erkek arkadasim ayni evdr yuzume bile bakmiyor

u3838

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2015
159
17
33
Merabalar yeni uyeyim bana yardımcı olun birazcik fikir verin kafayi yeme noktasindayim.1 yıllık iiliskim var aileler biliyor .van da calisiyor ogretmen yanina ziyaretr geldim ben basks bi ilde ogrenciyim.bi takim kavgalarımız oldu en son tartistik ben kendime hakim olamadım tokat attim o da kalkti tekme tokat dovdu beni sonra durdu kalkti gitti diger odaya uyudu uyandirdim kolumdan tutup digr odaya goturmeye calisti agladim korkuyroum diye yaninda uyudum.ertesi gun dayanamdim yine ben isten gelince konuştum o da ozur diledi.ama eskisi gibi davranmıyor ben yemek temizlik herşeyi yapiyorum.2 gune gidicem ama huc bi sekildr takmiyor beni.bana surekli git bi an once diyor.arkadaslari bile ben gidicem diye program yapiyorlar yemege davet ediyolar.dun yine toplandik saz muzik falan yaptik o yatti uyudu baskasinin evinde.eve geldik ben yattim döndü arkasini uuyudu gunlerdir boyle sarilmiyor bi sevgisini vermiyor.asiri soguk.arkadaslarinin esleri sen nedrn cekiyosun ki bunu sen cok guzelsin biz cok sasirdik onunla sevgili olduguna diyor herkes ayni seyi soyliyor aslinda.ama benim umrumda degil istedigim sadece sevgiydi ondan.sizce ne yapmaliyim

Dayak yemeye devam etmelisin. Seni sevmeyen istemeyen bu adama sikica yapismalisin, asla birakmamalisin. Seni sevmedigini belli etse de , kotu davransa da umursamamalisin, aynen devam.
Lutfen kimse yargilamasin kimse istemez boyle bi durumu bende biliyodum cekip gitmeyi ama ada i
Dayak yemeye devam etmelisin. Seni sevmeyen istemeyen bu adama sikica yapismalisin, asla birakmamalisin. Seni sevmedigini belli etse de , kotu davransa da umursamamalisin, aynen devam.
Kimse elestirmesin lutfen caresizim cekip gitmek hatta bu kadar gurursuzlugumu dusununce olmeyo bile dusunuyorum ama caresizim yasadıklarımizin geri donusu yok

şaka mısınız??
tekmeler tokatlar...
sizce ortada bi sevgi var mı??

Ne yaşadınız birlikte mi oldunuz? Ki bu olsa bile dönüşü var kendinizi kandırmayın.

Sana git diyor dayak yediğin halde hala kalıyorsun adamın evini temizliyorsun ve burada ne yapmalıyım diye soruyorsun arkadaşım tekme tokat dayak yemişssin hala adamın yanındasın onunla uyuyorsun git diyor gitmiyorsun ee devam et o zaman.

Biliyorum yok ama lutfen kizlar yardimci olun artik mantikli düşünemiyorum aglamaktan harap bi haldeyim
Ben onunla iliski yasadim kizlar nasil rest cekebilirim olmek istiyorum

ee yani?
yaşadıysan yaşadın, bütün ömrün boyunca dövülmek mi istiyorsun?
zaten adamın seni salladığı yok, dön okuluna daha da arama sorma. meslek sahibi olursun güzel güzel, yaşar gidersin işte.

yaşadıklarımızın geri dönüşü yok diyorsun cinsel anlamda diyorsun yanılmıyorsam..

ebe yavrum bir erkeğe köle olacağını bile bile neden yaşıyorsun birşeyleri.. ailen çevren kaldıramayacaksa bu durumu neyi göze alarak yola çıktın... neyine güvendin bacımm.. ne desem boş madem iş buralara kadar geldi yapacak tek şey bütün bu işlere korkusuzca nasıl cesaret ettiysen yine cesaret edip bu adamdan ayrılacaksın bitireceksin bu işi. önüne bakacaksın yoğurdu üfleyerek yiyeceksin

Kizlar insan bazen dusunemiyor diyorum ya beynim durdu cidden dusunemiyorum döndüğümde psikolohik tedavi alacam cok yıprandım sadece dertlesmek istedim ne olur beni hor gormeden cevap verin destek olun giden3 kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…