- 8 Mart 2011
- 25.898
- 28.128
"konu" efendim yeniyimde burda ondan öyle olmuş.
genelde anket yapamaz yeni üyeler de şaştım
mastürbasyona gelince herkesin özeli efendim.
erkek arkadaşını bağlamaz
bağlasa da sana uymaz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"konu" efendim yeniyimde burda ondan öyle olmuş.
hanım hanım! az evvel başka bir hanıma burada hakaret ettin şimdiyse bana ve diğer üyelere de. Burada konu sahibi olunca herkese hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? keza öyleyse günlük yaşamında da karşıt fikirde olduğun insanlara hakaret ediyorsun. burası yazılı kaynak hanfendi, gün gelir bir ensesi kalına denk gelirsin mahkeme mahkeme tazminat ödersin bu lafların acısı çook çıkar aheste aheste. Hatalı olduğunu kabul edebilmek de bir erdemdir. ben terbiyemi sizin için bozmayacağım. hoş denecek laf çok ancak sizi önce yönetime sonra allaha havale ediyorum. kiblendiniz, mesajımı okuyan kim varsa da hakaret içerikli mesajlarını kiblemesini rica ediyorum konu sahibinin. ben insanlara bu denli kötü laf eden gerek bayan gerek bayan taklidi yapan kimsenin bu kulüpte yer almasını istemiyorum.
genelde anket yapamaz yeni üyeler de şaştım
mastürbasyona gelince herkesin özeli efendim.
erkek arkadaşını bağlamaz
bağlasa da sana uymaz.
pardon? Hangi kelimemde seviyesizleşmişim acaba? Neyse sizin yüzünüzden ceza almaya niyetim yok.
hahahahahahhahahaha kapak diye ben buna derim güzel sözmüş ama denmez ya öyle ayıp ben deemem yani.sen o sevgiliye olgunlaştığın zaman görüşelim de..
çocuk kısmısıyla ilişki sübyancılık sayılır. büyü de gel oğlum diyede ekle.
benim de işim yok ki anket yapıyorum ya sen niye buna yorum yapıyorsun peki ? senin duble duble işin yok ozaman şimdi kapa çeneni otur aşağıya.
yapacak tabi sefası olsun da sanane bundan hersey her yerde söylenmez ki bu durumda hiç söylenmemesi gerekir, hayır anlatma amacı ne annesine vibratör almanı falan mı bekliyor
ben carpittigmi dusunmuyorumm.annesinin boyle bsey yptgini soylemesi icn sdece duymak gerekmez bnce..bi sekilde gordgunu dusunuyrm ben.bde neden bu kdr agresfsin.buraya konu aciyosun herkes gorusunu soylicek tabi.amaç fikirlerinizi öğrenmek hayır kapı deliği değil lütfen çarpıtmayalım kapının önünden geçerken duymuş kapıda banyo kapısı.
"ya ben kolay kolay sinirlenebilen trip atan biri değilim ikili ilişkilerde daha çok dinlemeye ve anlamaya çalışıyorum" diyene bak hele.. "Şimdi de kapa çeneni otur aşağıya" dermiş.
Hehe anladım ben seni....
Özel hayata tecavüz...
bu başlık altında edilen en doğru laftı bu ama küçük çocukmuş işte banyoya gitmek istemiş ve duymuş.
ya hayır gelen mesajların bütününe baktığınızda emin olun bana hak vericeksiniz pişman oldum konuyu actığıma elbette ki söyleyecekler onun için var bu başlık.ben carpittigmi dusunmuyorumm.annesinin boyle bsey yptgini soylemesi icn sdece duymak gerekmez bnce..bi sekilde gordgunu dusunuyrm ben.bde neden bu kdr agresfsin.buraya konu aciyosun herkes gorusunu soylicek tabi.
Yani erkek arkadaşınızın küçüklüğünden mi bahsediyoruz?
Bunu neden şimdi anlatma gereği hissetmiş ki?
Ayrıca normal şeyler bunlar.
Haklısınız hanımefendi herkes sizin kadar derin sokak ağızndan kelimeler harmanlayamıyor ne büyük dert değil mi? Oysa ne kadar keyif alır kendinizi evinizde hissederdiniz burada küfürler yalnız sizin dudaklarınızdan değil bilakis bizlerin de ağzından dökülse, lakin bilmelisiniz elzem. burası ne sizin fütursuzca hakaret edebileceğiniz bir ortamdır ne de polemiğe sebebiyet verebileceğiniz. Dediğim gibi yönetim gerekeni yapacaktır. sizle bu polemiğe devam etmeye hacet goremiyorum bu yaşa dek böyle geldiyseniz elimden ne gelir ki? Esen kalınhanım hanım mı? asdfghjkasdfhgfgbj elinizide belinize attınız mı bunu söylerken yer neresi bağcılarmı gaziosmanpaşamı ahahahahahahha süper ya hahahahha.