- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
Canım valla ben "koskoca adam senden izin mi alacak" veya "Herkesin bir özgürlük alanı olmalı" laflarını çok yüzeysel buluyorum sizin durumunuzda. Ortada apaçık bir gerçek var ki, sizin birlikte tatil yapma imkanınız varmış ama sevgilin seninle yapmak için biraz daha beklemiyor bile. birden arkadaşıyla planlar yapılıyor ve sana kısıtlamalar getiren adam empatiden son derece yoksun bir şekilde sana ben gidiyorum deyip emrivaki yapıyor, hatta tripler atıyor. Ha sizin birlikte tatil yapma durumunuz olmasa canım bırak çocuğu nefes alsın arkadaşlarıyla vakit geçirsin tatilini yapsın diyebilirdim. ama bu durumda zaten birlikte gidebilecekmişsiniz, neden bir erkek arkadaşını terch ediyor? çünkü özgür olmak, daha rahat takılmak istior. senle yapamayacağı şeyleri yapmak istiyor. e ssenle yapamayıp arkadaşıyla yapacağı şeyler neler olabilir bir düşünün isterseniz?? illa aldatmak anlamında konuşmuyorum, kızları kesmek veya arkadaşının bir kızla yakınlaşmasına ardım etmek vs bile şahsen benim kaldırabileceğim şeyler değil, sizi bilemem.