- 15 Mart 2019
- 290
- 405
- 33
- 38
- Konu Sahibi zorunlualann
Yine bos attin dolu cikacak rezil olacanayy kahkaha attım valla teşekkür ederim
neyse ben sizi çok sıkmayım "Swinger partime" geri döneyim sizde katılsanıza ordakilerde kadın görsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yine bos attin dolu cikacak rezil olacanayy kahkaha attım valla teşekkür ederim
neyse ben sizi çok sıkmayım "Swinger partime" geri döneyim sizde katılsanıza ordakilerde kadın görsün
Ya ben bunu okurken eşim yanımdaydı.o okudu ve tepkisi aynen şu..Az önce normal bir şekilde telefonla konuşuyorduk. Napıyorsun dedi bende kaşlarımı alıyorum bıktım bu tüylerden artık dedim. Oda benim daha önce yüzüme lazer yaptığımı ve bundan mağdur olduğumu yüzüm birden tüy olduğunu biliyor. Ki onu geçtim kaç kez benide gördü kendisi üç senedir birlikteyiz çünkü . Daha sonra bana aaa bak reklamlarda gördüm ağda var bir tane yüzün tümüne yapiştırıyorsun alıyor tüyleri dedi . Bende ağda yapmam ben sevmiyorum iğneli epilasyona gidecegım dedim . Eee yavrum sende üç senedir gidicem diyorsun gitmiyorsun dedi bana ve güldü . Sanki benim çektiğim zorlukları hiç bilmiyormuş gibi . Dedim çok mu komik . Kapatıyorum telefonu dedim ve yüzüne kapattım . İnsan geriye arar bir özür dilerdi bunda oda yok . Ben istemezmiyim başlamak ama bulunduğum şehir küçük lazer yüzümü mahvetti pandemi de her yer kapalı ben daha ne yapayım. Şimdi bu erkek arkadaşıma ben ne diyeyim hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam mı etmeliyim ?
rezil olcam ben!Yine bos attin dolu cikacak rezil olacan
Sen rezilsin zatenrezil olcam ben!
ben olcam rezil!
olcam rezil ben !
rezil ben olcam!
hadi hayrına beni bi rezil etsene be
Hareketlere bakrezil olcam ben!
ben olcam rezil!
olcam rezil ben !
rezil ben olcam!
hadi hayrına beni bi rezil etsene be
Edebilirsinnnn yiyorsaaaaM Muge anlinin ruhu tacizlerinize devam ederseniz özel mesajlarınızı ifşa edeceğim. Göz ardı ettim sizi. Bu seviyeye inemem ben maalesef.
"Zaten banlanacağım, tam olsun" dediniz sanırım. Ondan bu ayarı kaçmış cümleler. Biraz durmayı deneseniz?Mune bu salçalari alir misin artik
uçurulcam o kesinleşti sayende de söylemeden gitmeyim rezillik sevgilisinin ondan huylandığını söyleyip birde huylanmakta haklı olduğunu söylemektir bunun üzerine daha büyük bir rezillik varsada lütfen yaz bileyimSen rezilsin zaten
Sevgili ile kıl tüy muhabbeti.... adama 3 senedir aynı cümleyi kuruyorsanız o da bıkmıştır iğneli epilasyon lafından. Hiç sevmem ağlayıp ağlayıp çözüm bulmayan insanı. Madem gideceksin bir an önce git. Gitmeyeceksen de sürekli söyleme. Pandemi de şunun şurasında 1 senedir var. 3 senedir değil.Az önce normal bir şekilde telefonla konuşuyorduk. Napıyorsun dedi bende kaşlarımı alıyorum bıktım bu tüylerden artık dedim. Oda benim daha önce yüzüme lazer yaptığımı ve bundan mağdur olduğumu yüzüm birden tüy olduğunu biliyor. Ki onu geçtim kaç kez benide gördü kendisi üç senedir birlikteyiz çünkü . Daha sonra bana aaa bak reklamlarda gördüm ağda var bir tane yüzün tümüne yapiştırıyorsun alıyor tüyleri dedi . Bende ağda yapmam ben sevmiyorum iğneli epilasyona gidecegım dedim . Eee yavrum sende üç senedir gidicem diyorsun gitmiyorsun dedi bana ve güldü . Sanki benim çektiğim zorlukları hiç bilmiyormuş gibi . Dedim çok mu komik . Kapatıyorum telefonu dedim ve yüzüne kapattım . İnsan geriye arar bir özür dilerdi bunda oda yok . Ben istemezmiyim başlamak ama bulunduğum şehir küçük lazer yüzümü mahvetti pandemi de her yer kapalı ben daha ne yapayım. Şimdi bu erkek arkadaşıma ben ne diyeyim hiç bir şey olmamış gibi konuşmaya devam mı etmeliyim ?
Orda kızın günahına cok rahat girdi, bize farkli lanse etti ki kiz bekar ve eve birileri geliyorsa kesinlikle o evde pis işler dönüyor diyebildi ama sonunda eski konularını (evli bir avukattan hoslanmasi ve olaylar ki bu arada 3 yıllık sevgilisi varken) gördükçe anladikki baskasini yaftalamak cok kolaymış kendine bakmadan. Sonrada insanlar yazmis cevap vermeye tenezzül etmemiş simdide donup kil tüye niye öyle demiste özür dilememis konusu. Kil tuy icin özür beklerken once kendisi özür dilemeli hem sevgilisinden hemde binadaki o resmen ahlaksiz diye yaftaladigi kızdan.siz şu sesler geliyor diyen fuhuş yapılıyor diyen kişisiniz
bu kıl tüy dursun ne oldu o komşuya keske diğer konuya bir açıklama yapsaydınız
bir sürü insan o kızın günahına girdi
hos bana inandırıcı gelmese de
Bir de benim mesajımı beğenmiş şaşkınlık içerisindeyim.Şiraze olsa yine iyi insanın başkasına saygısı yoksa kendine saygısı olur bu ne ya
Mune ...yetiş muneeee