek gibi bir ikiyüzlülük yapma.
sen neysen osun.
suçlu değilsin, hatalı değilsin.
inan bana erkeklerin tamamı yoz değil. karşısındaki kadının kararlarına saygı duyan erkekler de var.
ve seni evlenmeden cinsel ilişkiye girdin diye eleştiren insanları çok da önemseme, elbette dinle, aralarında muhakkak söylediği şeyler önemli olanlar vardır. benim annem de evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı ama geri kafalı bir kadın değil, sadece onun için "doğru" olan bu. seni yargılamadan doğru yolu gösteren insanlara kulak ver ama kendi doğruların kendi fikirlerin üzerinden oluşsun.
ve bu senin özel hayatın, onu hiç kimseyle paylaşmak zorunda değilsin. senin hayatın yalnızca seni ilgilendirir. sen bir yetişkin, kanunen kendi kararlarını alabilecek yaşta bir yetişkinsin. iki kişi arasında paylaşılanlar özeldir. ikiniz de yetişkin olduğunuza göre ortada bir suç yok, bu sebeple kendini suçlu hissetmene de gerek yok.
namusun falan kirlenmedi, bunu aklından çıkar, namusun beyninin içinde iki bacağının arasında değil, namus nasıl bir insan olduğunla alakalı, bakire olup olmamanla değil.
sen dürüst ve iyi bir insan olmaya çalış ve etrafında kadın ya da erkek fark etmez cinselliğinle değil değer yargılarınla ilgilenen insanlar olmasına dikkat et, böylece bütün sorunların çözülmüş olur.

Yanlış anlamayın ama erkeklerin kadına gösterdiği şiddetle tam tersi aynı şey değil. Burada zaten erkeğinki tekme tokat yani karşılaştırılabilir değil ama genel olarak söylüyorum ben.

Sıklet farkı gibi. Yani çok uzun yazmak da istemiyorum ama bir erkek bir kadına vuramaz kolay kolay, eğer o zihniyeti taşımıyorsa. Tabu gibi biraz. Kadın da vurmamalı elbette ama aynı etkiyi yaratmaz.

Şablon olarak bile kadının erkeğe vurması komik bulunur genelde. Ben hiç de komik bulmuyorum ama aynı şey de diyemem ikisi için.
Evet ben savunuyor değilim bu durumu. Klasman da farklı kabul ediyorum. Konu sahibi erkek arkadaşına vurmadan o dövmüş olsa arkasına bakmadan kaçmasını salık verirdim. Ama öfke patlaması yaşanmış görülen o ki. Yani benim savunduğum şu ki bir gaflet anına denk gelmiş olabilir iki arkadaşta.

eğer sen insanlara kendine güvensiz olduğunu yansıtırsan seninle alay ederler ve seni ciddiye almazlar, özgüvenliysen sözü geçen bir insan olursun, senin fikirlerine önem verirler.
ve burada yazanların aksine "bekaretini kaybettiği için pişman olan, kendini suçlu gören" kızlar ezilir. yaşadığını hayatın normali kabul edip yoluna devam eden kızlar zaten "kadın" olmuştur, olgundur, kendinden emindir ve kendileri gibi karşısındaki insanın geçmişine saygı duyan erkeklerle birlikte olurlar.
sakın ha sakın bekaretini diktirmek gibi bir ikiyüzlülük yapma.
sen neysen osun.
suçlu değilsin, hatalı değilsin.
inan bana erkeklerin tamamı yoz değil. karşısındaki kadının kararlarına saygı duyan erkekler de var.
ve seni evlenmeden cinsel ilişkiye girdin diye eleştiren insanları çok da önemseme, elbette dinle, aralarında muhakkak söylediği şeyler önemli olanlar vardır. benim annem de evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşı ama geri kafalı bir kadın değil, sadece onun için "doğru" olan bu. seni yargılamadan doğru yolu gösteren insanlara kulak ver ama kendi doğruların kendi fikirlerin üzerinden oluşsun.
ve bu senin özel hayatın, onu hiç kimseyle paylaşmak zorunda değilsin. senin hayatın yalnızca seni ilgilendirir. sen bir yetişkin, kanunen kendi kararlarını alabilecek yaşta bir yetişkinsin. iki kişi arasında paylaşılanlar özeldir. ikiniz de yetişkin olduğunuza göre ortada bir suç yok, bu sebeple kendini suçlu hissetmene de gerek yok.
namusun falan kirlenmedi, bunu aklından çıkar, namusun beyninin içinde iki bacağının arasında değil, namus nasıl bir insan olduğunla alakalı, bakire olup olmamanla değil.
sen dürüst ve iyi bir insan olmaya çalış ve etrafında kadın ya da erkek fark etmez cinselliğinle değil değer yargılarınla ilgilenen insanlar olmasına dikkat et, böylece bütün sorunların çözülmüş olur.

ne guzel soylemıssın her konuda boyledır degıl mı oysa...çözülmesi gereken tek ınsanlık sorunu bu

nasılsa bana mecbur, artık bende, bırakmaz beni diye -saçma- düşünceler dolanıyodur kafasında ve buna dayanarakta sana istediği gibi davranıyordur. düşünceye bak:KK57:

X