Beni anladiguniz icin tesekkur ederim.ben kimseden hakaret duymak icin acmadim bu konuyu anlamadigim bisey var herkes mi mukemmel kimse mi hata yapmadi aranizda kimsenin beyninin durdugu dusunemedigi cikmazda hisettigi zamanlar olmadi ben miyim bi tek?sadece fikir aliyorum sizden kimse bu kadar yüklenmesin.ben ona vurarak hatabyaptim ama sevmistim onu bu yuzunu bilmiyordum
konunuzu detayıyla takip etmedigim icin bilmiyorum ancak hakaret edenleri veya uslubu duzgun olmayanlar yorumlar icin kib butonunu kullanabilirsiniz.
bu yuzunu bilmiyor olabilirsiniz de, yıllar sonra degismis olabilirdi de... her sey mumkun.
su an sizi mutlu etmiyor, üstelik canınızı yakmaktan cekinmiyor. onunla degil aynı evde durmak dısarda bile yanyana gelinecek bir insan olmadıgı acık.
elbette bir tek siz degilsinizdir ancak kendi hatalarınızı baskalarının yasadıkları uzerinden anlamlandırmaya veya normallestirmeye calısmayın.
siz dunyadaki nadir olaylardan birini de yasamıs olsanız, herkesin istisnasız basına gelen bir olay da olsa su an yapmanız gereken sey acık ve net.
ona ayrıldıgınızı soylemeye bile gerek yok, toplayın esyalarınızı gidin.
sonrasında gorusmek isterse ofkeli olacagını asla unutmayın, bence hicbir sekilde gorusmeyin fakat farklı davranacak olursanız da siddet egiliminden oturu yalnız kalmamaya ozen gosterin.
yasadıgınız sey dunyanın ne sonu ne de baslangıcı. sadece sizin hayatınızdaki olaylardan bir tanesi.
yetiskin cogu insan yasıyor. olsa olsa cinsel yonden saglıklı oldugunuzu gosterir.
kimseyi de ilgilendirmez bu sizin özeliniz.
emin olun sizin karsı taraf icin takılı kalmayacagınız gibi sizde de buna aldırıs etmeyecek pek cok insan var.
asla bunu bir eksiklik olarak gormeyin.
eger icinizi rahatlatacaksa bircok insan evlenip bosanıyor, bunun gibi de dusunebilirsiniz.
o kisiyle birlikte yolunuza devam etmek su an kendinize yapacagınız en buyuk kotuluk olur. tavsiyem zaman kaybetmeden sonlandırmanız olur.