tatlımmmmm hemn çık o evden git biletini al okuluna dön haber bile verme salla gitsin değmez yani. seni seven böle sever deil git diktr zarınıda bunalrın çözümü var tıbta ama dayak yemenin çözümü yok malesf. gercekler acıdr aklını basına al. hıc bısy ıcın gec deılFake degilim maalesef.
Ya saçmalama Allah aşkına!! Ne demek dönüşü yok bu kadar mı kadının kıymeti!! Önce kafandan bu düşünceyi hemen at ne yaşadıysan yaşadın hayatını böyle saçma bi sebepten dolayı çöpe mi atacaksın?! Kendine güven. Eminim bu düşünceni erk arkına da ysnsotmışsındır ne olduysa oldu hiç önemli değil böyle bi sebepten dolayı elbette evlenecek değilim tarzı ysklaşmalıydın. Tavrını değiştir hemen erkek arkadaşına da o konuda hiçbir sıkıntın olmadığını göster. Sen zaten bana ne yaparsan yap gidemem diye yansıtırsan daha neler yapar. Sen insansın ya herkesten daha çok kıymet vermelisin kendine sevip güvenip yyaşadığın bişey seni ömür boyu mutsuzluğa mahkum etmesin.Lutfen kimse yargilamasin kimse istemez boyle bi durumu bende biliyodum cekip gitmeyi ama ada i
Kimse elestirmesin lutfen caresizim cekip gitmek hatta bu kadar gurursuzlugumu dusununce olmeyo bile dusunuyorum ama caresizim yasadıklarımizin geri donusu yok
Haklisinben. O korkuyu gösterdiğim icin o bunlsri yspti zaten banaYa saçmalama Allah aşkına!! Ne demek dönüşü yok bu kadar mı kadının kıymeti!! Önce kafandan bu düşünceyi hemen at ne yaşadıysan yaşadın hayatını böyle saçma bi sebepten dolayı çöpe mi atacaksın?! Kendine güven. Eminim bu düşünceni erk arkına da ysnsotmışsındır ne olduysa oldu hiç önemli değil böyle bi sebepten dolayı elbette evlenecek değilim tarzı ysklaşmalıydın. Tavrını değiştir hemen erkek arkadaşına da o konuda hiçbir sıkıntın olmadığını göster. Sen zaten bana ne yaparsan yap gidemem diye yansıtırsan daha neler yapar. Sen insansın ya herkesten daha çok kıymet vermelisin kendine sevip güvenip yyaşadığın bişey seni ömür boyu mutsuzluğa mahkum etmesin.
Haklisin salakliklarim iste gözüm kor olmustu resmenBu yoruma koca bir
Saka olmasini en cok ben isterdim bi zamnlar adam diye sarildigum kisinin kardan adam olduğunu görmenin zsaka oldugunu en cok ben gormek isterdimSen sakamisin??? Ben iki yıllık evliyim eşim daha bir tokat almadı siz sevgilisiniz evlenince neler yapar allah bilir ama bana ciddi gelmedi sanki biri dalga geçmek için yazmış gibi geldi
Kesinlikle bi gaflet aniydi ama ben telafisinu yapmaya calsiirken onun hala beni suclu bulmasi beni iliskimi degersiz hissettirdiEvet ben savunuyor değilim bu durumu. Klasman da farklı kabul ediyorum. Konu sahibi erkek arkadaşına vurmadan o dövmüş olsa arkasına bakmadan kaçmasını salık verirdim. Ama öfke patlaması yaşanmış görülen o ki. Yani benim savunduğum şu ki bir gaflet anına denk gelmiş olabilir iki arkadaşta.
Oyle zaten o yuzden boyle davraniyor konustum dun bana diyo ki ben yalniz yasamak istiyorum sikildim artik boguldum ozur dileyip yalvarmasi gereken yerde daha da eziyornasılsa bana mecbur, artık bende, bırakmaz beni diye -saçma- düşünceler dolanıyodur kafasında ve buna dayanarakta sana istediği gibi davranıyordur. düşünceye bak
Senin esin belki telafisini yapmaya calismistir bizde oyle bişeyde olmadi hadi diyorum yapti bende cok uzerine gitmis olabilirim sorunalri var vurdu dovdu kirdi peki neden telafisi yok hatta fiziksel siddeti geciyorum psikolojik siddete de maruz bırakıyor brni bu kadarida fazla degilmi neden diyorum kiymet bilmiyor demekki bitmis herseu demekk ki kaybetme korkusu yokÖncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir durum. Ayrıl demek kolay ama insan sevince o kadar da kolay olmuyor vazgeçmesi... Ben de bekarken benzer durumlar yaşamıştım. Şu anda evliyiz ve 1 de çocuğum var. Çok da mutluyuz. Sana tavsiyem onu kazanmak için ne gerekiyorsa yapman. Emin ol bir yolu mutlaka vardır.
Sana okuduğum ve çok faydasını gördüğüm bir kitabı da tavsiye edeceğim bir incele istersen
Öncelikle geçmiş olsun gerçekten zor bir durum. Ayrıl demek kolay ama insan sevince o kadar da kolay olmuyor vazgeçmesi... Ben de bekarken benzer durumlar yaşamıştım. Şu anda evliyiz ve 1 de çocuğum var. Çok da mutluyuz. Sana tavsiyem onu kazanmak için ne gerekiyorsa yapman. Emin ol bir yolu mutlaka vardır. Sana okuduğum ve çok faydasını gördüğüm bir kitabı da tavsiye edeceğim bir incele istersen: https://hesap.clickmerkez.com/scripts/click.php?a_aid=carikan84&a_bid=bd58f097 Kitaptakileri sabırla uygularsan kısa sürede sonuca ulaşacaksındır...
Umarim oyle olur umarim artik olumu dusunme noktasina geldimYa arkadaşım evli bile degilsin elini salla çık git. Eminim seni anlayacak deger verecek biri çıkar karşına.
Canım lütfen eşyalarını hemen topla ve git o manyağın evinden bi da arama açma tlflarını bak bu ilişkinin olumluya dönüşmesi imkansız kendini küçük düşürme daha fazla onun gözünde. Arkadaşlar da söylemiş zaten böyle bişey yaşayıp ilk ayrılan sen değilsin sen bi zardan ibaret değilsin sen her insan gibi çok kıymetlisin. Kendine kıymet veriyosan hemen kurtul o manyaktan. Çok dert ediyosan evlenmezsin kimseyle ama bunları şimdi düşünme hayatını mahvetmeOyle zaten o yuzden boyle davraniyor konustum dun bana diyo ki ben yalniz yasamak istiyorum sikildim artik boguldum ozur dileyip yalvarmasi gereken yerde daha da eziyor
Saçmalama ne ölümü yaUmarim oyle olur umarim artik olumu dusunme noktasina geldim
Nasil ya saka yaptiginizi dusunuyorum. ya da bu yorumda degil de actiginiz konuda saka yapmis olun gercek olmasin. Arkadasim siz degil miydiniz dun konu acip esim beni eltimin kaynimin yaninda soyle dovdu boyle dovdu diyen. Inanin hamile halimle sok oldugum icin hafizama yer etti yoksa ki aklimda tutacak degilim ama yanlis hatirliyorsam da duzeltin lutfenUzuldumcabul ayril sen gencecik guzel bir kizsin sana deger verecek bir insani bul :) benim esim ban. bagirmaz bile senin karsinada boyle bir adam cikmasi dilegiyle :))
Oyle zaten o yuzden boyle davraniyor konustum dun bana diyo ki ben yalniz yasamak istiyorum sikildim artik boguldum ozur dileyip yalvarmasi gereken yerde daha da eziyor
Sen isin dozunu kacirmissin , filmlerdeki gibi olcagini sandin heralde , sen tokat atican o da yanagini tutacak yuruyup gidicek falan ... Tokat nedir Allah askina , tamam o da seni doverek iyi bisey yapmamis ama sen pandoranin kutusunu acmissin bi kere . Yapma bidaha iliskinizde siddet en son care bile olmasin..Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim