• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

Adam tartismasini yapmis zaten bence gitmisken yapar erkegin tatil anlayisi icki cinsellik kumar erkek ne anlar tatilden:KK53:

antalyaya gidipde rusla yatmayacak erkek tanımıyorum. ruslar zaten bırakmazlar onu. çok aşırı tipsizse belki kendine güveni olmadığından bu iş olmaz .aksinin imkanı yok. yapmayacak olsa bile erkek erkekeğe gidiyor erkek arkadaşları mutlaka yoldan çıkartacak onu. çok büyük yanlış etmişsin izin vermekle.
Kaç yıllık konuyu neden hortlattınız

Bu kadar keskin kanıya nasıl sahip oldunuz

Ben gönderdim hem de nişan gecesi parmağındaki yüzüğü alıp da kaybeder diye

Şimdi imkan olsa yine gider yani

Saçmalamış işte cevap vermek bile gereksiz adam olana kimse yanaşamazsan burada ayrıca genç rus vs kalmadı artık yaşlılar geliyor buraya

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :KK43: :KK43:
bdv de bi konu var okumanı öneririm

çünkü otelde çalışan bir çok akrabam var. defalarca duyuyorum. kandırmayın kendinizi lütfen. onların tatil anlayışı o. ne düşünüyordunuzki sürekli erkek erkeğe takılcaklarınımı. allah aşkına bu kadar saf olmayın lütfen. aksini düşünen bi erkek gitmez zaten helede sevgilisini bırakıp hiç gitmez yani.

Tatile gittiği için aldatmaz, aladacağı için tatile gider. Kısacası Ada'm aldatacaksa zaten ortamını bulur aldatır. İster Antalya ister dizinin dibi.

antalyaya gidince rusları görünce kanları kaynıyor işte. başka yerde yapıcağını sanmam. gözü çok dışarda değilse. ama antalyada çok fazla rus var ve rus kızlarıda o niyetle otele geliyor. bunu kendileri söylüyor. burya erkek bulmaya geliyorlar. haliyle bizimkilerde yabancı helede rus gördüklerinde etkilerine kapılıyor işte.sadece güzellikten olduğunu düşünmüyorum, yabancı olana cazip geliyor işte.

antalyaya gidipde rusla yatmayacak erkek tanımıyorum. ruslar zaten bırakmazlar onu. çok aşırı tipsizse belki kendine güveni olmadığından bu iş olmaz .aksinin imkanı yok. yapmayacak olsa bile erkek erkekeğe gidiyor erkek arkadaşları mutlaka yoldan çıkartacak onu. çok büyük yanlış etmişsin izin vermekle.
Canım konumu açalı 2 yıl olucak neredeyse. Çok düşünerek göndermistim onu ama iyiki gitmiş diyorum bi şekilde mani olsaydım kendimi suçlu hissedebilirdim. Bu arada eski bi anımı o anki hissetiklerimi hatırladım konu hortlayınca :D :D

çünkü otelde çalışan bir çok akrabam var. defalarca duyuyorum. kandırmayın kendinizi lütfen. onların tatil anlayışı o. ne düşünüyordunuzki sürekli erkek erkeğe takılcaklarınımı. allah aşkına bu kadar saf olmayın lütfen. aksini düşünen bi erkek gitmez zaten helede sevgilisini bırakıp hiç gitmez yani.

Iyi de bedava 5 yıldızlı otelde tatil bulmuş 3 gün gitmiş

Ben olsam ben de giderdim

Yalnız sorun şu erkek eşittir cinsellik ama dışarda olan kadınlarla mantığı sakat

Gözüm arkada kalmadan gitti zira tabiri hoş görün kadına aç değildi ne olup ne olmadığını biliyordu ilk gördüğü kadına atlamazdı

Benim erkek arkadasim tum yaz calisiyor, ben yakasına yapışıyorum bak 2 arkadasini al da beraber bi tatile gidin diye

Ben antalyadayım otelde çalışan arkadaşlarım var personellerin arasında bile neler olur bilirim kızkıza gidip erkek erkek gezenleride yaşlı adamın genç kızlarla günlük oda tutmasını da

Herşey karşı tarafda bitiyor adam gibi adamsa sorun olmaz ayrıca rusşar vs oraya ooo türk lokumu kafası ile gitmiyor bunu silin kafanızdan

Saflığı bilmem de bu kadar önyargılı olmayın

Iyi de bedava 5 yıldızlı otelde tatil bulmuş 3 gün gitmiş

Ben olsam ben de giderdim

Yalnız sorun şu erkek eşittir cinsellik ama dışarda olan kadınlarla mantığı sakat

Gözüm arkada kalmadan gitti zira tabiri hoş görün kadına aç değildi ne olup ne olmadığını biliyordu ilk gördüğü kadına atlamazdı

bedava tatilse başka tabiki, bedava olduğunu fark etmemişim sanırım.

Ay uyuz oluyorum şu meseleye ruslar guzelmiste yok rus kadiniymista ulan hurimi sanki bunlar gökten mi indiler melaikede kanatlanip ucacaklarmi hiç rustan güzel türk yok mu? Hiç rustan daha iyi sex yapan Türk kadını yokmu ? derler ya adı çıkmiş 9a inmez 8e onlarinda adı çıkmış bi kere..onlar pembe biz kahverengi sicmiyoruz onlarinki altın kaplamada değil hey Allahım yok bu dünyada TÜRK KADININA GÜZELİ En Büyük KK marifet hamaratlik herbisey türk kadininda :cool: yaşasın türk kadınları :KK71:

Ay uyuz oluyorum şu meseleye ruslar guzelmiste yok rus kadiniymista ulan hurimi sanki bunlar gökten mi indiler melaikede kanatlanip ucacaklarmi hiç rustan güzel türk yok mu? Hiç rustan daha iyi sex yapan Türk kadını yokmu ? derler ya adı çıkmiş 9a inmez 8e onlarinda adı çıkmış bi kere..onlar pembe biz kahverengi sicmiyoruz onlarinki altın kaplamada değil hey Allahım yok bu dünyada TÜRK KADININDANGÜZELİ En Büyük KK marifet hamaratlik herbisey türk kadininda :cool: yaşasın türk kadınları :KK71:

merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu :KK43: :KK43:
Bu sezon ruslar olmaz ama bska seyler olbilir.antalya da yasiyom ama kizlar icin yani hersey tehlike.

Ayyy alemsin valla :KK70::KK70::KK70:

Antalyadan cevap veriyorum şu ara oteller toplantı grupları ve 15 tatil için gelen aileler ile dolu. Tek tük Rus çalışanlar dışında misafir anlamında hiç Rus yok.
Tabi rahat ulaşılan piyasayı da söylemek zorundayım. Belek bölgesine falan geliyorsa için rahat olsun. Buralarda kolay ulaşım noktaları yok.

Back