Erkek arkadaşım nasıl düzelir?

Gece yarısı yediğim hamburger gibi. Biliyorum yanlış sonra pişman olacağım ama yiyorum işte.
Kilo alacaksınız mesela sonra. Yedikce kilo alacaksınız her yeriniz yaglanacak. Aldıgınız kilolar, yediginiz burgerlar bogazınızda kalacak zindan olacak size. O iradesizlikle yediklerinizi kusmak isteyeceksiniz aglaya aglaya. Ama neticede mahvedecek.

Sonlara o kiloları vermek icin vücudundan atmak icin elinden geleni yapacaksınız bu süreclerde kafayı yiyeceksiniz zorlanacaksın ama vereceksiniz. Sonunda koca bir zaman kaybı oldugunu anlayacaksınız. Bu yüzden iradenizle tüm bunları yasamamak icin simdiden savasın ve burger’ı yemeyin.

Bu diyet yolculuğunda başarılar dilerim.

bu adamdan bir cacık olmaz zaten evlenemezsiniz de.

eski ilişkiye takılması da absürt. benim eski flörtümün 8-9 senelik aşk dolu bir ilişkisi olmuştu. ne yalan söyleyeyim zaman zaman aklımdan acaba beni onu sevdiği gibi sever mi diye geçirdim ama hiç kıskanmadım. sorgulamadım. o dilediği kadarını anlattı sadece. baktım, güzel sevmiş güzel sürdürmüş ama sonra bitmiş falan. olabilir herkesin bir geçmişi var. sorgulanması aşırı saçma.

Bu adamla uğraşacak çok vaktiniz var galiba

Kısa yazacam. Sonu belli olan burda 2 ilişki yaşamışsın. Zorla zorla zorla annelik yapıyorsun. Niye düzeltmeye uğraşıyorsun ki? Nasıl olsa düzelmez. Evlenseniz bile katlanarak devam eder. Evlendim demek için evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…