- 22 Kasım 2010
- 11.117
- 19.559
- 498
merhaba herkese 2 senedir süren bir ilişkim var az önce erkek arkadaşım aradı iyi anlaştığı 2 arkadaşı var antalyaya bi otele tatile gidiceklermiş benden bunun için izin aldı hatta izin almak ta değildi söyledi sadece ikna olmam için uğraştı bağırdım ilk baş ne yaparsan yap dedim yemin etti yanlış bişey olmucağına orda yanımda sen varmışsın gibi davrancam dedi iyi git eylen dedim en sonunda böyle olma içim rahat etmez benim orda dedi. içim içimi yiyor şu anda güveniyorum ama erkek sonuçta arkadaşlarıyla ruslar falan aklıma neler geliyor. antalyada otel ortamlarını bilmiyorum bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi bu sezonda ruslar falan çok olur mu
Bazı arkadaşlar asıl konuyu anlayamıyorlar sanırım. Sorun erkek arkadaşınızın tatile gitmesi değil bence size danışmadan emrivaki yapması. Neymiş evli değilmişsiniz karışamazmışsınız. E bu aşamalardan geçerek evlenilmiyor mu? Kendileri ne tür bir ilişki yaşıyor merak ediyorum doğrusu. Erkek arkadaşınız sizi dikkate almıyorsa bu büyük bir problemdir bana göre. Bir ilişki yaşıyorsak ortak kararlar verilmeli. Ve bence tatilden geldiğinden karşınıza alıp oturup konuşmalısınız ciddi anlamda. Çünkü bana göre kabul edilebilecek bir davranış değil arkadaşım. Güven olduktan sonra tatilede gidebilir ama önce sizi dikkate alıp sormalıydı. Süs bebek gibi yanında durmuyorsunuz en nihayetinde.
Ben olsam izin vermezdim.
İhanetten korktuğumdan değil,ne yaparsa eline ayağına dolaşır ne de olsa diye düşünürüm.
Ama bensiz eğlenmesine onun gönlünün razı olmasını kabullenemezdim.
Belki ağır olacak ama bensiz eğlenmek isteyen adamı hayatımda barındırmam ben!
ben de böyle düşünüyorum, bekarı evlisi yok bunun bence
Bencede odun verme artik boyle alisirsa senin her yapmak istedigini kisitlayip kendi her istedigini yapacak inan bana bos konusmuyorum bende zamaninda senin gibi cok taviz verdm sonuc bi baktim o hayatini yasiyor ben herseyde izin alir hale gelmisim. Yapma.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canim suan 8 aylık evliyim eşim evli olmadığımız dönemlerde arkadaşlarıyla dediğin tatil olayını bir kaç kez yaptı ilk gittiğinde acayip kafaya taktım dk başı aradım rahatsız ettim sürekli yandan ses geldi ole oldu bole oldu onunda burnundan geldi benmde aslında çocuğun aklında yoksa bile zorla sokuosun gibi oluo çünkü yasaklar herzaman tatlıdır ve gittiği arkadaşlarını da severim ama zerre kadar guvenm yoktu hep lay lay dalga geçeyim egleneyim o kafadalardi ve tatilden döndükten sonra bir kaç ayda bu mevzu uzadı da uzadı işte asıl ozaman zarar verdi bize ertesi sene gene gitti yaptığım hataların hiç birini yapmadım bu sefer kendi aradı herseye haber verdi bırak ona güvendigini hissettir guvenirsen vicdan yapar guvenmezsen nasılsa oda bilio ne olacağını der rahat eder demem oki erkek milletini skmaya gelmio sanki bitek onların pskolojisi var ve sanki bitek onlar hemen bunalıo ama seviyoresan güvenmek zorundasın için içinde yse uykular kaçsa onu yargılama yoksa kaybedersin zaten bi şey yaparsan inan anlarsın :)) inşallah hersey gönlünce gider
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende sizin gibi düşünüyorum neymiş 3 ünde hayalimiş bu yazın askere gidicem zaten ordan gelince evlilik falan bi daha asla yapamıcaz bunu diyor. vicdan versin Allah onun içine orda bana yanlış bişey yapmaz inşallah 3 günlüğüne gidiyolar o 3 gün benim için nasıl geçicek hiç bilmiyorumteşekkür ederim cevabınız için
Üzülme yinede dert etme.. bazı erkeklerin kendilerine özgü özgürlük anlayışları var.. Benim böyle erkek arkadasım olmuştu. Ve olmadıonunla ayrıldık sonrasında.ben eşine düşkün bir adam arıyorum ve acıkcası kıskanıyorum böyle insanları. Eşinden ayrı gitmez ,sevgilisini baş tacı eder. ah ah inşallah bulurum bi tane :))
Canım valla ben "koskoca adam senden izin mi alacak" veya "Herkesin bir özgürlük alanı olmalı" laflarını çok yüzeysel buluyorum sizin durumunuzda. Ortada apaçık bir gerçek var ki, sizin birlikte tatil yapma imkanınız varmış ama sevgilin seninle yapmak için biraz daha beklemiyor bile. birden arkadaşıyla planlar yapılıyor ve sana kısıtlamalar getiren adam empatiden son derece yoksun bir şekilde sana ben gidiyorum deyip emrivaki yapıyor, hatta tripler atıyor. Ha sizin birlikte tatil yapma durumunuz olmasa canım bırak çocuğu nefes alsın arkadaşlarıyla vakit geçirsin tatilini yapsın diyebilirdim. ama bu durumda zaten birlikte gidebilecekmişsiniz, neden bir erkek arkadaşını terch ediyor? çünkü özgür olmak, daha rahat takılmak istior. senle yapamayacağı şeyleri yapmak istiyor. e ssenle yapamayıp arkadaşıyla yapacağı şeyler neler olabilir bir düşünün isterseniz?? illa aldatmak anlamında konuşmuyorum, kızları kesmek veya arkadaşının bir kızla yakınlaşmasına ardım etmek vs bile şahsen benim kaldırabileceğim şeyler değil, sizi bilemem.
Bazı arkadaşlar asıl konuyu anlayamıyorlar sanırım. Sorun erkek arkadaşınızın tatile gitmesi değil bence size danışmadan emrivaki yapması. Neymiş evli değilmişsiniz karışamazmışsınız. E bu aşamalardan geçerek evlenilmiyor mu? Kendileri ne tür bir ilişki yaşıyor merak ediyorum doğrusu. Erkek arkadaşınız sizi dikkate almıyorsa bu büyük bir problemdir bana göre. Bir ilişki yaşıyorsak ortak kararlar verilmeli. Ve bence tatilden geldiğinden karşınıza alıp oturup konuşmalısınız ciddi anlamda. Çünkü bana göre kabul edilebilecek bir davranış değil arkadaşım. Güven olduktan sonra tatilede gidebilir ama önce sizi dikkate alıp sormalıydı. Süs bebek gibi yanında durmuyorsunuz en nihayetinde.
kız seninki gelmedi mi tatilden? dizi gibi takip ediyordum valla.. ne oldu, ne bitti anlat:)
Ben olsam izin vermezdim.
İhanetten korktuğumdan değil,ne yaparsa eline ayağına dolaşır ne de olsa diye düşünürüm.
Ama bensiz eğlenmesine onun gönlünün razı olmasını kabullenemezdim.
Belki ağır olacak ama bensiz eğlenmek isteyen adamı hayatımda barındırmam ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?