Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(
- Konu Sahibi pnarask
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kaç yıllık konuyu neden hortlattınızantalyaya gidipde rusla yatmayacak erkek tanımıyorum. ruslar zaten bırakmazlar onu. çok aşırı tipsizse belki kendine güveni olmadığından bu iş olmaz .aksinin imkanı yok. yapmayacak olsa bile erkek erkekeğe gidiyor erkek arkadaşları mutlaka yoldan çıkartacak onu. çok büyük yanlış etmişsin izin vermekle.
Bu kadar keskin kanıya nasıl sahip oldunuz
Ben gönderdim hem de nişan gecesi parmağındaki yüzüğü alıp da kaybeder diye
Şimdi imkan olsa yine gider yani
- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
- 133
Kaç yıllık konuyu neden hortlattınız
Saçmalamış işte cevap vermek bile gereksiz adam olana kimse yanaşamazsan burada ayrıca genç rus vs kalmadı artık yaşlılar geliyor buraya
- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 33
bdv de bi konu var okumanı öneririmmerhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
Kaç yıllık konuyu neden hortlattınız
çünkü otelde çalışan bir çok akrabam var. defalarca duyuyorum. kandırmayın kendinizi lütfen. onların tatil anlayışı o. ne düşünüyordunuzki sürekli erkek erkeğe takılcaklarınımı. allah aşkına bu kadar saf olmayın lütfen. aksini düşünen bi erkek gitmez zaten helede sevgilisini bırakıp hiç gitmez yani.
- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
Tatile gittiği için aldatmaz, aladacağı için tatile gider. Kısacası Ada'm aldatacaksa zaten ortamını bulur aldatır. İster Antalya ister dizinin dibi.
antalyaya gidince rusları görünce kanları kaynıyor işte. başka yerde yapıcağını sanmam. gözü çok dışarda değilse. ama antalyada çok fazla rus var ve rus kızlarıda o niyetle otele geliyor. bunu kendileri söylüyor. burya erkek bulmaya geliyorlar. haliyle bizimkilerde yabancı helede rus gördüklerinde etkilerine kapılıyor işte.sadece güzellikten olduğunu düşünmüyorum, yabancı olana cazip geliyor işte.
- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
Canım konumu açalı 2 yıl olucak neredeyse. Çok düşünerek göndermistim onu ama iyiki gitmiş diyorum bi şekilde mani olsaydım kendimi suçlu hissedebilirdim. Bu arada eski bi anımı o anki hissetiklerimi hatırladım konu hortlayıncaantalyaya gidipde rusla yatmayacak erkek tanımıyorum. ruslar zaten bırakmazlar onu. çok aşırı tipsizse belki kendine güveni olmadığından bu iş olmaz .aksinin imkanı yok. yapmayacak olsa bile erkek erkekeğe gidiyor erkek arkadaşları mutlaka yoldan çıkartacak onu. çok büyük yanlış etmişsin izin vermekle.
- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 32
- 8 Nisan 2013
- 1.476
- 514
- 163
Yok Allah korusun. Eskiden yaşandığı için öyle dedimeski bir ani derken ayrildiniz ki
- 19 Nisan 2015
- 1.375
- 1.001
- 43
- 32
anladim canim mutluluklarYok Allah korusun. Eskiden yaşandığı için öyle dedim
çünkü otelde çalışan bir çok akrabam var. defalarca duyuyorum. kandırmayın kendinizi lütfen. onların tatil anlayışı o. ne düşünüyordunuzki sürekli erkek erkeğe takılcaklarınımı. allah aşkına bu kadar saf olmayın lütfen. aksini düşünen bi erkek gitmez zaten helede sevgilisini bırakıp hiç gitmez yani.
Iyi de bedava 5 yıldızlı otelde tatil bulmuş 3 gün gitmiş
Ben olsam ben de giderdim
Yalnız sorun şu erkek eşittir cinsellik ama dışarda olan kadınlarla mantığı sakat
Gözüm arkada kalmadan gitti zira tabiri hoş görün kadına aç değildi ne olup ne olmadığını biliyordu ilk gördüğü kadına atlamazdı
- 12 Nisan 2013
- 2.679
- 2.089
- 133
Ben antalyadayım otelde çalışan arkadaşlarım var personellerin arasında bile neler olur bilirim kızkıza gidip erkek erkek gezenleride yaşlı adamın genç kızlarla günlük oda tutmasını da
Herşey karşı tarafda bitiyor adam gibi adamsa sorun olmaz ayrıca rusşar vs oraya ooo türk lokumu kafası ile gitmiyor bunu silin kafanızdan
Saflığı bilmem de bu kadar önyargılı olmayın
- 26 Ağustos 2012
- 1.968
- 46
- 358
Iyi de bedava 5 yıldızlı otelde tatil bulmuş 3 gün gitmiş
Ben olsam ben de giderdim
Yalnız sorun şu erkek eşittir cinsellik ama dışarda olan kadınlarla mantığı sakat
Gözüm arkada kalmadan gitti zira tabiri hoş görün kadına aç değildi ne olup ne olmadığını biliyordu ilk gördüğü kadına atlamazdı
bedava tatilse başka tabiki, bedava olduğunu fark etmemişim sanırım.
- 30 Eylül 2013
- 159
- 109
- 33
Ay uyuz oluyorum şu meseleye ruslar guzelmiste yok rus kadiniymista ulan hurimi sanki bunlar gökten mi indiler melaikede kanatlanip ucacaklarmi hiç rustan güzel türk yok mu? Hiç rustan daha iyi sex yapan Türk kadını yokmu ? derler ya adı çıkmiş 9a inmez 8e onlarinda adı çıkmış bi kere..onlar pembe biz kahverengi sicmiyoruz onlarinki altın kaplamada değil hey Allahım yok bu dünyada TÜRK KADININA GÜZELİ marifet hamaratlik herbisey türk kadininda yaşasın türk kadınları
- 30 Eylül 2013
- 159
- 109
- 33
Ay uyuz oluyorum şu meseleye ruslar guzelmiste yok rus kadiniymista ulan hurimi sanki bunlar gökten mi indiler melaikede kanatlanip ucacaklarmi hiç rustan güzel türk yok mu? Hiç rustan daha iyi sex yapan Türk kadını yokmu ? derler ya adı çıkmiş 9a inmez 8e onlarinda adı çıkmış bi kere..onlar pembe biz kahverengi sicmiyoruz onlarinki altın kaplamada değil hey Allahım yok bu dünyada TÜRK KADININDANGÜZELİ marifet hamaratlik herbisey türk kadininda yaşasın türk kadınları
- 20 Eylül 2015
- 663
- 592
- 33
- 30
Bu sezon ruslar olmaz ama bska seyler olbilir.antalya da yasiyom ama kizlar icin yani hersey tehlike.merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
- 7 Mart 2015
- 2.244
- 2.857
- 63
Ayyy alemsin vallamerhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
Antalyadan cevap veriyorum şu ara oteller toplantı grupları ve 15 tatil için gelen aileler ile dolu. Tek tük Rus çalışanlar dışında misafir anlamında hiç Rus yok.
Tabi rahat ulaşılan piyasayı da söylemek zorundayım. Belek bölgesine falan geliyorsa için rahat olsun. Buralarda kolay ulaşım noktaları yok.