erkek arkadaşım annesinin mastürbasyon yaptığını söyledi

erkek arkadaşım annesini mastürbasyon yaparken duyduğunu söyledi

• sınırsız

OY: 3 60,0%
  • herkese açık

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5
Annesine ne gibi bir önyargın olacakmış ki? herkesin kendi cinsel tercihleri arzuları kendini alakadar eder. ne seni ilgilendirir bu durum ne de oğlunu, bence erkek arkadaşın fazla erotik hikaye okuyup etkisinde kalmış. yarın bir gün annemi duyunca dayanamadım kapı deliğinden gözetledim derse şaşırma. ne saçma şey ayol hayır yani duydunsa duydun kapa gözünü yat uyu niye sana anlatıyor, sen sana böyle bi lakırdı edince nasıl bi reaksiyon gösterdin? Ben ciddi bir ilişki düşünemezdim bana bu lafı eden adamla. boşta kalmayayım ben de enseste meraklıyım dersen başka tabii. kendi bileceğin iş, ama adam tercihini ortaya koymuş bu saatten sonra ya kabul edeceksin yahut kapıdışarı. Seçimini yap

hiç bir şey diyemedim tabi ne diycem şok geçirdim ön yargıdan kastım annesini o şekilde hayal edip korkmamdı.yani ciddiyet derken bilemiyorum ben tek başına kararlar alabilen biri değilim galiba ama başkalarınında gazlamasıyla tüm gemileri yakacak biride değilim sadece konuyu açmamda ki amaç fikirlerinizi öğrenmekti.

konu ayrı tuhaf,anket ayrı tuhaf.bu anketin amacı ne,sınırsız olan ne,herkese açık olan ne:KK64:
yeni üye olduğum
Fake olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen KİB butonunu kullansın. Yoksa ben bu butonu konu dışı cevaplar için kullanmak zorunda kalacağım. Buraya fake, erkek yazıp durmanın alemi yok. Zira ben konuya son derece inandım.inanan cevaplar, inanmayan cevaplamaz.

teşekkür ederim.

İnandırıcı gelmediniz bana. Erkekler annelerinin mahremini böyle ortaya dökmezler. Amacınız bence buradaki kadınların yapıp yapmadığını öğrenmek. Ne var bunda bende yapıyorum diyecek kaç kişi var merak ediyorsunuz.
Gerçek bile olsanız insan hayırdır sen nasıl gördün yaptığını diye sormaz mı?

sesini duymuş saçmalamayın allah aşkına ben utancımdan kıp kırmızı oldum o şokla nefes almayı bile unutmuşum onumu sorucam.

benim de işim yok ki anket yapıyorum ya sen niye buna yorum yapıyorsun peki ? senin duble duble işin yok ozaman şimdi kapa çeneni otur aşağıya.
istersen bayan ol, istersen burada kadın taklidi yapan bir bey lakin insanıdiğerlerinden ayıran durumlara verdiği tepkilerdir. az evvel siz değil miydiniz oysa, aman efendim ben kolay kolay sinirlenen öfkesini belli eden trip atan biri değilimdir diye? Ne bu kin ne bu öfke? annesini dinleyen sevgiliniz, buna tepki vermeyip bihare bir zamanda haydi anket yapayım acaba kk hanımlarının fikri nedir diye düşünecek kadar tabiri caizse rahat olan siz, zılgıtı yiyen biz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama bre?

sesini duymuş saçmalamayın allah aşkına ben utancımdan kıp kırmızı oldum o şokla nefes almayı bile unutmuşum onumu sorucam.
saçmalamıyorum küçük hanım. Annesi sesini duyuracak kadar edepsiz demekki. Evde yetişkin oğlu var. Kendini kaybeden bir anne ve bunu unutmak yerine dillendirip sevgilisine söyleyen bir oğul. Size mutluluklar dilerim.

istersen bayan ol, istersen burada kadın taklidi yapan bir bey lakin insanıdiğerlerinden ayıran durumlara verdiği tepkilerdir. az evvel siz değil miydiniz oysa, aman efendim ben kolay kolay sinirlenen öfkesini belli eden trip atan biri değilimdir diye? Ne bu kin ne bu öfke? annesini dinleyen sevgiliniz, buna tepki vermeyip bihare bir zamanda haydi anket yapayım acaba kk hanımlarının fikri nedir diye düşünecek kadar tabiri caizse rahat olan siz, zılgıtı yiyen biz. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi adama bre?

sizin okuduğunuz algılama probleminiz olduğunu düşünüyorum şuan siz ve bir kaçınızın daha ayrıca! ben normal zamanda elbette ki sakin bir insanım ama karşılaştığım konuya bakın sonra aynı sakinliği aynı durumda sizde sergileyin. ayrıca bir ilişkide ne kadar tutucu veya rahat olacağımızı e bir zahmet size de sormayalım şuan asıl soruya odaklanamıyorsanız cevap vermek zorunda değilsiniz.

saçmalamıyorum küçük hanım. Annesi sesini duyuracak kadar edepsiz demekki. Evde yetişkin oğlu var. Kendini kaybeden bir anne ve bunu unutmak yerine dillendirip sevgilisine söyleyen bir oğul. Size mutluluklar dilerim.

yahu adam belki kapının önünden geçerken duydu küçük çocukmuş o zaman daha duyduğunda ayrıca kelimelerinize önem verirseniz fikir beyan ederken sevinirim.

siz kapa çeneni otur derken ne kadar önem verdiyseniz emin olun bende aynı derecede önem veriyorum.

şahsınıza veya değil başka birine bu şekilde hitap etmiş olmam edep kalitenizden kaynaklanıyor. yaptığınız yorumlara dayanarak söylüyorum bunu. belki çok hoş bir durumla karşılaşmamış türk aile yapısına göre uygunsuz birşey başıma gelmiş olabilir ama buda size böyle seviyesizleşeceğiniz şansını vermiyor malesef.

bir erkek annesinin boyle bi ozelini ortaya dokuyosa kac bu adamdan ki zaten ben ilsaydm igrenmistm coktan.bde annesini uluorta orta gormedi heralde .kapi delignden flan gozetldgne gore sevgilinizde saglam sapik.bu anketin amaci ne ben onu anlamadm

bir erkek annesinin boyle bi ozelini ortaya dokuyosa kac bu adamdan ki zaten ben ilsaydm igrenmistm coktan.bde annesini uluorta orta gormedi heralde .kapi delignden flan gozetldgne gore sevgilinizde saglam sapik.bu anketin amaci ne ben onu anlamadm
amaç fikirlerinizi öğrenmek hayır kapı deliği değil lütfen çarpıtmayalım kapının önünden geçerken duymuş kapıda banyo kapısı.

şahsınıza veya değil başka birine bu şekilde hitap etmiş olmam edep kalitenizden kaynaklanıyor. yaptığınız yorumlara dayanarak söylüyorum bunu. belki çok hoş bir durumla karşılaşmamış türk aile yapısına göre uygunsuz birşey başıma gelmiş olabilir ama buda size böyle seviyesizleşeceğiniz şansını vermiyor malesef.
pardon? Hangi kelimemde seviyesizleşmişim acaba? Neyse sizin yüzünüzden ceza almaya niyetim yok.

sizin okuduğunuz algılama probleminiz olduğunu düşünüyorum şuan siz ve bir kaçınızın daha ayrıca! ben normal zamanda elbette ki sakin bir insanım ama karşılaştığım konuya bakın sonra aynı sakinliği aynı durumda sizde sergileyin. ayrıca bir ilişkide ne kadar tutucu veya rahat olacağımızı e bir zahmet size de sormayalım şuan asıl soruya odaklanamıyorsanız cevap vermek zorunda değilsiniz.
hanım hanım! az evvel başka bir hanıma burada hakaret ettin şimdiyse bana ve diğer üyelere de. Burada konu sahibi olunca herkese hakaret edebileceğini mi sanıyorsun? keza öyleyse günlük yaşamında da karşıt fikirde olduğun insanlara hakaret ediyorsun. burası yazılı kaynak hanfendi, gün gelir bir ensesi kalına denk gelirsin mahkeme mahkeme tazminat ödersin bu lafların acısı çook çıkar aheste aheste. Hatalı olduğunu kabul edebilmek de bir erdemdir. ben terbiyemi sizin için bozmayacağım. hoş denecek laf çok ancak sizi önce yönetime sonra allaha havale ediyorum. kiblendiniz, mesajımı okuyan kim varsa da hakaret içerikli mesajlarını kiblemesini rica ediyorum konu sahibinin. ben insanlara bu denli kötü laf eden gerek bayan gerek bayan taklidi yapan kimsenin bu kulüpte yer almasını istemiyorum.

X