bence vermen doğru olmaz...1 ay öncesine sen varmıydın hayatında ..kendini yok say gitsin.. çok yeni bir ilişki herşey için çok yeni kaldı ki borcunu ödemen çok anlamsız olur..ayrıca alıştırma, başın yanar snrasında ipin ucunu bulamazsın... istememiş ama ayak yapmıştır o sana,bakma sen ona..kanma derim ben ..isteyince itici geleceği için böyle üzgün süzgün süzülür karşında yeme bu numaraları... olsun ödersin bir şekilde de sende ağlaş günü gelince bakalım o sana verecek mi...
can ben beş yıllık sevgilim askere gittiğinde bana bi sorun olduğunu araba parcasını tamir ederken düşürüp kırdığını ve paraya ihtiyacı olduğunu söyledi hiç düşünmeden para yolladım ama sonra öğrendimki hem benden hem ailesinden para istemiş ve iki tarafta yolladı tabiki bence yardım etme o sonuçta erkek vericeğin para az bişeyde değildir emininki ben verdiğime çok pişman oldum işallah sende pişman olmazsın
Arkadaşlar ben de mantıklı bulmadım para vermeyi zaten.Ben onu tanımak açısından bir yerlere borcun var mı dedim.Çünkü bazı erkeklerin borcu dolu sonra da seni mutlu edemiyor.Erkek arkadaşımın ağzından zorla alırım ben lafları.Kredi borcu var dedi.Ne kadar dedim, neden dedim zorla ben sordum.Anlattı ama para istemedi.Çalışıyor.1000ytl alıyor.4-5 ay sıkıntıdayım dedi.Ya bir salaklık ettim ben çok safım kızlar 100ytl verdim cebinde 20 ytlsi vardı bir ay yetecekmiş ya bu çocuk yalancı galiba.Korkmaya başladımmmm.Para istemiyor ama istemem yan cebime koy der gibi.İlişkinin başında olur mu ya.Vermiycem para filan.100ytlyi verirken çok ısrar ettim faiziyle öderim dedi.Borç olarak verdim.Şimdiki borç 700ytl 200 arkadaşından bulmuş.500 kalıyor.Arkadaşlar para vermezsem bana karşı tutumu ne olur borç olarak alacaktım en kötü günümde yardım etmedi bana demez mi?Para verirsem de yüzsüzleşirse benimle sanki para için çıkmış olacak.Ben vermeyi düşünmüyorum artık.Kendi ne yaparsa yapsın.Sizce??????
Arkadaşlar bir aydır erkek arkadaşım var.Ben onu tanımadan önce kiralık arabayla arkadaşlarıyla pikniğe gidiyorlar, dönüşte erkek arkadaşım kullanıyor arabayı ve direksiyon başında uyuyakalınca kaza yapıyorlar.Neyse ki bişey olmuyor.Araba hasar görmüş.Onun borcunu ödemek için bankadan kredi çekmiş.2 aylık taksitini ödeyememiş bankadan aramışlar hafta sonuna kadar öde diye.Sizce erkek arkadaşıma para vermeli miyim?Benden para isteyemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?