Kızlar ben 28 yaşındayım
şimdi anlatayım meseleyi ben geçen yaz mezun oldum aynı üniversteden olan ve benden 4 yaş küçük olan sevgilim bu yaz mezun oluyor ilişkimiz 1,5 senelik
ben evliliği bekliyoum o da bunu biliyor o da niyeti ciddi gibi ama pek acelesi yok benim biraz da yaşım sebebi ile acelem var
bugun aramızda bi konu geçti
dedi ki ben bu yaz mezun olucam ama evlenmeden önce maaş kazanmaya başladığımda bu paramı bekar bi insan olarak harcamak istediğim bi dönem var
bir süre de bu hayatımı maaş alarak yaşamanın dilediğimce harcamanın nasıl bişey olduğunu, annemlere kazandığım parayı götürüp onlara harcamanın bakmanın nasıl bi deneyim olduğunu tatmak istediğim bi dönem var
yaklaşık bi sene
eğer bu dönemi yaşamazsam hep içimde kalacak dedi
ben bozuldum tabi
neden acele ediyorsun sanki bu dönemde seni sevmeyecek miyim ayrılacak mıyım yine sevcem böyle de görüşüyoruz istediğimiz zaman
yaşın ilerliyo ama yaş sadece bi rakamdır falan dedi
bu insan sizce beni oyalıyor mu yoksa anlaşılabilir bi gerekçe mi bana dedikleri
çünkü ben anlayamıyorum ve çok huzursuz oldum
Dedim o zaman yüzük takılsın adı konsun sen yine yaşa bu hayalini
Dedi ki benim ailem dar görüşlü biz nişan yapsak bile nikah olana kadar gezip dolaşmamıza iyi gözle bakmazlar yani bizim açımızdan o zaman da farkeden bişey olmayacak dedi
Canım çok sıkkın kafam çok karışık
Erkek arkadaşın haklı diyenler için şunu da eklemek istiyorum
ben şuan bi iş için bekliyorum
Bana diyo ki kendini gelecekte hayal etsene
.... Ruslana ......(kendi soyadım)
Off çok havalı oldun adın soyadın da yakışacak gelecekteki işin için dedi
Ben de dedim ki o soyadı kısmı değişecek ama dedim
O da bakılır ona Bunlar önemsiz şeyler Büyük düşün takılma ayrıntılara dedi
Sonra gelecekle ilgili hayallerinin hepsi hep BEN dilinde, hiçbirinin içine beni katmıyo, asla biz kelimesi çıkmıyor ağzından hiç bir hayali için geleceğe dair
Mesela ben ilerde şu şehirde çalışıcam
Ben kendime şöyle iş açıcam
Ben ilerde şöyle ev alıcam kendime
İlerde evime şunu şunu alıcam
İlerde kendime şöyle bi araba aldığımı düşünsene atlar gezerim
Gibisinden
Ve bi arkadaşına da yazmış ki nikah şahidim sen olacaksın hazırla kendini haberin olsun
Daha hiç bişey net değil ben sana haber vericem hazır ol demiş
Paranoya yapıyorum belki ama aklıma acaba evlenemeyi düşündüğü bi başkası mı var diye bile geldi
Kızıyorum kendime böyle düşündüğüm için ama hepsini birden değerlendirince bu da geliyor aklıma
Ekleme:Bi forum sitesine ya ben evlenmek istiyorum ya da ayrılalım diyen kadın içğn aynen şunları yazmış “s***tir gitten baska her turlu cevap kendinize saygisizlik ve zaman kaybi olacaktir. en cok kendinizi sevin, sizi de gelinlik giymek icin sevenlerden uzak durun”
Daha ağzımı açıp tek kelime söylemem bu konuda!!!!!
şimdi anlatayım meseleyi ben geçen yaz mezun oldum aynı üniversteden olan ve benden 4 yaş küçük olan sevgilim bu yaz mezun oluyor ilişkimiz 1,5 senelik
ben evliliği bekliyoum o da bunu biliyor o da niyeti ciddi gibi ama pek acelesi yok benim biraz da yaşım sebebi ile acelem var
bugun aramızda bi konu geçti
dedi ki ben bu yaz mezun olucam ama evlenmeden önce maaş kazanmaya başladığımda bu paramı bekar bi insan olarak harcamak istediğim bi dönem var
bir süre de bu hayatımı maaş alarak yaşamanın dilediğimce harcamanın nasıl bişey olduğunu, annemlere kazandığım parayı götürüp onlara harcamanın bakmanın nasıl bi deneyim olduğunu tatmak istediğim bi dönem var
yaklaşık bi sene
eğer bu dönemi yaşamazsam hep içimde kalacak dedi
ben bozuldum tabi
neden acele ediyorsun sanki bu dönemde seni sevmeyecek miyim ayrılacak mıyım yine sevcem böyle de görüşüyoruz istediğimiz zaman
yaşın ilerliyo ama yaş sadece bi rakamdır falan dedi
bu insan sizce beni oyalıyor mu yoksa anlaşılabilir bi gerekçe mi bana dedikleri
çünkü ben anlayamıyorum ve çok huzursuz oldum
Dedim o zaman yüzük takılsın adı konsun sen yine yaşa bu hayalini
Dedi ki benim ailem dar görüşlü biz nişan yapsak bile nikah olana kadar gezip dolaşmamıza iyi gözle bakmazlar yani bizim açımızdan o zaman da farkeden bişey olmayacak dedi
Canım çok sıkkın kafam çok karışık
Erkek arkadaşın haklı diyenler için şunu da eklemek istiyorum
ben şuan bi iş için bekliyorum
Bana diyo ki kendini gelecekte hayal etsene
.... Ruslana ......(kendi soyadım)
Off çok havalı oldun adın soyadın da yakışacak gelecekteki işin için dedi
Ben de dedim ki o soyadı kısmı değişecek ama dedim
O da bakılır ona Bunlar önemsiz şeyler Büyük düşün takılma ayrıntılara dedi
Sonra gelecekle ilgili hayallerinin hepsi hep BEN dilinde, hiçbirinin içine beni katmıyo, asla biz kelimesi çıkmıyor ağzından hiç bir hayali için geleceğe dair
Mesela ben ilerde şu şehirde çalışıcam
Ben kendime şöyle iş açıcam
Ben ilerde şöyle ev alıcam kendime
İlerde evime şunu şunu alıcam
İlerde kendime şöyle bi araba aldığımı düşünsene atlar gezerim
Gibisinden
Ve bi arkadaşına da yazmış ki nikah şahidim sen olacaksın hazırla kendini haberin olsun
Daha hiç bişey net değil ben sana haber vericem hazır ol demiş
Paranoya yapıyorum belki ama aklıma acaba evlenemeyi düşündüğü bi başkası mı var diye bile geldi
Kızıyorum kendime böyle düşündüğüm için ama hepsini birden değerlendirince bu da geliyor aklıma
Ekleme:Bi forum sitesine ya ben evlenmek istiyorum ya da ayrılalım diyen kadın içğn aynen şunları yazmış “s***tir gitten baska her turlu cevap kendinize saygisizlik ve zaman kaybi olacaktir. en cok kendinizi sevin, sizi de gelinlik giymek icin sevenlerden uzak durun”
Daha ağzımı açıp tek kelime söylemem bu konuda!!!!!
Son düzenleme: