erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

Gecenin bi saatind3 bunu yapti annem babam bagirmaya kıyamaz ken hemde
Uzuldum cabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim bana bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))

Tesekkur ederim canim bugun cok dusundum beynimi zorlayarak aglayarak hem de.ayriliktan baska oluru yok adamin verdigu deger yok sevgi yok saygi yok.ben kendi kendime daha mutlu olurum en azidnan bi sikinti yaratan olmaz

Sindirecem demiyorum 3 4 gundur her gun agliyorum o o kadar rahat ki hic takmiyor bile hatta bana diyor ki surst asiyorsun hayattan bıktırdn bende acaba ben mi sucluyum diye sormak istedim siz3.affetmem tabikide sadece o da surunsun ceksin beter olsun istiyorum

Bu gerçekse sizin kendinize saygınız yok, hiç yok. Kendinize saygınız olduğu gün sevgiyi bulursunuz.
Ya da " tekme tokat dövdü, korktuğumdan sarılarak uyudum, temizlik yapıyorum" acaba beni sevmiyor mu , süslü gecelikler mi giymeye başlasam diye bir sonuca varıp hayatınızı böyle zavallı bir şekilde geçirin.

Arkadaslar tazacaklarini yazmislar daha bir sey demeye gerek yok ama sizin iliski coktan bitmis ve sizin zorunuzla ilerliyor gibi geldi bana. Yani sizi doven birinden ilgi sefkat beklemek ne demek...
gec anladim duzelir diye bekledim hep ama olmadi

Bu gerçekse diye biseymi var ben ilk defa boyle bi forum gordum kim neden boyle biseye bi sakaya zaman ayirsin ki.komiksiniz.kendime saygimi guvenimi kaybettigimi daha net goruyorum artik evet

Tesekkur ederim canim bugun cok dusundum beynimi zorlayarak aglayarak hem de.ayriliktan baska oluru yok adamin verdigu deger yok sevgi yok saygi yok.ben kendi kendime daha mutlu olurum en azidnan bi sikinti yaratan olmaz

hayır yanı adamın verdıgı deger yok sevgı yok dıyosun hala da sankı adam sevgı verse ya da sen verdıgını zannetsen tekme tokat doven adamla devam mı edıceksın..

ıyıymıs valla senın kendıne verdıgın deger adamın ederi kadar bıle yok

Hayatının en büyük hatası bu bence!...Allah ıslah eylesin...Sevdiğin kişi ile evlendikten sonra yaşasan emin ol her iki cihan da da diyeyim daha huzurlu mutlu olurdun..Demek şu oluyor ki hevesi geçmiş Allah korkusu olur ya insandan..

ÖZETLEMEK İSTİYORUM ...ÇİVİSİ ÇIKMIŞ DÜNYAYI
KİMSENİN ALLAHTAN KORKUSU YOK ..CAN KAST , ZİNA , SONUMUZUN GELDİĞİNİ VE BİZİM BUNUN BİLİNCİNDE HALA AMA HALA OLMADIĞIMIZI GÖSTERİYOR.

Allah sana kolaylık versin.Sabır versin yaşadığım kolay değil ve unutulacak birşey değil.

Dayak yemissiniz.git demiş.önemsememiş.adamin kölesi gibi ev temizlemeler is yapmaları alttan almalar mecbur musunuz.diyelim evlendin.seni istedi e sen bastan kabuleetmiş olcan dayak olayini.dicek evlenmeden de dövmüş tm vazgeçmemişti benden omur boyu dayakmi yemek asagilanmakmi istiyorsun.tabiki ayrilmalisin.

O dayağa verdiğin ilk tepki evi terk etmek olmalıydı. Sonradan verilen tepki işe yaramıyor canım...

Ayrilacam zaten yaninayrildim bunu ona soyleyecem

hersey duzelecek ama biliyorum yine ayaga kalkacam ben tutacak Allah elimden

yok daha erken bence bır dayak daha atsın şöyle bır dagılsın agzın burnun oyle tepkı verırsın canım :)
hey allam ya
Lutfen yorum yapacaksaniz adamakilli yapin derdimi anlattim siz surekli bi elestirme pesindesiniz brn cozum istiyorum tamam elestirin ama rencide etmeden yada mantikli bi sekilde siz olsaniz ne yapardiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…