- 4 Aralık 2014
- 303
- 135
Bence bir daha beni arama de ve hattini o an kir yeni bir hat al ulasamasn sana ilişki yasadim demissin elinde kayit filan yoktur umarim varsada bir şekilde onlari yok et ilerde basina bela olmasinAyrilacam zaten yaninayrildim bunu ona soyleyecem
Lutfen yorum yapacaksaniz adamakilli yapin derdimi anlattim siz surekli bi elestirme pesindesiniz brn cozum istiyorum tamam elestirin ama rencide etmeden yada mantikli bi sekilde siz olsaniz ne yapardiniz
Ben su an onun evindeyim hala yarin arkadasima gidecem burdan cikip.eve geldi ben mutfakta oturuyodum sarilmaya calidti niye suratın asik falan d3di bende hic bisey yokmus gibibdavranma dedim ittim o kadar seni çekemem yasamaktan sogutursun adami dedi gitti.hala tv izliyor arada gelip mutfaga bakiyordu.yatar uyur birazdansımdı nerdesınnn???napıyosun???o nerde??napıyo??
Evet boyle bi durumda 3 gundur aglayip kafan gozun sis olunca anlamakta da zorla iyosun biliyo musunben olsam oyle bır adama tenezzul bıle etmezdım..korkudan ölsem yıne yanıma zorla cagırmazdım
cunku ayıptır soylemesı pek gururluyumdur...
kendımı de ezdırmem ezdırenı de sevmem
oldu mu adamakıllı yorum ?
sen de oyle yap surda kendıne laf soylettırme
senın algılaman nasıl bılmıyorum ama daha agır yorum yapana tsk etmıssın
gozunu acc
Kayit falan yokbtabikid3 sadece o gecenin sabahinda carsafin fotografini cekmisti bi fotograf var.Bence bir daha beni arama de ve hattini o an kir yeni bir hat al ulasamasn sana ilişki yasadim demissin elinde kayit filan yoktur umarim varsada bir şekilde onlari yok et ilerde basina bela olmasin
Iliski yasadim
Evet boyle bi durumda 3 gundur aglayip kafan gozun sis olunca anlamakta da zorla iyosun biliyo musun
Bu insanlar nasıl oldukları zamana bakıyorlar sadece anlamıyorum. Sevgilisiniz ve sizi dövmüş. Buna kimsenin hakkı yok. Biraz geleceğe bakın. Evlenseniz ileride sizi de çocuğunuzu da dövme ihtimali yok mu sizce. Şiddet oldu mu o iş olmaz. Ve siz hala nasıl barışırım diye düşünüyorsunuz. Allah akıl fikir versin, amin. Hele ki özgecan olaylarından sonra böyle bi şeyi nasıl kabul edebilirsiniz. Ayrılmak istemiyorsanız bile onun sizden af dilemesi ve sizin süründürmesi lazım.Caresizim kizlar lutfen kimsem yok ciddi bi konu lutfen kimseye anlatamıyorum derdimi. Bana akil verin
carsafin fotosunu niye cektiniz sakladinizKayit falan yokbtabikid3 sadece o gecenin sabahinda carsafin fotografini cekmisti bi fotograf var.
evli olsaydın yazdıklarım farklı olacaktı boşanmak kolay değil helede seviyorsan sadece sevgilisiniz hem seni dövmüş demek evli olsanız daha kötü şeyler yapacak bunlar sinyal canım kaç kaç üzülecen ağlayacan ama er geç bütün duygular biter zamanla git ve hiç arama telini değiştir yeni bir yol çiz hiç kimse vazgeçilmez degildir sevgiyi yanlış adamda arıyonMerabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim
Beni anladiguniz icin tesekkur ederim.ben kimseden hakaret duymak icin acmadim bu konuyu anlamadigim bisey var herkes mi mukemmel kimse mi hata yapmadi aranizda kimsenin beyninin durdugu dusunemedigi cikmazda hisettigi zamanlar olmadi ben miyim bi tek?sadece fikir aliyorum sizden kimse bu kadar yüklenmesin.ben ona vurarak hatabyaptim ama sevmistim onu bu yuzunu bilmiyordum
özellikle alıntıladım, ne yazdığını gör de oku.Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim
özellikle alıntıladım, ne yazdığını gör de oku.
yav biz sana ne diyek? tekmeler tokatlar havada uçuşuyor. ayrıl, yoluna bak yazacağımızı bile bile buraya yazıyorsun.
şaka gibisiniz yeminle.
hayır aşkı yaşamayı biz mi beceremedik, siz mi içinde şiddet olunca daha tutkulu oluyor sanıyorsunuz anlamıyorum ki?
adam sana tekme tokat girişiyor, itip kakıyor, g.tünü dönüp yatıyor, sen hala seviyorum diyorsun.
aferin!! çıkışta Kazen'e uğra, madalyanı taksın sana.
Hiç mantıklı gelmedi bu bana sarılmaya çalışıyor sen kırgın davranınca seni aşağılayıp kendi halinde takılıyor ya bu konu fake yada boşuna Kürek çekiyorsun adamın zerre umurunda değilsin.Ben su an onun evindeyim hala yarin arkadasima gidecem burdan cikip.eve geldi ben mutfakta oturuyodum sarilmaya calidti niye suratın asik falan d3di bende hic bisey yokmus gibibdavranma dedim ittim o kadar seni çekemem yasamaktan sogutursun adami dedi gitti.hala tv izliyor arada gelip mutfaga bakiyordu.yatar uyur birazdan
gerçekten çok üzülüyorum böyle genç kızlara. gitsen baksan, yüzüne bakmaya doyamayacağın, anasının babasının üzerine titrediği, güzelim, akıllı pırıl pırıl bir genç kızdır.