erkek arkadaşım annesinin mastürbasyon yaptığını söyledi

erkek arkadaşım annesini mastürbasyon yaparken duyduğunu söyledi

• sınırsız

OY: 3 60,0%
  • herkese açık

OY: 2 40,0%

• Ankete Katılan
    5
Sizin nasıl bir ilişkiniz var ya?
Çocuk annesi için böyle birşeyi kız arkadaşına anlatması oha fln yaaani?!
Sen de hala nasıl davranman gerektiğini soruyosun?
Kızım ayrıl bu çocuktan seninle yaşadığı herşeyi herkese anlatır.

ya arkadaşlar adam dediğiniz kişi bunu cocukken istemeden duymuş evet şuan ne amacla niye anlattı bilmiyorum asıl orayı irdeleyebilirsiniz.

Haklısınız hanımefendi herkes sizin kadar derin sokak ağızndan kelimeler harmanlayamıyor ne büyük dert değil mi? Oysa ne kadar keyif alır kendinizi evinizde hissederdiniz burada küfürler yalnız sizin dudaklarınızdan değil bilakis bizlerin de ağzından dökülse, lakin bilmelisiniz elzem. burası ne sizin fütursuzca hakaret edebileceğiniz bir ortamdır ne de polemiğe sebebiyet verebileceğiniz. Dediğim gibi yönetim gerekeni yapacaktır. sizle bu polemiğe devam etmeye hacet goremiyorum bu yaşa dek böyle geldiyseniz elimden ne gelir ki? Esen kalın

:KK71: güle güle

hanım hanım mı? asdfghjkasdfhgfgbj elinizide belinize attınız mı bunu söylerken yer neresi bağcılarmı gaziosmanpaşamı ahahahahahahha süper ya hahahahha.

bu kadar psikopatı bir arada görebileceğimi tahmin edemiyodum diyelim :KK66: terbiye sınırlarını aşmayı insan gibi yazan cevap veren arkadasları kayırıyorum sağolsun onlar ama sen ve senin gibi edebini haysiyetini bilmeyenler ancak bu dilden anlarlar.

Terbiye sınırları ile senin bir alakan yok ..Onları aşalı yıllar olmuşsun .. ... Usluptan bir haber. Bence sen elini beline atan birine daha çok benziyorsun hhaaaaaaaahaaa

Hayırdır güzelim bu atarın giderin ne millete? Ayrıca sana ne bundan? Ne seni ne de sevgilini ilgilendirmez. Zaten annesiyle ilgili böyle bir şeyi gelip sevgilisine anlatana adam bile denmiyor maalesef haklı olarak.

niye sen polisiyemisin amk sorgu sual çekiyosun?

Kusura bakma bütün sayfaları okumadım, başlığı okuyunca şok oldum..

ya arkadaşlar adam dediğiniz kişi bunu cocukken istemeden duymuş evet şuan ne amacla niye anlattı bilmiyorum asıl orayı irdeleyebilirsiniz.

Ne kadar süredir berabersiniz peki?
Yine de böyle birşeyi söylemiş olması çok yanlış, hoş değil.

Bence sene elini beline atan birine daha çok benziyorsun hhaaaaaaaahaaa

Terbiye sınırları ile senin bir alakan yok ..Onları aşalı yıllar olmuşsun .. ... Usluptan bir haber. Bence sene elini beline atan birine daha çok benziyorsun hhaaaaaaaahaaa
hayırdır ya sen bunun avukatı yandaşı feyk hesabı falanmısın ahahahhahsbdhkjfbjvb

ya istemeden adamcağız böyle birşeye tanık olmuş annesi banyodaymış buda banyoya girmek için yönelmiş sesi duyunca bi şok geçirmiş geri dönmüş odasına he evet çocukken olmuş bana şiimdi anlatıyo valla bende onu anlamadım işte. aynen normalde buna şahit olması isteyerek olan bişey değil.

Ben özel hayata tecavüz diye bu olaya şahit olmasına demedim.
Size anlatmasına dedim.

Şahit olabilir sonuçta isteyerek olan bir şey değil.
Ama size veya bir başkasına anlatılacak bir şey değil bence bu.

Kusura bakma bütün sayfaları okumadım, başlığı okuyunca şok oldum..

Ne kadar süredir berabersiniz peki?
Yine de böyle birşeyi söylemiş olması çok yanlış, hoş değil.

sen bide şok olmayı bana sor.

iki sene. elbetteki hoş değil sizinde tüm sayfaları okumanız mümkün değil ama kısaca şunu söyleyeyim uzun süreli ilişkinin getirdiği bi rahatlık heralde bu.

niye sen polisiyemisin amk sorgu sual çekiyosun?
Tam tencere kapak ilişkisi sizinkisi belliki, ilk sayfada ben ikili iliskilerde kavga etmem vb cümle kurmuşsunuz ama burda üyelere bir hayli argo ve kaba saba konuşmalarınız var. Bize atarlanacağınıza erkek arkadasinızın amacı neymiş onu sorgulayın. Yaşlarınız 13-14 herhalde ergen ergen muhabbetler geçiyor aranızda, sizin konuşma şeklinizde bu teorimi destekliyor zaten. Bu ne biçim uslup? Gidin terbiyesizliğinizi erkek arkadaşınıza yapın.

ay tmda gizli saklı olmasın aranızdada bu baya aptalca..
nekadar beyinsizmiş kusura bakma..
ben olsam deferdim...
böyle bir patavatsızlık görülmemiş

Tam tencere kapak ilişkisi sizinkisi belliki, ilk sayfada ben ikili iliskilerde kavga etmem vb cümle kurmuşsunuz ama burda üyelere bir hayli argo ve kaba saba konuşmalarınız var. Bize atarlanacağınıza erkek arkadasinızın amacı neymiş onu sorgulayın. Yaşlarınız 13-14 herhalde ergen ergen muhabbetler geçiyor aranızda, sizin konuşma şeklinizde bu teorimi destekliyor zaten. Bu ne biçim uslup? Gidin terbiyesizliğinizi erkek arkadaşınıza yapın.
kadınlar kulübünde de feyk hesaplar varmı ya siz birbirinizin yanaşmalarımı oluyosunuz ben çözemedim uslüpten bahseden adamlar şahsıma erkek arkadasıma annesine küfür ederken sorun yok ben kendimi savunurken sorun var komikkleşmeyin lütfen.

Fake olduğunu düşünen arkadaşlar lütfen KİB butonunu kullansın. Yoksa ben bu butonu konu dışı cevaplar için kullanmak zorunda kalacağım. Buraya fake, erkek yazıp durmanın alemi yok. Zira ben konuya son derece inandım.inanan cevaplar, inanmayan cevaplamaz.
Olur mu canım o buton süs olsun diye konulmuş, ben bundan sonra ilk konu ilk mesaj kesin fake yazanlari datlu datlu kibliyorum :)

Konuya gelince böyle densiz ve hadsiz bir adamdan ayrilirdim, sınırları olmayan insanlardan uzak durmak gerek.

ay tmda gizli saklı olmasın aranızdada bu baya aptalca..
nekadar beyinsizmiş kusura bakma..
ben olsam deferdim...
böyle bir patavatsızlık görülmemiş

eğer sevmeseydim ben de def ederdim de 2 yıldır bi birlikteliğimiz var.

X