erkek arkadaşım açık fotoğraflarıma bakmış.

Dindar insanlar sevgiligi fazla uzatmaz diye biliyordum sizinki farklı olmuş . Yaptığı çok yanlış açık kapalı foto mevzusu olmasa bile telefonundan gizli işler çevirmesi yanlış bence affetme

Dindar insanlar sevgiligi fazla uzatmaz diye biliyordum sizinki farklı olmuş . Yaptığı çok yanlış açık kapalı foto mevzusu olmasa bile telefonundan gizli işler çevirmesi yanlış bence affetme
evlenemedik şartlar el verseydi yaza evlenecektik zaten. olmadı

affedemiyorum. affetsem de nasıl unutabilirim bilmiyorum. ama beni gerçekten sevdiğini biliyorum hissediyorum ben de seviyorum ama tekrar nasıl güvenirim bilmiyorum.
Seni arzuladigi kesin seviyor mu bilemem . Açıkçası evlendikten sonra arzu duyması da çok önemli şimdiden bunu göstermesi bir anlamda iyi ama yaptığı yanlis

Adam çok büyük oynuyo, el ele tutuşmamak kendini çok kötü hissetmek falan çok uç şeyler. Niye kötü olduğunu söyliyim, hormonlaro coşuyodur dokununca.Net sapık ve ahlaksız. Anlattığınız şeyler gözümde hiç ponçik aşık tablosu çizmedi, gereksizlik tablosu çizdi kusura bakmayın. Evlendikten sonra “ama evlenmeden önce böyle böyleydi evlenince hiiiç anlamadım çok değişti” konusu açılacak bir adam çok net. Hakaret anlamında söylemiyorum ama sen de biraz safsın, fazla kaptırmışsın kendini. Gözün kapanmış. Bu kadar hassasiyet diye diye yaşama hayatı, evlenince içinden farklı şey çıktı sanıyosunuz sonra. Adam çok büyük açık vermiş, yol yakınken kendini kurtar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…