erkek arkadaşım antalya'ya tatile otele gidiyor :(

Canım valla ben "koskoca adam senden izin mi alacak" veya "Herkesin bir özgürlük alanı olmalı" laflarını çok yüzeysel buluyorum sizin durumunuzda. Ortada apaçık bir gerçek var ki, sizin birlikte tatil yapma imkanınız varmış ama sevgilin seninle yapmak için biraz daha beklemiyor bile. birden arkadaşıyla planlar yapılıyor ve sana kısıtlamalar getiren adam empatiden son derece yoksun bir şekilde sana ben gidiyorum deyip emrivaki yapıyor, hatta tripler atıyor. Ha sizin birlikte tatil yapma durumunuz olmasa canım bırak çocuğu nefes alsın arkadaşlarıyla vakit geçirsin tatilini yapsın diyebilirdim. ama bu durumda zaten birlikte gidebilecekmişsiniz, neden bir erkek arkadaşını terch ediyor? çünkü özgür olmak, daha rahat takılmak istior. senle yapamayacağı şeyleri yapmak istiyor. e ssenle yapamayıp arkadaşıyla yapacağı şeyler neler olabilir bir düşünün isterseniz?? illa aldatmak anlamında konuşmuyorum, kızları kesmek veya arkadaşının bir kızla yakınlaşmasına ardım etmek vs bile şahsen benim kaldırabileceğim şeyler değil, sizi bilemem.

Bazı arkadaşlar asıl konuyu anlayamıyorlar sanırım. Sorun erkek arkadaşınızın tatile gitmesi değil bence size danışmadan emrivaki yapması. Neymiş evli değilmişsiniz karışamazmışsınız. E bu aşamalardan geçerek evlenilmiyor mu? Kendileri ne tür bir ilişki yaşıyor merak ediyorum doğrusu. Erkek arkadaşınız sizi dikkate almıyorsa bu büyük bir problemdir bana göre. Bir ilişki yaşıyorsak ortak kararlar verilmeli. Ve bence tatilden geldiğinden karşınıza alıp oturup konuşmalısınız ciddi anlamda. Çünkü bana göre kabul edilebilecek bir davranış değil arkadaşım. Güven olduktan sonra tatilede gidebilir ama önce sizi dikkate alıp sormalıydı. Süs bebek gibi yanında durmuyorsunuz en nihayetinde.

Canim suan 8 aylık evliyim eşim evli olmadığımız dönemlerde arkadaşlarıyla dediğin tatil olayını bir kaç kez yaptı ilk gittiğinde acayip kafaya taktım dk başı aradım rahatsız ettim sürekli yandan ses geldi ole oldu bole oldu onunda burnundan geldi benmde aslında çocuğun aklında yoksa bile zorla sokuosun gibi oluo çünkü yasaklar herzaman tatlıdır ve gittiği arkadaşlarını da severim ama zerre kadar guvenm yoktu hep lay lay dalga geçeyim egleneyim o kafadalardi ve tatilden döndükten sonra bir kaç ayda bu mevzu uzadı da uzadı işte asıl ozaman zarar verdi bize ertesi sene gene gitti yaptığım hataların hiç birini yapmadım bu sefer kendi aradı herseye haber verdi bırak ona güvendigini hissettir guvenirsen vicdan yapar guvenmezsen nasılsa oda bilio ne olacağını der rahat eder demem oki erkek milletini skmaya gelmio sanki bitek onların pskolojisi var ve sanki bitek onlar hemen bunalıo ama seviyoresan güvenmek zorundasın için içinde yse uykular kaçsa onu yargılama yoksa kaybedersin zaten bi şey yaparsan inan anlarsın :)) inşallah hersey gönlünce gider

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Size katılıyorum. Bir de yorumlar vardı ben güvendiğim için evlenmişimdir, güvendiğim için hayatımdadır falan diye. Bahsettiğimiz kişiler henüz evli değil birbirini tanıma süreci içersindeler. Güven sağlama aşaması bu,evli insanların kendilerine göre durumu değerlendirmelerine anlam veremiyorum bende. Sanırım önceki dönemleri çabuk unutmuş olmalılar...
Ayrıca nasıl alışırsan öyle gidiyor tabiki koskoca adam gidebilirmiyim demesin onu kimse beklemiyor zaten. En azından gitme muhabbeti oluştuğu gün bir haber verebilirdi planlar yapılırken böyle böyle bir şey düşünüyoruz denebilirdi. Yanlış burda başlıyor zaten. Ne kadar karşımızdaki insanlara sonsuz güven duyan kadınlar olmuşuz, bunada şaştım doğrusu.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

ben de böyle düşünüyorum, bekarı evlisi yok bunun bence

ben de böyle düşünüyorum, bekarı evlisi yok bunun bence

Ama yapışık ikiz gibi de dolaşamayız ki.
Oldu da sizin aileniz izin vermedi, adam da mı evlenene kadar tatil yapmayacak?
Ya da sizin hiç kız kıza vakit geçirmek istediğiniz olmuyo mu:26:

Bende öyle yeni fark ediyorum ne kadar ödün vermisim kendimden bu yaslar bidaha geri gelmicek yasamak istediğim ne varsa yasıcam teşekkür ederim cevabın için canım

Dediğin gibi yapıyorum canım zaten o arıyor beni hep esli gelmişler seninle mutlaka gelmeliyiz buraya diyor dediğin gibi güvenmekten başka çare yok tesekkür ederim cevabın için canım

Üzülme yinede dert etme.. bazı erkeklerin kendilerine özgü özgürlük anlayışları var.. Benim böyle erkek arkadasım olmuştu. Ve olmadıonunla ayrıldık sonrasında.ben eşine düşkün bir adam arıyorum ve acıkcası kıskanıyorum böyle insanları. Eşinden ayrı gitmez ,sevgilisini baş tacı eder. ah ah inşallah bulurum bi tane :))

inşallah canım gönlüne göre versin Allah. dün aradı sık sık , odadayız içiyoruz dedi bi akşam yemeğinde inmişler aşağıya seninle gelmeliyiz buraya herkes eşiyle gelmiş falan dedi içimi rahatlattı biraz da olsa ama yinede işte içim rahat değil kaldı 2 gün inşallah çabuk geçer

zaten sinirimi bozan ayrı bi konuda o canım biz birlikte hayal kurarken gitti arkadaşlarıyla yaşıyor bizim hayalimizi dün sık sık aradı senle gelmeliyiz böyle iyi olmadı dedi. dediğiniz gibi o kız kesmek falan aklıma gelince deli gibi oluyorum hatta onu öyle düşünüce nefret doluyor içim yani benimde kabullenebilceğim bişey değil ama güvenmekten başka çarem yoktu. kıskandığımı belli etmemeye çalışıyorum hatta o merak ediyor beni dün çarşıya kızlarla gezmeye oturmaya çıktık ne giydiğime dair hepsini sordu ne zaman gitceksiniz falan diye yani aradığında meşgul olmaya çalışıyorum. bu ayın içinde gidelim dicek biliyorum ama kırdı beni dış kapının dış mandalı gibi ikna etmek için arıyor resmen beni teşekkür ederim cevabınız için

şimdi sesimi çıkarmıyorum burnundan gelmesin diye ama gelince bu konuyu karşıma alıp ciddi bi şekilde konuşucam ben nasıl ona en küçük bişey yapacak ken bile haber veriyorsam onunda bana önceden haber vermesi danışması gerekirdi beni süslü kelimelerle ikna etmeye çalışıyor bide şimdilik susuyorum ama geldiğinde söyleyecek çok lafım var ona teşekkür ederim canım cevabın için

kız seninki gelmedi mi tatilden? dizi gibi takip ediyordum valla.. ne oldu, ne bitti anlat:)

kız seninki gelmedi mi tatilden? dizi gibi takip ediyordum valla.. ne oldu, ne bitti anlat:)

Geldi canım ordayken her gün arayıp seninle gitmediğime çok pismanım buraya birlikte gelmeliyiz dedi ben aramadım hep o aradı hatta çarşıya cıkmıstım her dakika arayıp ne yapıyorsun dedi o merak etti beni iyiki engel olmamısım canım :)

antalyaya gidipde rusla yatmayacak erkek tanımıyorum. ruslar zaten bırakmazlar onu. çok aşırı tipsizse belki kendine güveni olmadığından bu iş olmaz .aksinin imkanı yok. yapmayacak olsa bile erkek erkekeğe gidiyor erkek arkadaşları mutlaka yoldan çıkartacak onu. çok büyük yanlış etmişsin izin vermekle.

en mantıklı cevap

Tatile gittiği için aldatmaz, aladacağı için tatile gider. Kısacası Ada'm aldatacaksa zaten ortamını bulur aldatır. İster Antalya ister dizinin dibi.

karakter meselesi bu gercekten de yapacak olan erkek bir sekilde yapar nereye gittigi onemli degil yapanada yallah diycen:) ki erkek arkadası surekli arayıp sormus mevzuda eski bi sene olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…