erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Lutfen yorum yapacaksaniz adamakilli yapin derdimi anlattim siz surekli bi elestirme pesindesiniz brn cozum istiyorum tamam elestirin ama rencide etmeden yada mantikli bi sekilde siz olsaniz ne yapardiniz

ben olsam oyle bır adama tenezzul bıle etmezdım..korkudan ölsem yıne yanıma zorla cagırmazdım
cunku ayıptır soylemesı pek gururluyumdur...
kendımı de ezdırmem ezdırenı de sevmem

oldu mu adamakıllı yorum ?
sen de oyle yap surda kendıne laf soylettırme
senın algılaman nasıl bılmıyorum ama daha agır yorum yapana tsk etmıssın
gozunu acc

sımdı nerdesınnn???napıyosun???o nerde??napıyo??
Ben su an onun evindeyim hala yarin arkadasima gidecem burdan cikip.eve geldi ben mutfakta oturuyodum sarilmaya calidti niye suratın asik falan d3di bende hic bisey yokmus gibibdavranma dedim ittim o kadar seni çekemem yasamaktan sogutursun adami dedi gitti.hala tv izliyor arada gelip mutfaga bakiyordu.yatar uyur birazdan

ben olsam oyle bır adama tenezzul bıle etmezdım..korkudan ölsem yıne yanıma zorla cagırmazdım
cunku ayıptır soylemesı pek gururluyumdur...
kendımı de ezdırmem ezdırenı de sevmem

oldu mu adamakıllı yorum ?
sen de oyle yap surda kendıne laf soylettırme
senın algılaman nasıl bılmıyorum ama daha agır yorum yapana tsk etmıssın
gozunu acc
Evet boyle bi durumda 3 gundur aglayip kafan gozun sis olunca anlamakta da zorla iyosun biliyo musun

Bence bir daha beni arama de ve hattini o an kir yeni bir hat al ulasamasn sana ilişki yasadim demissin elinde kayit filan yoktur umarim varsada bir şekilde onlari yok et ilerde basina bela olmasin
Kayit falan yokbtabikid3 sadece o gecenin sabahinda carsafin fotografini cekmisti bi fotograf var.

iliski yasamis olabilirsiniz,bu sizi ne kucultur ne hayatinizi karartir..ama bu adamla beraber olmaya devam ederseniz iste ozaman gun yuzu gormezsiniz..
artik nefesinizi hic tuketmeyin..ayrildim senden bitti filan demeye bile gerek yok.
alin esyalarinizi,yarin o evde yokken cikin gidin evinden..birdaha da asla ve asla sizinle irtibata gecmesine izin vermeyin..tlf numaranizi hemen degistirin..
benzer bi durum benim yakin bi arkadasimin basina gelmisti..aynen sizin gibi ayrilmadi cunku iliski yasamisti..sonra oyle okkali bi tekme yedi ki o hayatindaki pislikten..
daha fazla kendinizi rezil etmeyin.
agzinizi bicak acmasin ona karsi..

Evet boyle bi durumda 3 gundur aglayip kafan gozun sis olunca anlamakta da zorla iyosun biliyo musun

bak kızım ;

sana yasamaktan sogutursun dıyen adamın sana hayat vermesını beklersen daha cook beklersın

bu yaptıgın kendıne hakarettır...aglama anan baban yok mu meslegın yok mu
muhtac mısın ona
benım babam anam bırı bana tokat atıcak dunyayı yakar o adamıda tavana asardı valla

artı sunu da o kafacıgına sok..bu akıllar ısıne yarar emın ol
ınsanlara yok dunya ne hale gelmıs yok unutulcak sey degıl yok cennete gıdemezsın anlamına gelen yorumlar yaptırma

ılıskı yasadınsa yasadın nolucak kı..ıyı kı yasamıssın demıyorum kat ıyen..ama hayatına yenı bır yol cızdıkten sonra ne var yahu
kadın yapınca zına oluyorda erkek yapınca noluyor

kendıne gel ağlamayı kes..ağlama ona muhtac olma..cık gıt evınden

bunlar benım adamakıllı yorumlarım ben olsam napardımlarım

bak uzulurum boyle ınsanlara ben

kendıne deger ver.....tum canlılar bır kadından dunyaya gelıyor..onun emegı ıle onun verdıgı hayatla

kendıne deger ver....bırak bu işleri

Caresizim kizlar lutfen kimsem yok ciddi bi konu lutfen kimseye anlatamıyorum derdimi. Bana akil verin
Bu insanlar nasıl oldukları zamana bakıyorlar sadece anlamıyorum. Sevgilisiniz ve sizi dövmüş. Buna kimsenin hakkı yok. Biraz geleceğe bakın. Evlenseniz ileride sizi de çocuğunuzu da dövme ihtimali yok mu sizce. Şiddet oldu mu o iş olmaz. Ve siz hala nasıl barışırım diye düşünüyorsunuz. Allah akıl fikir versin, amin. Hele ki özgecan olaylarından sonra böyle bi şeyi nasıl kabul edebilirsiniz. Ayrılmak istemiyorsanız bile onun sizden af dilemesi ve sizin süründürmesi lazım.

Dayağını ye sonra korkuyorum diye sarıl ve uyumana devam et!!!!
Güzel olsan ne fayda akıl olmadıktan sonra al bavulunu Çek git ne mecburiyetin var anlamadım neye dayanıp neye sabrediyorsun niye!!!

Van'da böyle bir ilişki:KK57: suyunu içmiş memleketin ondan dır:KK53:

Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim
evli olsaydın yazdıklarım farklı olacaktı boşanmak kolay değil helede seviyorsan sadece sevgilisiniz hem seni dövmüş demek evli olsanız daha kötü şeyler yapacak bunlar sinyal canım kaç kaç üzülecen ağlayacan ama er geç bütün duygular biter zamanla git ve hiç arama telini değiştir yeni bir yol çiz hiç kimse vazgeçilmez degildir sevgiyi yanlış adamda arıyon

bak aynısı kız arkadaşım yaşadı evet oda bazı şeyleri yaşadı seviyorum dedi dayak yedi üstelik aldatıldı ve o kişi tarafından sonrada terk edildi hemde iftira attı o kişi kız arkadaşıma benle oldun başkalarıyla beraber olmadığını nerden bileyim deyip seven adam ne sevdiğine dokunur nede döver inan bana arkadaşım üzüntüden yüz felci bile geçirdi bak o seni terk edip daha kötü şeyler yaşatmadan ayrıl ve sana ulaşmasına izin verme

Beni anladiguniz icin tesekkur ederim.ben kimseden hakaret duymak icin acmadim bu konuyu anlamadigim bisey var herkes mi mukemmel kimse mi hata yapmadi aranizda kimsenin beyninin durdugu dusunemedigi cikmazda hisettigi zamanlar olmadi ben miyim bi tek?sadece fikir aliyorum sizden kimse bu kadar yüklenmesin.ben ona vurarak hatabyaptim ama sevmistim onu bu yuzunu bilmiyordum

konunuzu detayıyla takip etmedigim icin bilmiyorum ancak hakaret edenleri veya uslubu duzgun olmayanlar yorumlar icin kib butonunu kullanabilirsiniz.

bu yuzunu bilmiyor olabilirsiniz de, yıllar sonra degismis olabilirdi de... her sey mumkun.
su an sizi mutlu etmiyor, üstelik canınızı yakmaktan cekinmiyor. onunla degil aynı evde durmak dısarda bile yanyana gelinecek bir insan olmadıgı acık.

elbette bir tek siz degilsinizdir ancak kendi hatalarınızı baskalarının yasadıkları uzerinden anlamlandırmaya veya normallestirmeye calısmayın.
siz dunyadaki nadir olaylardan birini de yasamıs olsanız, herkesin istisnasız basına gelen bir olay da olsa su an yapmanız gereken sey acık ve net.

ona ayrıldıgınızı soylemeye bile gerek yok, toplayın esyalarınızı gidin.
sonrasında gorusmek isterse ofkeli olacagını asla unutmayın, bence hicbir sekilde gorusmeyin fakat farklı davranacak olursanız da siddet egiliminden oturu yalnız kalmamaya ozen gosterin.

yasadıgınız sey dunyanın ne sonu ne de baslangıcı. sadece sizin hayatınızdaki olaylardan bir tanesi.
yetiskin cogu insan yasıyor. olsa olsa cinsel yonden saglıklı oldugunuzu gosterir.

kimseyi de ilgilendirmez bu sizin özeliniz.
emin olun sizin karsı taraf icin takılı kalmayacagınız gibi sizde de buna aldırıs etmeyecek pek cok insan var.
asla bunu bir eksiklik olarak gormeyin.
eger icinizi rahatlatacaksa bircok insan evlenip bosanıyor, bunun gibi de dusunebilirsiniz.
o kisiyle birlikte yolunuza devam etmek su an kendinize yapacagınız en buyuk kotuluk olur. tavsiyem zaman kaybetmeden sonlandırmanız olur.

Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim
özellikle alıntıladım, ne yazdığını gör de oku.
yav biz sana ne diyek? tekmeler tokatlar havada uçuşuyor. ayrıl, yoluna bak yazacağımızı bile bile buraya yazıyorsun.
şaka gibisiniz yeminle.
hayır aşkı yaşamayı biz mi beceremedik, siz mi içinde şiddet olunca daha tutkulu oluyor sanıyorsunuz anlamıyorum ki?
adam sana tekme tokat girişiyor, itip kakıyor, g.tünü dönüp yatıyor, sen hala seviyorum diyorsun.
aferin!! çıkışta Kazen'e uğra, madalyanı taksın sana.

özellikle alıntıladım, ne yazdığını gör de oku.
yav biz sana ne diyek? tekmeler tokatlar havada uçuşuyor. ayrıl, yoluna bak yazacağımızı bile bile buraya yazıyorsun.
şaka gibisiniz yeminle.
hayır aşkı yaşamayı biz mi beceremedik, siz mi içinde şiddet olunca daha tutkulu oluyor sanıyorsunuz anlamıyorum ki?
adam sana tekme tokat girişiyor, itip kakıyor, g.tünü dönüp yatıyor, sen hala seviyorum diyorsun.
aferin!! çıkışta Kazen'e uğra, madalyanı taksın sana.

:anneadayı:

Ben su an onun evindeyim hala yarin arkadasima gidecem burdan cikip.eve geldi ben mutfakta oturuyodum sarilmaya calidti niye suratın asik falan d3di bende hic bisey yokmus gibibdavranma dedim ittim o kadar seni çekemem yasamaktan sogutursun adami dedi gitti.hala tv izliyor arada gelip mutfaga bakiyordu.yatar uyur birazdan
Hiç mantıklı gelmedi bu bana sarılmaya çalışıyor sen kırgın davranınca seni aşağılayıp kendi halinde takılıyor ya bu konu fake yada boşuna Kürek çekiyorsun adamın zerre umurunda değilsin.
Aşkı sevgiyi bırak bi kenara sana insan olarak SAYGI duymayan bi tip var karşında
SAYGI yoksa aranızda sevgiyi boşuna arama!
Sürekli ne yapmayalım akıl verin deyip duruyorsun Kurtul kaç diyorlar sana, bunu yapmayacağın için istediğin cevap bu değil
Bu gece için onun gönlünü almak için ( kendince)
Fantezimi üretelim şimdi sana?
Oluru yok başka bi cevabı yok bu sorunun.
Dayak yemek, hor görülmek istiyorsan devam,
Yok katlanamıyorum diyorsan tamam deyip yeni hayatını kuracaksın

Carsafin fotosunumu çekti.sanirim ilk birlikteliğin dogudada çarşaf gösterme geleneği var.e siz evlenmeden önce bu isi yaptiniz olurda evlenirsek çarşaf yerine foto gösteririz diyemi düşündü.başka biseye yoramadm.carsafli fotoda sizin ciplak resminiz yoksa sorun değil o foto.

gerçekten çok üzülüyorum böyle genç kızlara. gitsen baksan, yüzüne bakmaya doyamayacağın, anasının babasının üzerine titrediği, güzelim, akıllı pırıl pırıl bir genç kızdır.
yazdığımı tekrar okudum, biraz sert çıkmış ama öyle üzülüyorum, öyle öfkeleniyorum, öyle korkuyorum ki böyle yazdıklarında.
kendilerine şiddetle yaklaşan adamlarla sevgi kelimesini aynı cümlede kullandıklarında ödüm kopuyor. 3-5 yıl sonra buraya kocam beni hamileyken tekmeledi diye konu açacaklar çünkü biliyorum.
belki biri sert çıkışırsa durup n'oluyoruz derler.
her gün sokaklarda bir sürü kadın dayak yiyor ve susuyor. istiyorum ki susmasınlar ama işte ne demişler köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağarmış.
dilerim aklını başına toplar, uzaklaşır o adamdan.
yemin ediyorum kendimi 70 yaşında hissediyorum bu forumda bazen

X